- 31 Ekim 2011
- 382
- 86
- 98
- Konu Sahibi ahminelask
-
Selamm herkese geçen seneyi hüsranla bitirdikten sonra yeniyıla yeni umutlarla girdik inş. bu ay güzel haberlerle hepimizin yüzü gülsün geçen ayın listesinden çok güzel hamiş haberleri aldık yeni bir liste yapalım ve bu ay hamiş kalalalımmmmmm:)))) eski arkadaşlar sizi de çok özledim bekliyorum bakkk...
benim bat 25 ocak
buyursunlar efendim listeyi yeniliyoruzzzz....
Ahminelask sen topik acarsinda ben gelmez miyimcanim yeni listemiz hayirli olsun Benide ekle sekerim Bat 24 Ocak
Haydi bakalim kizlar listeye buyrunnnnn.......
kızlar düşük yaptığım için pek bilmiyorum batı en erken ayın 9 u :)
hayırlı olsun topic..
selam. başka bir listeye kayıtlıyım ama hadi buna da kayıt olayım. bat 23 ocak
Benimde 24 ocak bakalım ne olacak hayırlılısı.....
Ikimizde ayni gün, haydi bakalim mutlu haberler aliriz hepimiz insallahhhhhh..........
hayırlısı olsun cnm sen kaç günde bir oluyor ben 28 günde bir oluyorum.
Amin canim 30 gün bir oluyor ama insallah bu ay olmaz
benim bu ay ilk denemem kendimi dinliyorum ama ovulasyon gunum internette sitelere göre pazartesi ama bir akıntı bir agrı yok bende sen ovulasyon testimi kullanıyon yoksa hissediyon musun?
Canim ben hissediyorum adet olacakmisim gibi hafif kasik agrim oluyor ve igne batmasi gibi de oluyor
Canim ben hissediyorum adet olacakmisim gibi hafif kasik agrim oluyor ve igne batmasi gibi de oluyor
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...RABBİM BU LİSTEDEKİ KULLARIN YÜREKLERİ ELLERİNDE SANA AÇMIŞ ONLARA NASİP EDECEĞİN HAYIRLI EVLATLAR İÇİN DUA EDİYOR,EY RABBİM GÖNLÜMÜZDE RAZI OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜMÜZDE RAZI EYLE...AMİN,AMİN,AMİN...
OFLU..........................9 OCAK
ORKİDE2.....................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
İSTANBULİZMİR............24 OCAK
AHMINELAŞK................25 OCAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?