Geçmiş olsun kuzum. Dün eşimin amcası kalp krizi geçirdi durumu kritik yogun bakımda bizde şuanda hastaneye gidiyoruz. Aşırı akıntık var bugün sanki çeşme gibi olağanüstü dün değerlendirdim ama bugün çatlıyor sanırım inş amcanın durumu iyi olurda . Yoksa bu ay zor benim işArkadaşlar dün Bi İstanbul içinde gezmeye çıktık hava çarptı sanırım sahil kesimler olduğu için soğuk yedim galiba dünden beri ateşler içinde yatıyorum mahvoldum üşüttüm galiba
Saol canım içiyorum bakalımAaayyy kuzum aman dikkat et kendineee bitki cay c d vit falan ic bol boll
Saolasın canım benim Allah şifa versin onadaGeçmiş olsun kuzum. Dün eşimin amcası kalp krizi geçirdi durumu kritik yogun bakımda bizde şuanda hastaneye gidiyoruz. Aşırı akıntık var bugün sanki çeşme gibi olağanüstü dün değerlendirdim ama bugün çatlıyor sanırım inş amcanın durumu iyi olurda . Yoksa bu ay zor benim iş
Cok gecmis olsun kuzum bu ay daha denemeidn mi hic bu arda benimde 3 gundur cok akintim var dun yumurtlama gosterdi test ama anlamdimGeçmiş olsun kuzum. Dün eşimin amcası kalp krizi geçirdi durumu kritik yogun bakımda bizde şuanda hastaneye gidiyoruz. Aşırı akıntık var bugün sanki çeşme gibi olağanüstü dün değerlendirdim ama bugün çatlıyor sanırım inş amcanın durumu iyi olurda . Yoksa bu ay zor benim iş
Dün denedim canım. Gün aşırı oldu yine. Ama bugün yarın öbür gün tam zamanı benceCok gecmis olsun kuzum bu ay daha denemeidn mi hic bu arda benimde 3 gundur cok akintim var dun yumurtlama gosterdi test ama anlamdim
E tamam cnaim degerlendirmissin sonucta hic girmedin degil ya sperm 2 3 hun en fazla 5 diyolarDün denedim canım. Gün aşırı oldu yine. Ama bugün yarın öbür gün tam zamanı bence
Hic denemdin mi yavrummBen napıcam ya bu hasta halimle bugünleri değerlendirmem lazım
Yaptım da aslında ama bugünlerde yapmak istiyordum yarın yumurtlama günümHic denemdin mi yavrumm
E tamam canim yapmisin sende yarina iyi olursan yarin yada sali bi yaparsinnYaptım da aslında ama bugünlerde yapmak istiyordum yarın yumurtlama günüm
Ay inşallah ya ölü gibi yatıyorum vallaE tamam canim yapmisin sende yarina iyi olursan yarin yada sali bi yaparsinn
Atesim faln var mi gripte cok salginAy inşallah ya ölü gibi yatıyorum valla
Evet dün eşimde gece boyu uyumadı garibim bez falan ıslandı alnıma koydu ateşim biraz düştü ama grip değilimAtesim faln var mi gripte cok salgin
Ben okurum bütün gün hastanede okudum ben son 7 tane kaldı, yarına 14 tane okurum
Canım Allah razı olsunBen okurum bütün gün hastanede okudum ben son 7 tane kaldı, yarına 14 tane okurum
Yarın son gün diyebiliyorum canım olur galibaAma yarına ancak bitirebilirim hepsini kızlar. Yarında bütün gün hastanede olucam oturup okuyabiliyorum işten izin aldım
Tamamdır yarın hepsi biterYarın son gün diyebiliyorum canım olur galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?