Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim hadi gozun aydin Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah Bence hic korkma hamilesin

Ensereh06 sana özelden msj atamadım izin verilmedi çok fazla yorumda bulunmadığım için :)
ben memnun kaldım bende yerli yabancı sitelerde çok arastırdım ürünüde doktorumda denemek istiyorsan dene dedi bende bu ay denedim ovulasyon testiyle birlikte bence düşünüyorsan dene üzerinde 6 ay deneyin eğer sonuç alamassanız bir problemınız vardır doktora gözukun diyor bekleyis çok zor umarım herkes en kısa zamanda hamile kalır ayrıca cok dua ettim hep hayırlısıysa saglıklı sıhatlı hamıle kalıyım dıye ayrıca aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa “Bismillâ-hirrahmânirrahîm” yazıp üzerimde taşıdım halada taşıyorum ilişkiden sonrada 15-20 dakika kalkmadım ayağa

Sen nezmandır düşünüyorsun?

Kizlar gunaydin sabahh idrarm ack pmbe sklnde gldi tmm oldm dedm ama tik yok yerlsme knmasi olablrmi

Yakamoz58 erken gbelk testlerndenmi yapiosun

Son düzenleme:
günaydın bayanlar.. nasılsınızz..dün bir ara vakit buldum ama siteye giremedim sinir kapladı kapattım bilgisayarı..epey saygfa da yazılış okuyamadım ...kandil için hatim mevzu vardı bende okuyabilirim ..görüşmek üzereee..

Günaydın kızlar. Nasilsiniz?
Ben son 10 gündür Ateşimi olcuyorum ve 36.7 36.8 lerde dolaşıyordu. Bugün 36.5 a düştü. Dün gece de çok agrim vardı sanırım bugün gelecek kırmızılar. Sabah ilk idrarla test de yaptım onda da birsey çıkmadı Bata 2 gün var ama çok bekletmeden gelecek sanırım. Nasip kısmet bakalım.
Inşallah diğerlerinden alırız güzel haberleri...

muhtemelen olabilirsin en azından umutlanmadan gelmesi daha iyi canm.sabah kalkıp hayal kırıklığı yaşamak daha iyi.yoksa ümitleniyoruz

Canim hayirli olsun :))) Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi :) ben sana dun mesaj atmayi denedim cok ama kutun doluymus o yuzden gitmedi haberin olsun

:44:
Canim hayirli olsun :))) Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi :) ben sana dun mesaj atmayi denedim cok ama kutun doluymus o yuzden gitmedi haberin olsun

Çok teşkkürlr cnm ama yinede içmde bi tereddüt vr ya sabah msj attım bn sana cnm sildm sbh msjlrı =)

benim kırmızılar da geldi iki gün gecikmeli olarak(((((
çok ağrım var şu an.
efulimmmm nerdesin, benim yeni bat şubat 11

:44:

Çok teşkkürlr cnm ama yinede içmde bi tereddüt vr ya sabah msj attım bn sana cnm sildm sbh msjlrı =)

Tanam attim simdi :) hic tereddut olmasin dualarini eksik etme Allaha sigin o yeter hersey onun elinde :) veren zaten o vrrdiysr bi bildigi vardir Allah korusun almak isterse de vardir bir bildigi. Ondan gelen herseye sukurlet olsun de kafani rahat tut sen :))))

canım bak benim geleceği gün düştü ateşim ama birdenbire çok düştü. 36.5 lerdeydi 36.0 a düştü. bekle bakalım daha. senin gelmesine iki gün varmış daha belli olmaz inşallah vardır bebiş.
ben de gelmesine 4 gün kala yapmıştım test dpo 14 tü ama negatif çıkmıştı.

benim kırmızılar da geldi iki gün gecikmeli olarak(((((
çok ağrım var şu an.
efulimmmm nerdesin, benim yeni bat şubat 11

Uzulmemeye calis :/ calismalara bomba gibi hazirlan :)))) kendini de kocani da iyi besle ins onumuzdeki ay hayirli haberler aliriz :)))

Tesekkur ederum canim ama ben beklenti seviyesini %50 den % 20 düşündüm Rabbim çok bekletmeden nasip eder insallah

Hayırlı olsun canım. 3 ünde de çıktısı kesin hamilesindir. Rabbim Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Tesekkur ederum canim ama ben beklenti seviyesini %50 den % 20 düşündüm Rabbim çok bekletmeden nasip eder insallah

Amin canim uzulme herseyin hayirlisi. Hem bu ates olcme yontemi %90 mi ben hic bilmiyorum da. Cunku mesela ben kendimi hic diger zamanlara gore daha sicak hissetmiyorum .s hamileyken yuksek mi olurmus ates

Amin canim uzulme herseyin hayirlisi. Hem bu ates olcme yontemi %90 mi ben hic bilmiyorum da. Cunku mesela ben kendimi hic diger zamanlara gore daha sicak hissetmiyorum .s hamileyken yuksek mi olurmus ates

Evet yumurtlama ve adet döneminde düşüyor. Yumurtlama sonrası dollenme olmuşsa da belli derecede kalıyor ve adet zamanı da düşmüyor. Bunun için topic bile var. Ölçümlere göre yorumlar yapıyorlar vs. Bilemiyorum tutma oranını ama bana mantıklı geliyor ateş ölcme yontemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…