Canim hadi gozun aydinHerrkeze Günaydın kızlarrr Bugün 3.kez gebelik testi yaptım ve yine 2. çizgiyi gördük dahada belirgindi diğer çizgiyle arsında çk az bi fark vardı.adetime son 2 gün kaldı ve yarın eşimle sabh kan testi vericez ama yiende inanamadığım için korkuyorum :18:
Canim hadi gozun aydinRabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah Bence hic korkma hamilesin
Yakamoz58 erken gbelk testlerndenmi yapiosun
Günaydın kızlar. Nasilsiniz?
Ben son 10 gündür Ateşimi olcuyorum ve 36.7 36.8 lerde dolaşıyordu. Bugün 36.5 a düştü. Dün gece de çok agrim vardı sanırım bugün gelecek kırmızılar. Sabah ilk idrarla test de yaptım onda da birsey çıkmadıBata 2 gün var ama çok bekletmeden gelecek sanırım. Nasip kısmet bakalım.
Inşallah diğerlerinden alırız güzel haberleri...
Yok canım normal gebelik testi yapıyorum her iki günde bir yaptım giddikçe belirgnleşti bgün yaptığımda iyce belirginleşti adetime 1 gn kaldı zaten ama migde bulantılarımda başldı 3 gündür
Herrkeze Günaydın kızlarrr Bugün 3.kez gebelik testi yaptım ve yine 2. çizgiyi gördük dahada belirgindi diğer çizgiyle arsında çk az bi fark vardı.adetime son 2 gün kaldı ve yarın eşimle sabh kan testi vericez ama yiende inanamadığım için korkuyorum :18:
Canim hayirli olsun :))) Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi :) ben sana dun mesaj atmayi denedim cok ama kutun doluymus o yuzden gitmedi haberin olsun
:44:
Çok teşkkürlr cnm ama yinede içmde bi tereddüt vr ya sabah msj attım bn sana cnm sildm sbh msjlrı =)
Günaydın kızlar. Nasilsiniz?
Ben son 10 gündür Ateşimi olcuyorum ve 36.7 36.8 lerde dolaşıyordu. Bugün 36.5 a düştü. Dün gece de çok agrim vardı sanırım bugün gelecek kırmızılar. Sabah ilk idrarla test de yaptım onda da birsey çıkmadıBata 2 gün var ama çok bekletmeden gelecek sanırım. Nasip kısmet bakalım.
Inşallah diğerlerinden alırız güzel haberleri...
benim kırmızılar da geldi iki gün gecikmeli olarak(((((
çok ağrım var şu an.
efulimmmm nerdesin, benim yeni bat şubat 11
canım bak benim geleceği gün düştü ateşim ama birdenbire çok düştü. 36.5 lerdeydi 36.0 a düştü. bekle bakalım daha. senin gelmesine iki gün varmış daha belli olmaz inşallah vardır bebiş.
ben de gelmesine 4 gün kala yapmıştım test dpo 14 tü ama negatif çıkmıştı.
Herrkeze Günaydın kızlarrr Bugün 3.kez gebelik testi yaptım ve yine 2. çizgiyi gördük dahada belirgindi diğer çizgiyle arsında çk az bi fark vardı.adetime son 2 gün kaldı ve yarın eşimle sabh kan testi vericez ama yiende inanamadığım için korkuyorum :18:
Tesekkur ederum canim ama ben beklenti seviyesini %50 den % 20 düşündümRabbim çok bekletmeden nasip eder insallah
Amin canim uzulme herseyin hayirlisi. Hem bu ates olcme yontemi %90 mi ben hic bilmiyorum da. Cunku mesela ben kendimi hic diger zamanlara gore daha sicak hissetmiyorum .s hamileyken yuksek mi olurmus ates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?