Amin canım inşallaHZehracım bende okudum bitti allahım kabul etsin inşallah
Evettt tatlımTunaydin minnoslarim bugun testim iyiyce koyu cikti sorum su bu test siliklestiginde yumurta catlamis olucak ve catlamadan sonraki 24 saat icindemi dollenme oluyo
Bugün tam pik olmuşBu sekilde sabah
Yarin diyelim yaptim ve silik gordum yarinda iliskiye gerek var mi ay ruhum sıkıldı ust iste yapincaBugün tam pik olmuş
Bildiğim kadarıyla çatladıktan sonra tüplere dogru ilerliyor o esnada oluyor canımTunaydin minnoslarim bugun testim iyiyce koyu cikti sorum su bu test siliklestiginde yumurta catlamis olucak ve catlamadan sonraki 24 saat icindemi dollenme oluyo
Yap anacım yap denemekten zarar gelmezBem cok hissediyorum ama gecen ayda hissetmistimpeki yarin pompis yapiyoruzmu yapmiyorruzmu 3 gun ust uste denedim yeterli gibi sanki
Yani 10 saatde siliklesmesi lazım ama bnce yarın da deneYarin diyelim yaptim ve silik gordum yarinda iliskiye gerek var mi ay ruhum sıkıldı ust iste yapinca
İnş olmazsın canım benim bugün yumurtlama bakalım bugün yarın pazartesi değerlendircem.Ben âdet olacak gibi hissediyorum
Bugün kasıklarım çok ağrıyordu ama değerlendiremedikİnş olmazsın canım benim bugün yumurtlama bakalım bugün yarın pazartesi değerlendircem.
Ben hemen duş alıyorum beklemiyorum canımKızlar peki beraber olduktan sonra hemen kalkıp duş vs alıyor musunuz. Yoksa bel altı yastık yok ayakları dik falan yapıyor musunuz. Doktor spermler iyi yüzücülerdir zaten hemen rahme dogru gidiyorlarmış, bunların hepsi hurafe inanmayın dedi bana ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?