Ya ne kadar zor ya istediğimiz an kalsak hemen hamileBu arada eger hamilelik tutarsa catlamadan sonra ates hep yuksek kaliyomus yani 36.5 diyelimki yumurtlama gunu sonrasinda da hep 36.8 36.9 kaliyomus adete kadar eger tutmadiysa inisli cikisli oluyomus
Ulku ogluna ne kadar surede hamkle kalmistinYa ne kadar zor ya istediğimiz an kalsak hemen hamile
Dördücu ayda canımUlku ogluna ne kadar surede hamkle kalmistin
Aslında kolay hamile kalıyordum canım ben bir düşük iki kürtaj oldum kan pıhtılaşmasi çıktı kürtajlarda ardına olunca. Ne biliym korktum bidaha olmaz diyeAyrica folik asit vs kullaniyomusunuz benim doktor yumurta kalitesi icin vinalac verdi onu kullaniyorum
Aaaaa cok gecmis olsin yavrum peki ilac falan kullaniyomusun doktor bisey dedimi yani en son ne zaman hamile kaldinAslında kolay hamile kalıyordum canım ben bir düşük iki kürtaj oldum kan pıhtılaşmasi çıktı kürtajlarda ardına olunca. Ne biliym korktum bidaha olmaz diye
En son Eylül'de kürtaj oldum canım 8 haftalık di kalbi durdu iğne ve coraspirin kullanacam yeniden hamile olursam doktor hemen olabilir dediAaaaa cok gecmis olsin yavrum peki ilac falan kullaniyomusun doktor bisey dedimi yani en son ne zaman hamile kaldin
E iyi o zmn sorunlu bi durum yokk en azindan tedavisi var yani 2 3 gune herkesin bitiyo yumurtlama sonra heycanli bekleyosEn son Eylül'de kürtaj oldum canım 8 haftalık di kalbi durdu iğne ve coraspirin kullanacam yeniden hamile olursam doktor hemen olabilir dedi
İnşallah olur bu ay. Hislerim öyle demiyor ama inş yanılırımE iyi o zmn sorunlu bi durum yokk en azindan tedavisi var yani 2 3 gune herkesin bitiyo yumurtlama sonra heycanli bekleyos
Benimde hiç umudum yokİnşallah olur bu ay. Hislerim öyle demiyor ama inş yanılırım
Ben bu zamana kadar hiç test yapmadım. Adet günüm hep net çünkü. Geçerse 1 hafta öyle yaparım diye düşündüm hep hiç geçmedi. Önceden yaparsam üzülürümdiyeAdetten önce yapacak mısınız kızlar testleri
Ay bnde sürekli adete iki üç gün kala yapıyorum negatif görüp umutlanmayim diyeBen bu zamana kadar hiç test yapmadım. Adet günüm hep net çünkü. Geçerse 1 hafta öyle yaparım diye düşündüm hep hiç geçmedi. Önceden yaparsam üzülürümdiye
Valla bu sefer bende beklicem gecikirse yapıcam yoksa moral sıfır oluyor erkenden yapıncaBen bu zamana kadar hiç test yapmadım. Adet günüm hep net çünkü. Geçerse 1 hafta öyle yaparım diye düşündüm hep hiç geçmedi. Önceden yaparsam üzülürümdiye
Aaayyy kuzum aman dikkat et kendineee bitki cay c d vit falan ic bol bollArkadaşlar dün Bi İstanbul içinde gezmeye çıktık hava çarptı sanırım sahil kesimler olduğu için soğuk yedim galiba dünden beri ateşler içinde yatıyorum mahvoldum üşüttüm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?