Hemen devam ettin mi ülku yoksa ara verdinmiBende Eylül de kürtaj oldum kalp atışı durdu bebeğimin 8 haftalık inşallah bu ay sağlıkla hepimize gelir bebiş
Geçen ay denedik canım olmadı inşallah bu ay olurHemen devam ettin mi ülku yoksa ara verdinmi
Ayyy çok güzel çok heyecanlıKizlar bu arda yarin ülküye okuyoruz insallh
Nası değerlendirceksin canım gün aşırı mı? Senin yumurtlama günün hangi gün başlıyor uygulama kullanıyomusun canımBenimde 17 ocak canlarım
Ay Amin inşallah arkadaşlar bende bugün başladım vallaZamani var herseyin ya ben ona inaniyoeum bizim elimizden geleni yapalim gerisi Allaha havale hazinesi cok elbet bizedw verir
Okuyalım inşallahKizlar bu arda yarin ülküye okuyoruz insallh
Valla başladım ben bugünden bakalım hayırlısı canımCanım ben direk akıntı geldiği gün yumurtluyuorum 1 gün sonra akıntı azalıyor çatlıyor 3. Gün akıntım yok oluyor. Valla eşimin sperm testi cıksın . Acaba bu ay 2-3 gün tam yumurtlamadan önce eşime cinsel perhiz mi yaptırsam diyorum. Normalde hep gün aşırı yaptım
Kuzum sen nerde caksiiyosunnn bende istyrum ama simdi ikinciyi deneyince kararsiz kaldimKızlar iyi günler. İş yerindeyim öğlen başlıyorum okumaya ülkü için
Kolay gelsin canımKızlar iyi günler. İş yerindeyim öğlen başlıyorum okumaya ülkü için
Kamuda çalışıyorum canım memurum. 9 senedir mezun olduğumdan beri çalışıyorum .çocuktan sonrada doğum izni bitince yeniden dönücem çalışmaya. Bende bazen çalışmasaydım nasıl olurdu diyorum ama yapamıyorum pandemide deliricek gibi olmuştum. Tabi işimle evim yakın olsaydı keşke istanbulda eziyet çekiyorum ama işim rahat en azındanKuzum sen nerde caksiiyosunnn bende istyrum ama simdi ikinciyi deneyince kararsiz kaldim
Saol canımKolay gelsin canım
Aksaraydayim canım ben aşı olmadım çok şükür hicde covid geçirmedimNerelerde oturyosunuz kizlar ayrica korona asisi oldunuzmu yada hastaligi gecirdinizmi
İkinci cocukmu canım senin bide adın neKamuda çalışıyorum canım memurum. 9 senedir mezun olduğumdan beri çalışıyorum .çocuktan sonrada doğum izni bitince yeniden dönücem çalışmaya. Bende bazen çalışmasaydım nasıl olurdu diyorum ama yapamıyorum pandemide deliricek gibi olmuştum. Tabi işimle evim yakın olsaydı keşke istanbulda eziyet çekiyorum ama işim rahat en azından
Yok canım ilk cocuk olucak. İki senedir evliyim 10 aydır korunmuyorum. İsmim zehraİkinci cocukmu canım senin bide adın ne
İnşallah olur bu ay canımm kaç yaşındasınYok canım ilk cocuk olucak. İki senedir evliyim 10 aydır korunmuyorum. İsmim zehra
29 canım. İnşallah ya. Yaza kadar müddet verdim hazirana kadar olmazsa tüp bebek düşünüyorum . Bana kalsa marta kadar olmazsa düşünürümde bakalım eşime bağlı :)İnşallah olur bu ay canımm kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?