Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Arkadaşlar dün Bi İstanbul içinde gezmeye çıktık hava çarptı sanırım sahil kesimler olduğu için soğuk yedim galiba dünden beri ateşler içinde yatıyorum mahvoldum üşüttüm galiba
Geçmiş olsun kuzum. Dün eşimin amcası kalp krizi geçirdi durumu kritik yogun bakımda bizde şuanda hastaneye gidiyoruz. Aşırı akıntık var bugün sanki çeşme gibi olağanüstü dün değerlendirdim ama bugün çatlıyor sanırım inş amcanın durumu iyi olurda . Yoksa bu ay zor benim iş

Saolasın canım benim Allah şifa versin onada

Cok gecmis olsun kuzum bu ay daha denemeidn mi hic bu arda benimde 3 gundur cok akintim var dun yumurtlama gosterdi test ama anlamdim

Cok gecmis olsun kuzum bu ay daha denemeidn mi hic bu arda benimde 3 gundur cok akintim var dun yumurtlama gosterdi test ama anlamdim
Dün denedim canım. Gün aşırı oldu yine. Ama bugün yarın öbür gün tam zamanı bence

Ben napıcam ya bu hasta halimle bugünleri değerlendirmem lazım

D Dalmac47 canım ya çok üzülerek bişey söylicem ama ülkü için ben sadece 3 tane yasin okuyabildim rahtsızlandığım için okumaya devam edemedim hakta geçsin istemiyorum bu seferlik geri kalan 7 taneyi aranızda paylaşsanız olurmu rica etsem ülkü ya hakkını helal et lütfen

Ben okurum bütün gün hastanede okudum ben son 7 tane kaldı, yarına 14 tane okurum

Ama yarına ancak bitirebilirim hepsini kızlar. Yarında bütün gün hastanede olucam oturup okuyabiliyorum işten izin aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…