Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

selam kızlar benide ekleyin listenize benimde bat 16 ocak
hoşgeldin aramıza canım
yeşim84 özür dilerim hemen düzelttim canım :)

OFLU..........................9 OCAK
DENİZ56.....................10 OCAK
ALEYYNA....................12-14 OCAK
MAVİMAKAS................16 OCAK
PELUSİA..................... 16 OCAK
YEŞİM84.....................18 OCAK
TIKABASA...................21 OCAK
ORKİDE2.....................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
İSTANBULİZMİR............24 OCAK
AHMINELAŞK................25 OCAK
MEDNEcimmm...............30 OCAK

hoşbuldum cnm benim çok sağol..herkez için bu ay bereketli olur inş...

slm arkadaşlar
bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim pozitifi gördükten 10 gün sonra adet gördüm.bu ay hiçbi listeye yazılmayı düşünmüyodum ama topik adı çok hoşuma gittiD
batım 20 ocak,döngüm uzar mı diye düşünüyodum ama 14. günde ovulasyon testim pozitifti ve uzayan akıntım vardı yani yüksek ihtimal 20 ocak...
her ne yaparsak yapalım ALLAHIN DEDİĞİ OLUR Rabbim hakkımızda hayırlısını murad etsin

Selam kızlar listeye benide eklermisniz benimde bat 25 ocak bu arada ben yeni katıldım aranıza :)

Selam kızlar listeye benide eklermisniz benimde bat 25 ocak bu arada ben yeni katıldım aranıza :)

hoşgeldinizzzzz
hemen ekliyorum sizi de Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.

PELUSİA..................... 16 OCAK
YEŞİM84.....................18 OCAK
SAKAAR......................20 0CAK
YASEKU.......................25 OCAK(ŞAFAKDAŞIM HOŞGELDİNNNN:))

Kızlar acil cevap geçen ay ayın 10'unda kimyasal gebelik geçirdim ve bugun sabah kalktıgımda seffaf akıntım vardı ve cok fazla gelmişti.Külodumda da beyazlık şimdi de kasık ağrılarım var doymak bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum:)

Aynı durumdayız ben de pozitifi gördükten bir kaç gün sonra kimyasal gebelik geçirdiğimi kan testiyle anladım yükselen degerlerim yarı yarıya düşmeye başladı.Ardından da kırmızılar geldi tabi Umarım bu ay hamile kalırız:) 28-35 gün arası oluruz ama ne olur ne olmaz:)

CANIM kimyasal gebelik hakkında en ufak bir bilgim yok şafak 2 aslında test filan yapmayı düşünmüyorsun ben olsam şimdiye en az 10 tane yapmıştım benim de geçen ay beyaz kremsi bir akıntım olmuştu fazlaca gebelik belirtilerinde vardı umutlandım ama 2 gün sonra kırmızıları gördüm inş. seninki gerçekten müjdecidir hadi bakalım ilk hamişimiz ol içimiz açılsın be yaaa :)))))

Teşekkür ederim canım benim
Kimyasal gebelik, normal bir gebelik olmayıp, döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam edememesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve gebelik testleri ile tespit edilmesidir. Gebelik testlerinde gebelik hormonu BHCG yüksek yani (+) çıkmasına rağmen hiçbir şekilde sağlıklı bir gebelik ürünü oluşamaz ,rahim içine yerleşemez ve düşük ile kendiliğinden sonuçlanır. Kimyasal gebelik sık görülmekte olup bir çok kadın bunun farkına varamamakta ve normalden biraz fazla veya düzensiz adet gördüğünü zannederek aslında düşük yapmaktadır. Kimyasal gebeliğe bazı hekimler “sessiz düşük” olarak da isimlendirmektedirler. Kısacası döllenme olur fakat döllenme ürünü rahim içine yerleşmez ve sessizce, adet kanaması ile birlikte düşer. Bu durum sadece gebelik testleriyle anlaşılabilir.

İnşallah dediğin gibi o testleri yanyana dizsem burdan 1km yol olur 3 gün geçmesini beklemek en iyisi yoksa çıkmayabiliyor.Tek güvendiğim test Miratech adlı test 4 tl olmasına karşın çok duyarlı aklında olsun canım:)

ewet canım inşh. burası uğurlu gelir hepimize... (amin)

kızlarrrr... merhaba...beni de ekler misiniz listeye...hiç umudum yok artık ama...belki uğur olur topik...bat 28 ocak...hayırlısı bakalım...

selam arkadaslar benide eklermisinz bat 13 ocak bakalım hayırlısı bizde bekliyoruz hayırlı günde hayırlı zamanda gelsin bebişim

NESLİ58.....................28 OCAK

HACK.........................13 OCAK

bende bu ay sanki olcakmışım gibi geliyor benim bat 20 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…