aynen :S beyaznane hamilelik haberini verdi ama sonra ortadan kayboldu :/
hanımlaaaaar ben geldiiiiimmmmmmm günlerdir nete giremiyorum gebelik haberimi aldım sonrasında grip virüsüyle yataklara düştüm su tv de söylenen agır virüs.yüksek ateşle yattım sabahlara kadar buz torbaları gezdi üstümde malum ilaç alamıyorum ya dha bugun basımı biraz kaldırabildim yastıktan.daha doktora gidemedim kızlaar :26:
sizleri de cok merak ettim gecmiş sayfaları okuycam simdi yavas yavas okuyabildiğim kadar.listemiz uzamıs baya masallah.özledim sizleri.........
hanımlaaaaar ben geldiiiiimmmmmmm günlerdir nete giremiyorum gebelik haberimi aldım sonrasında grip virüsüyle yataklara düştüm su tv de söylenen agır virüs.yüksek ateşle yattım sabahlara kadar buz torbaları gezdi üstümde malum ilaç alamıyorum ya dha bugun basımı biraz kaldırabildim yastıktan.daha doktora gidemedim kızlaar :26:
sizleri de cok merak ettim gecmiş sayfaları okuycam simdi yavas yavas okuyabildiğim kadar.listemiz uzamıs baya masallah.özledim sizleri.........
merhaba canım hoşgeldiniz
çok gecmiş olsun canım ya...umarım iyisindir şimdi:26: bizde seni özledik...merak ettik nete giremeyınce
çok lezzetli bir böreğe benziyor. yarın yaparım bu günlük yemeğim var. çok da canım istedi heeee:))öncelikle şunu söyliyim tarifim göz kararı. yemekleri pek ölçüye göre yapmam da
1 kaşık kadar tereyağını eritip, 1 tane soğanı kavuruyorum. sonra büyük büyük doğradığım mantarları atıyorum kavurmaya devam. zaten onlar hemen suyunu salmaya başlıyor. biraz suyunu çekince ben kışlık hazırladığın domates soslarından katıyorum biraz göz kararı, 5-6 kaşığı buluyordur heraldebiraz daha pişiriyorum, yani suyu pek kalmayana kadar. bu esnada tuzunu karabiberini atıyorum. sarımsak seviyorsanız birkaç diş sarımsak atın mantarı kavururken o zaman daha da bi tadından yenmiyor içini hazırladım onu soğumaya bırakıyorum.
bi paket yufkanın hepsini seriyorum üst üste, 8 e bölüyorum, sigara böreğininkiler gibi üçgen üçgen kalacak. yufkaları ıslatmak için hemen hemen yarım paket süte 2 yumurta biraz sıvı yağ koyuyorum. şimdi o kestiğim parçalarından 2 tanesine 1 börek sarıcam. ama o ikisinin arasını da sütlü karışımla sosluyorum. sonra geniş yerine mantar harçtan koyuyorum biraz onun üzerine de rende kaşar ekliyorum 1 tatlı kaşığı kadar. kenarlarından kıvırıp sarıyorum. yaprak sarması gibiama dikdörtgen şeklinde oluyor börekler. yuvarlak yapmıyorum. hepsi bitince. sıra dış süslemeye geliyor börekleri önce o kalan sütlü sosta iyice heryerini ıslatıyorum banyo yaptırır gibi sonra galeta ununa buluyorum. yağlanmış tepsiye dizip doğru fırına yarım saate kadar börekler hazır afiyet olsun
canım inşallah haberim güzel olur vallaha:) daha gelmedi benimkiler bakalım biraz daha bekleyeceğim. daha test yapmak istemiyorum. psikolojik olarak da gecikiyor olabilirHayirli sabahlar canlarim
Mervecim tarif icin cok tesekkür ederim :)
KutsalAsk insaAllah vinn'in olurda dönersin aramiza hemen :)
dgrpnr canim senden güzel haberler bekliyoruz :)
hamile listemiz kabarsin kabarsin kabarsiiin :))
SolAnahtari amin canim insaAllah.. Daha öncesinde korunuyormuydun sen :)
geçmiş olsun canım. umarım iyidir anneciğin. Allah şifa versin tez zamanda inşallah.Gunaydinn :)
Hastanede annemin yogun bakimdan cikmasini bekliyrm kizlar ve hala adet olmadim
Dogum kontrol hapi sonrasi sanirim gecikme oluyorrbi fikriniz var mi birakinca sonraki ay gecikme yasayan var miii belim cok agrio
düşünmen yeterli canım benim. programlanıyor beyin işte. ben üç ay önce geçiktim 10 gün kadar ve hamile olduğumu düşünüp korktum. ( o zaman düşünmüyordum bebek olayını) test yaptırdım kan testi ve rahatlayınca o gün geldi:) ben geciktirmişim yani o kadar gün. sen de git hemen kan testi yaptır bence. belirsizlik her şeyden daha kötüdür. en azından ona göre rotanı belirlersin.kızlar yaaaaaaa benım kırmızılar daha gelmedibugunde gelmezse 6 gün olucak.....
