Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

yok canım bıldıgın adet kanaması 3 gun once de gelmıstı o zaman yerlesme kanamasıdır dedım ama ne bılım ya canım sıkkın baya

üzme kendini canım herşeyde vardır bir hayır ama niçin çift çizgi çıktı o zaman onu anlamadım

yok canım almadım hıc o nekı

hamile kalmadan önce başlanması gereken bir vitamin
bebeğin daha sağlıklı tutunmasına yardımcı oluyormuş
bende geçen ay dr. gittiğimde verdi madem bebek istiyorsunuz bunu kullanmaya başla dedi
gebe kalmadan 3 ay önce başlanması gerekiyormuş

olsun bu ay olmadıysa aylar bitmedi ya bizim hepsi mutlaka bir ay gelecek ve biz kırmızıları görmeyeceğiz

bencede kuzularımmmm eğer olmuyorsa mutlaka hayırlısı değilmiş demeliyiz çünkü hamiş olupta sonradan bir sorun çıksa neler neler var 30 hafta bebeğini taşıyıp kaybedenler var Allah korusun geç olsun ama güç olmasın inş. Rabbim hayırlısını versin arkadaşlar bende bu ay durumlar karışık bakalım neler olacak merakla bekliyorum valla

darısı basımıza bugun arkadasım bebegının fotosunu koymus ıcım erıdı
ama sımdı bıraz daha ıyıyım sabah baya alısmıstım hamılelık durumuna:)

darısı basımıza bugun arkadasım bebegının fotosunu koymus ıcım erıdı
ama sımdı bıraz daha ıyıyım sabah baya alısmıstım hamılelık durumuna:)

benim neler görünce içim gidiyor bir bilsen bebek resimlerine ultrason resimlerine bakmadığım şey kalmadı ((( inş. Allah yüzümüze baksın en kısa zamanda bebişlerimiz olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…