Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Whatspi hamile kalinca kursak daha iyi dglmi simdi siz hamile kalsaniz ben kalamasam o gruptan ayrilirken cok uzulurum
Keşke kalabilsek keşke. Benim adetim bitti bugün. 5 gün sürüyor. Bir hafta on güne yumurtlarım bakalım nolucak bu ay

Keşke kalabilsek keşke. Benim adetim bitti bugün. 5 gün sürüyor. Bir hafta on güne yumurtlarım bakalım nolucak bu ay
Kalcaz insallh Allah buyuk hayirli zamanda olsun insallh benim adetim bi 6 7 gun suruyo 11. Yada 12. Gun yumurtluyorum onumzdeki hafta hepimizin yumurtlama haftasi herlde

Yaaa dusunsenize 4 muz hamile kaliyoruz efsane olmazmi hamilelik zamanmizida beraber gecryoruz. Benim bole bi grubum vardi hamilelikte tanismistik whatspgrubu kurduk 6 sene oldu hala konsuruzzz
Kız kalbimiz birmiş bu sabah bende aynı şeyi düşündüm biliyomusun ayy

Nası değerlendirceksin canım gün aşırı mı? Senin yumurtlama günün hangi gün başlıyor uygulama kullanıyomusun canım?
Canım ben direk akıntı geldiği gün yumurtluyuorum 1 gün sonra akıntı azalıyor çatlıyor 3. Gün akıntım yok oluyor. Valla eşimin sperm testi cıksın . Acaba bu ay 2-3 gün tam yumurtlamadan önce eşime cinsel perhiz mi yaptırsam diyorum. Normalde hep gün aşırı yaptım

Ne kadardir deniyodunuz yavrum bazi durumlarda cinsel perhiz diyolar dimi

Ne kadardir deniyodunuz yavrum bazi durumlarda cinsel perhiz diyolar dimi
10 aydır . Hiçbir sıkıntıda yok . Valla ben kendi kendime öyle deniycem çünkü gün aşırı olmadı. Bir kaç kere yumurtlama zamanı günde 1-2 kere yaptık olmadı. Birde bunu deneyelim dedim

Bende Eylül de kürtaj oldum kalp atışı durdu bebeğimin 8 haftalık inşallah bu ay sağlıkla hepimize gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…