Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

merhaba canım hoşgeldiniz

çok gecmiş olsun canım ya...umarım iyisindir şimdi:26: bizde seni özledik...merak ettik nete giremeyınce

bende sonunda son sayfaya ulastım sanırım site de sorun var

hayırlı olsun ve geçmiş olsun beyaz nane

3 haftalık mı oldu şimdi yavruşun :)

çok lezzetli bir böreğe benziyor. yarın yaparım bu günlük yemeğim var. çok da canım istedi heeee:))

canım inşallah haberim güzel olur vallaha:) daha gelmedi benimkiler bakalım biraz daha bekleyeceğim. daha test yapmak istemiyorum. psikolojik olarak da gecikiyor olabilir

Gunaydinn :)

Hastanede annemin yogun bakimdan cikmasini bekliyrm kizlar ve hala adet olmadim

Dogum kontrol hapi sonrasi sanirim gecikme oluyorr bi fikriniz var mi birakinca sonraki ay gecikme yasayan var miii belim cok agrio
geçmiş olsun canım. umarım iyidir anneciğin. Allah şifa versin tez zamanda inşallah.

düşünmen yeterli canım benim. programlanıyor beyin işte. ben üç ay önce geçiktim 10 gün kadar ve hamile olduğumu düşünüp korktum. ( o zaman düşünmüyordum bebek olayını) test yaptırdım kan testi ve rahatlayınca o gün geldi:) ben geciktirmişim yani o kadar gün. sen de git hemen kan testi yaptır bence. belirsizlik her şeyden daha kötüdür. en azından ona göre rotanı belirlersin.

hoş geldin canım. geçmiş olsun umarım tekrarlamaz. çok iyi baksınlar sana bir an önce iyileş.

tesekkür ederim canım bugun daha iyiyim ama korkuyorum bebişe bişey olur diye cunku cok yeni biliyosun

bişey olmaz tatlım inş bol bol dınlen bol su da içtin mi allaha emenet....aksam yaptırsam mı kan testi acaba ama idrarda negatıf cıkıyo...oyuzden bugun yarın adet olurum heralde:26:

hayırlısı canım...inş güzel sonuc alırsınız bu sefer

peki bu rahim filmi cok mu can yakıcı:18:

anestesizisiz ektirdim ben.sol tarafimda yapisiklik oldugu icin oraya basinci bir iki kere verdi.o zaman dayanamayacagim dedim.biraz bekledi doktorum ve son bir kez daha basinc verdi ve acildi.yapisiklik olmasaydi canim yanmazdi eminim.ama benim agri esigim yuksek.

anestesizisiz ektirdim ben.sol tarafimda yapisiklik oldugu icin oraya basinci bir iki kere verdi.o zaman dayanamayacagim dedim.biraz bekledi doktorum ve son bir kez daha basinc verdi ve acildi.yapisiklik olmasaydi canim yanmazdi eminim.ama benim agri esigim yuksek.

bişey olmaz tatlım inş bol bol dınlen bol su da içtin mi allaha emenet....aksam yaptırsam mı kan testi acaba ama idrarda negatıf cıkıyo...oyuzden bugun yarın adet olurum heralde:26:

içiyorum canım su...baya geciktiyse bence git kantesti yaptır.çünkü bazılarında idrarda cıkmıyormus ama kanda cıkıyormus

hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gider :)

hayırlısı artık canım....senin adet günün gecti mi canım

yok canım benim bat 10u diye hesapladım ben. yani ya bugündü ya yarın. çünkü benim 27 ya da 28 günde bir oluyor.

kızlar yataklara düştümm

geçmiş olsun canım dikkat et kendine de minik bebişine de

çok lezzetli bir böreğe benziyor. yarın yaparım bu günlük yemeğim var. çok da canım istedi heeee:)

:) tamam canım, evet akrabalarım arkadaşlarımız falan hepsi çok beğendi inşallah siz de beğenirsiniz

hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gider :)

hayırlısı artık canım....senin adet günün gecti mi canım

yok canım benim bat 10u diye hesapladım ben. yani ya bugündü ya yarın. çünkü benim 27 ya da 28 günde bir oluyor.

kızlar yataklara düştümm

geçmiş olsun canım dikkat et kendine de minik bebişine de

çok lezzetli bir böreğe benziyor. yarın yaparım bu günlük yemeğim var. çok da canım istedi heeee:)

:) tamam canım, evet akrabalarım arkadaşlarımız falan hepsi çok beğendi inşallah siz de beğenirsiniz

tesekkür ederim canım bugun daha iyiyim ama korkuyorum bebişe bişey olur diye cunku cok yeni biliyosun

selam arkadaşım..
öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. nasıl hamile kaldın. ekstra bişey olarak ne yaptın... birde hangi belirtileri hissediyosun..
tekrar tebrikler.Allah kucağına almayı nasip etsin.. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…