Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ben bir kere kullandım canım günde 1 tane içmiştim 5 gün. 3 yumurtam olmuştu ama o ay gebelik olmadı. Elimde 5 tane daha hap var,
Ben adetimin beşinci günü başladım Sabah akşam içmiştim doktor öyle dedi yumurta oluşturup büyütüyor ama doktor kontrolünde kullanılmalı sonra kist falan olusurda kızlar

Aaa ilk defa duydum bunuu du bakalim Allah buyuk

Ama sabah yaptim simdi biraz daha koyulasmis yarinn aksama baya koyulasir zaten yuzde 90 12. Gun yumurtluyorum da denim dedim basladi bugun akintim bide ates olcuyorum yumurtlama zamani yukselirmis dun 36.7 bugun 36.6

Ama sabah yaptim simdi biraz daha koyulasmis yarinn aksama baya koyulasir zaten yuzde 90 12. Gun yumurtluyorum da denim dedim basladi bugun akintim bide ates olcuyorum yumurtlama zamani yukselirmis dun 36.7 bugun 36.6
Oo çok iyi demekki buay yumurtlama da oluşmuş canım güzel değerlendir bol bol havuç ye

Canım benimde 11. Gün bugün 14 te yumurtlıyorum pazartesi olucak sanırım bakalım. Bende bitirdim şimdi kendime okumayı. Allah kabul etsin, yarın itibariyle kime okuyorduk

Nasi yani yumurtlamanin olmadigi zamanda oluyomuymus ki e o zmn nasi regli olunuyo havuc mu ne alaka kizzz ay neler ogreniyorum buralarda ulku
Tabi yumurtlama herzaman olmuyor canım havuç da oluşan yumurtayı çatlaması için çok faydalı nar ve muz bide

Canım benimde 11. Gün bugün 14 te yumurtlıyorum pazartesi olucak sanırım bakalım. Bende bitirdim şimdi kendime okumayı. Allah kabul etsin, yarın itibariyle kime okuyorduk
Ayy zehra senle ayni gunlerimiz yavrum bakalim ins hepimiz hayirlisiyla hamile kaliriz yarin ulkuye okuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…