Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

ahminelask

Bugün günlerden güzellik sefa geldin hoşgeldin...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
382
86
98
Selamm herkese geçen seneyi hüsranla bitirdikten sonra yeniyıla yeni umutlarla girdik inş. bu ay güzel haberlerle hepimizin yüzü gülsün geçen ayın listesinden çok güzel hamiş haberleri aldık yeni bir liste yapalım ve bu ay hamiş kalalalımmmmmm:)))) eski arkadaşlar sizi de çok özledim bekliyorum bakkk...

benim bat 25 ocak
buyursunlar efendim listeyi yeniliyoruzzzz....

selam. başka bir listeye kayıtlıyım ama hadi buna da kayıt olayım. bat 23 ocak

Ahminelask sen topik acarsinda ben gelmez miyim canim yeni listemiz hayirli olsun Benide ekle sekerim Bat 24 Ocak
Haydi bakalim kizlar listeye buyrunnnnn.......

Son düzenleme:
kızlar düşük yaptığım için pek bilmiyorum batı en erken ayın 9 u :)
hayırlı olsun topic..

kızlar batlarımız çok yakın. inşallah benzer zamanlarda hayırlı haberler veririz birbirimize

benim bu ay ilk denemem kendimi dinliyorum ama ovulasyon gunum internette sitelere göre pazartesi ama bir akıntı bir agrı yok bende sen ovulasyon testimi kullanıyon yoksa hissediyon musun?

Canim ben hissediyorum adet olacakmisim gibi hafif kasik agrim oluyor ve igne batmasi gibi de oluyor

Son düzenleme:

Canim ben hissediyorum adet olacakmisim gibi hafif kasik agrim oluyor ve igne batmasi gibi de oluyor

internetteki hesaplayıcıyla aynı mı ovulasyon tarihin birde ne kadar sıklıkta ilişkiye giriyonuz ? ya çok soru aklımdan soruyorum sana ama istemezsen cevaplayabilirsin çok gerginim nedense bugunlerde...

internetteki hesaplayıcıyla aynı mı ovulasyon tarihin birde ne kadar sıklıkta ilişkiye giriyonuz ? ya çok soru aklımdan soruyorum sana ama istemezsen cevaplayabilirsin çok gerginim nedense bugunlerde...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...RABBİM BU LİSTEDEKİ KULLARIN YÜREKLERİ ELLERİNDE SANA AÇMIŞ ONLARA NASİP EDECEĞİN HAYIRLI EVLATLAR İÇİN DUA EDİYOR,EY RABBİM GÖNLÜMÜZDE RAZI OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜMÜZDE RAZI EYLE...AMİN,AMİN,AMİN...

OFLU..........................9 OCAK
ORKİDE2.....................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
İSTANBULİZMİR............24 OCAK
AHMINELAŞK................25 OCAK

beni de ekleyin hanımlaaaarr B(eklenmeyen)AT 12-14 ocak arası ve dua için amin amin amin amin amiiiinnnnnnnn

Ekledim bile canım aramıza hoşgeldinizzzz

OFLU..........................9 OCAK
ALEYYNA....................12-14 OCAK
ORKİDE2.....................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
İSTANBULİZMİR............24 OCAK
AHMINELAŞK................25 OCAK

Ahminelask süppersin sen. ne güzel bir dua bu. AMİN YA RABBİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…