- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Ben adetimin beşinci günü başladım Sabah akşam içmiştim doktor öyle dediBen bir kere kullandım canım günde 1 tane içmiştim 5 gün. 3 yumurtam olmuştu ama o ay gebelik olmadı. Elimde 5 tane daha hap var,
Aynen canımBen adetimin beşinci günü başladım Sabah akşam içmiştim doktor öyle dediyumurta oluşturup büyütüyor ama doktor kontrolünde kullanılmalı sonra kist falan olusurda kızlar
Aaa ilk defa duydum bunuu du bakalim Allah buyukYok canım ya doktor dedi ki spermler şekerden besleniyor insülindeki dalganma direk olarak etkiliyor. Malesef cok etkiliymiş. İnsülin direnci oldugu için spermlerin kalitesi düşüyor dölleme kapasitesi azalıyormuş
Testlerin resmini at kuzumGunaydin kizlarrr bu ay ovulasyon testi deniyorum 11.gunum muhtemel yarin yada pazar yumurtlicam
Oo çok iyi demekki buay yumurtlama da oluşmuş canım güzel değerlendir bol bol havuçAma sabah yaptim simdi biraz daha koyulasmis yarinn aksama baya koyulasir zaten yuzde 90 12. Gun yumurtluyorum da denim dedim basladi bugun akintim bide ates olcuyorum yumurtlama zamani yukselirmis dun 36.7 bugun 36.6
Nasi yani yumurtlamanin olmadigi zamanda oluyomuymus kiOo çok iyi demekki buay yumurtlama da oluşmuş canım güzel değerlendir bol bol havuçye
Canım benimde 11. Gün bugün 14 te yumurtlıyorum pazartesi olucak sanırım bakalım. Bende bitirdim şimdi kendime okumayı. Allah kabul etsin, yarın itibariyle kime okuyordukAma sabah yaptim simdi biraz daha koyulasmis yarinn aksama baya koyulasir zaten yuzde 90 12. Gun yumurtluyorum da denim dedim basladi bugun akintim bide ates olcuyorum yumurtlama zamani yukselirmis dun 36.7 bugun 36.6
Tabi yumurtlama herzaman olmuyor canımNasi yani yumurtlamanin olmadigi zamanda oluyomuymus kie o zmn nasi regli olunuyo havuc mu ne alaka kizzz ay neler ogreniyorum buralarda ulku
Benim 3 tane kaldı kuzum bitsin yazacamCanım benimde 11. Gün bugün 14 te yumurtlıyorum pazartesi olucak sanırım bakalım. Bende bitirdim şimdi kendime okumayı. Allah kabul etsin, yarın itibariyle kime okuyorduk
Tamam canım benimBenim 3 tane kaldı kuzum bitsin yazacam
Sen varya az dglsinnn hemen balsiyorum yemehe bu arada havuc spermlerede cok iyiymis ole duymustumTabi yumurtlama herzaman olmuyor canımhavuç da oluşan yumurtayı çatlaması için çok faydalı nar ve muz bide
Ayy zehra senle ayni gunlerimiz yavrum bakalim ins hepimiz hayirlisiyla hamile kalirizCanım benimde 11. Gün bugün 14 te yumurtlıyorum pazartesi olucak sanırım bakalım. Bende bitirdim şimdi kendime okumayı. Allah kabul etsin, yarın itibariyle kime okuyorduk
Tamamdır canım yarın ülküye baslıyorumAyy zehra senle ayni gunlerimiz yavrum bakalim ins hepimiz hayirlisiyla hamile kalirizyarin ulkuye okuyoruz
Ayy vallha araştıra araştıra öğrendim nihancimSen varya az dglsinnn hemen balsiyorum yemehe bu arada havuc spermlerede cok iyiymis ole duymustum
Havucu bende duymuştum canımOo çok iyi demekki buay yumurtlama da oluşmuş canım güzel değerlendir bol bol havuçye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?