Keşke kalabilsek keşke. Benim adetim bitti bugün. 5 gün sürüyor. Bir hafta on güne yumurtlarım bakalım nolucak bu ayWhatspi hamile kalinca kursak daha iyi dglmi simdi siz hamile kalsaniz ben kalamasam o gruptan ayrilirken cok uzulurum
Kalcaz insallh Allah buyuk hayirli zamanda olsun insallh benim adetim bi 6 7 gun suruyo 11. Yada 12. Gun yumurtluyorum onumzdeki hafta hepimizin yumurtlama haftasi herldeKeşke kalabilsek keşke. Benim adetim bitti bugün. 5 gün sürüyor. Bir hafta on güne yumurtlarım bakalım nolucak bu ay
Benimde 15 OcakKizlar batlar ne zamann benim 15 ocak
Amin inşallah canım benimCanim benim Allah razi olsun Rabbim kabul etsin insallhh
Kız kalbimiz birmiş bu sabah bende aynı şeyi düşündüm biliyomusun ayyYaaa dusunsenize 4 muz hamile kaliyoruz efsane olmazmi hamilelik zamanmizida beraber gecryoruz. Benim bole bi grubum vardi hamilelikte tanismistik whatspgrubu kurduk 6 sene oldu hala konsuruzzz
OlurAslında wp Grubu kursak güzl olur canim
Benimde bugün bitti canım yumurtlamam çarşamba başlıyor bnde başlıcam bakalımKeşke kalabilsek keşke. Benim adetim bitti bugün. 5 gün sürüyor. Bir hafta on güne yumurtlarım bakalım nolucak bu ay
Benim 17 ocak canımKizlar batlar ne zamann benim 15 ocak
Benimde 17 ocak canlarımKizlar batlar ne zamann benim 15 ocak
Nası değerlendirceksin canım gün aşırı mı? Senin yumurtlama günün hangi gün başlıyor uygulama kullanıyomusun canım?Benimde 17 ocak canlarım
Canım ben direk akıntı geldiği gün yumurtluyuorum 1 gün sonra akıntı azalıyor çatlıyor 3. Gün akıntım yok oluyor. Valla eşimin sperm testi cıksın . Acaba bu ay 2-3 gün tam yumurtlamadan önce eşime cinsel perhiz mi yaptırsam diyorum. Normalde hep gün aşırı yaptımNası değerlendirceksin canım gün aşırı mı? Senin yumurtlama günün hangi gün başlıyor uygulama kullanıyomusun canım?
Okudum canım inşallah bu ay gebesindirCanim benim Allah razi olsun Rabbim kabul etsin insallhh
Ay hadi bakalim hayirlisiyla insallh biter bitmez baslamak lazimBenimde 15 Ocakben bugün başladım vallha kızlar akıntım çoktu yumurtlama olabilir diye değerlendirdim
Ay agzin bal yesin hepimiz insallhOkudum canım inşallah bu ay gebesindir
Ne kadardir deniyodunuz yavrum bazi durumlarda cinsel perhiz diyolar dimiCanım ben direk akıntı geldiği gün yumurtluyuorum 1 gün sonra akıntı azalıyor çatlıyor 3. Gün akıntım yok oluyor. Valla eşimin sperm testi cıksın . Acaba bu ay 2-3 gün tam yumurtlamadan önce eşime cinsel perhiz mi yaptırsam diyorum. Normalde hep gün aşırı yaptım
10 aydır . Hiçbir sıkıntıda yok . Valla ben kendi kendime öyle deniycem çünkü gün aşırı olmadı. Bir kaç kere yumurtlama zamanı günde 1-2 kere yaptık olmadı. Birde bunu deneyelim dedimNe kadardir deniyodunuz yavrum bazi durumlarda cinsel perhiz diyolar dimi
Aynen herseyi denemek lazim bu yolda10 aydır . Hiçbir sıkıntıda yok . Valla ben kendi kendime öyle deniycem çünkü gün aşırı olmadı. Bir kaç kere yumurtlama zamanı günde 1-2 kere yaptık olmadı. Birde bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?