ben bu ay elımden geldıgı kadar olur mu olmaz mı dıye düşünmedim...her sabah actım müziğimi morelım cok yüksek tutdum...dualarımı ederken bu ay olucak allahın izniyle diye düşündüm yanı enerjımı yüksek tutup morelman ıyı olsu iyi düşün iyi olsun taktiğinden
yola cıktım...aksam yatarken bebegım olusuyo dıye düşündüm hemen uykuya daldım sabah uyandım bebegım gelcek diye aklımdan gecırdım...kendimi ev işlerime yemegime günlük planıma devam ettim...yanı oturup düşünüp durmadım...
size sorum acaba ben böyle yaparak kendimi strese sokmuş olmuş muyum...
yanı geceleri uykularımı kacırmadım düşünmekten hayatıma devam ettim gezmelerime gittim.kocamla haftasonlarımı degerlendirdim...
yanı takmadım.....
biri bişeyler yazsın lütfen....
hoş geldin canım. geçmiş olsun umarım tekrarlamaz. çok iyi baksınlar sana bir an önce iyileş.hanımlaaaaar ben geldiiiiimmmmmmm günlerdir nete giremiyorum gebelik haberimi aldım sonrasında grip virüsüyle yataklara düştüm su tv de söylenen agır virüs.yüksek ateşle yattım sabahlara kadar buz torbaları gezdi üstümde malum ilaç alamıyorum ya dha bugun basımı biraz kaldırabildim yastıktan.daha doktora gidemedim kızlaar :26:
ebişçik nekadarlık....hayırlı olsun ve geçmiş olsun beyaz nane
3 haftalık mı oldu şimdi yavruşun :)
tesekkür ederim canım bugun daha iyiyim ama korkuyorum bebişe bişey olur diye cunku cok yeni biliyosun
hayırlısı canım...inş güzel sonuc alırsınız bu sefer
peki bu rahim filmi cok mu can yakıcı:18:
ebişçik nekadarlık....
teşekkür ederim canım :)
sanırım oyle bişeyler bende bilmiyorumki bu bebişcik nekadarlık oldu :)
bişey olmaz tatlım inş bol bol dınlen bol su da içtin mi allaha emenet....aksam yaptırsam mı kan testi acaba ama idrarda negatıf cıkıyo...oyuzden bugun yarın adet olurum heralde:26:
merhaba kızlarrr
son saatlere girdik aşılama için.eşim şimdi aradı tahlili vermiş.4te falan hazır olacakmış.ben de evdeyim işten izin aldım geldim.birşeyler atıştırdım.şimdi üstümü giyinip namaz kılıp biraz dua okumak istiyorum
hayırlısı artık canım....senin adet günün gecti mi canım
kızlar yataklara düştümm
çok lezzetli bir böreğe benziyor. yarın yaparım bu günlük yemeğim var. çok da canım istedi heeee:)
merhaba kızlarrr
son saatlere girdik aşılama için.eşim şimdi aradı tahlili vermiş.4te falan hazır olacakmış.ben de evdeyim işten izin aldım geldim.birşeyler atıştırdım.şimdi üstümü giyinip namaz kılıp biraz dua okumak istiyorum
hayırlısı artık canım....senin adet günün gecti mi canım
kızlar yataklara düştümm
çok lezzetli bir böreğe benziyor. yarın yaparım bu günlük yemeğim var. çok da canım istedi heeee:)
tesekkür ederim canım bugun daha iyiyim ama korkuyorum bebişe bişey olur diye cunku cok yeni biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?