Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bende hurafe olugunu okudum duruma gore yattigimda oluyo kalktigimda olcka olduktan sonra peki catlama sonrasi iliskiye gerek var mi ay gercekten yoksa girmicem ust uste cok zor bide gorev gbi oldu 2 den sonra

Bu arada eger hamilelik tutarsa catlamadan sonra ates hep yuksek kaliyomus yani 36.5 diyelimki yumurtlama gunu sonrasinda da hep 36.8 36.9 kaliyomus adete kadar eger tutmadiysa inisli cikisli oluyomus

Ayrica folik asit vs kullaniyomusunuz benim doktor yumurta kalitesi icin vinalac verdi onu kullaniyorum

Ayrica folik asit vs kullaniyomusunuz benim doktor yumurta kalitesi icin vinalac verdi onu kullaniyorum
Aslında kolay hamile kalıyordum canım ben bir düşük iki kürtaj oldum kan pıhtılaşmasi çıktı kürtajlarda ardına olunca. Ne biliym korktum bidaha olmaz diye

Aslında kolay hamile kalıyordum canım ben bir düşük iki kürtaj oldum kan pıhtılaşmasi çıktı kürtajlarda ardına olunca. Ne biliym korktum bidaha olmaz diye
Aaaaa cok gecmis olsin yavrum peki ilac falan kullaniyomusun doktor bisey dedimi yani en son ne zaman hamile kaldin

Aaaaa cok gecmis olsin yavrum peki ilac falan kullaniyomusun doktor bisey dedimi yani en son ne zaman hamile kaldin
En son Eylül'de kürtaj oldum canım 8 haftalık di kalbi durdu iğne ve coraspirin kullanacam yeniden hamile olursam doktor hemen olabilir dedi

Ben bu zamana kadar hiç test yapmadım. Adet günüm hep net çünkü. Geçerse 1 hafta öyle yaparım diye düşündüm hep hiç geçmedi. Önceden yaparsam üzülürümdiye
Ay bnde sürekli adete iki üç gün kala yapıyorum negatif görüp umutlanmayim diye

Ben bu zamana kadar hiç test yapmadım. Adet günüm hep net çünkü. Geçerse 1 hafta öyle yaparım diye düşündüm hep hiç geçmedi. Önceden yaparsam üzülürümdiye
Valla bu sefer bende beklicem gecikirse yapıcam yoksa moral sıfır oluyor erkenden yapınca

Arkadaşlar dün Bi İstanbul içinde gezmeye çıktık hava çarptı sanırım sahil kesimler olduğu için soğuk yedim galiba dünden beri ateşler içinde yatıyorum mahvoldum üşüttüm galiba

Arkadaşlar dün Bi İstanbul içinde gezmeye çıktık hava çarptı sanırım sahil kesimler olduğu için soğuk yedim galiba dünden beri ateşler içinde yatıyorum mahvoldum üşüttüm galiba
Aaayyy kuzum aman dikkat et kendineee bitki cay c d vit falan ic bol boll

Kizlar dun pikti bugun bu sekilde sizce catlamismi yoksa yumurtlama devammi ediyo

Eklentiler

• 20220102_103311.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 20220101_105719.webp
    85 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…