Bugunde zehraya okuyoruz ve bitiryoruz ismi azami insallhpeki yasin mi okuyalim fetihmi
Doğru canım 41 tane okunucak. Kendine okuyan 11 tane okuycak. Diğerleri 10 ar tane. 4 kişiyiz 41 olucak.Ay kizlae dogrumu hesapladim simdi okuyuncada aklim karisti
Doğru canım bende ilk başta anlamadım ama sonra Bi kaç kez okuyunca anladımAy kizlae dogrumu hesapladim simdi okuyuncada aklim karisti
Amin canım inşallah. Bende kendime olunca saldım biraz 2-3 saate bitircem inşallahTamama o zamanzehracimm ben okudum yavrum Allah kabul etsin gonlindekini hayirlsiiyla nasip etsin
Harika ayarlama canım. Çok güzelTamam o zmn yasin okuyoruz genelde 3 5 7 gun icinde bitirilmesi iyi diyolar 41 yasin icin ama biz 5 yada 7 gun yaparsak adet tarihlerimiz gecicek o yuzden 3 gun yapalim diyorum
her birimize 3 gun icinde 41 yasin okicaz okuyanlar 3 gunde 10 yasini okunan 3 gunde 11 yasini bitircek.
Bu seferde ters alfabeden baslayalim zehradan baslasin yarindan itibaren
Zehra icin : carsmba persmbe cuma
zehra 3 gunde 11 bizler 3 gunde 10 ar tane okicaz
Ülku icin cumartesi pazar pazartesi
Ülku 3 gunde 11 bizler 3 gunde 10 ar tane okicaz
Nihan icin sali carsmba persembe
Nihan 3 gunde 11 bizler 3 gunde 10 ar tane okicaz
Fatma icin cuma cumartesi pazar
Fatma 3 gunde 11 bizler 3 gunde 10 ar tane okicaz
boylece 9 ocakta yasinleri bitirmis oluruz
Belki arada kalan 3 4 gun icinde baska bi dua okuruz hele bi gelelimde o gunlere
Bnde okuyorum zehracimAmin canım inşallah. Bende kendime olunca saldım biraz 2-3 saate bitircem inşallah
bitti benimki de Allah dualarını kabul etsin kuzumAmin canım inşallah. Bende kendime olunca saldım biraz 2-3 saate bitircem inşallah
Amin canım benim inşallahbitti benimki de Allah dualarını kabul etsin kuzum
Amin canım inşallahBende okudum zehracım allahım kabul etsin inşallah
Tünaydın canımGünaydın kizlarrr
Evet canım yasin okuyoruz bende başladımkızlar direk yasin okuyoruz dimi bugün erken cıktım işten okumaya baslıyorum
Tamamdır canımEvet canım yasin okuyoruz bende başladım
Akşam misafirim gidince yine okuycam
10Tamamdır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?