Tarcin arkadasimizin dedigi gibi yapiyoruz degil mi kandil günü ?
Biri bana bir sey desin son durum nedir bu konu ile ilgili
hoşgeldin canım.. hakkaten ben de göremedim.. sitede değişiklik yapılıyordu deminden sanırım onunla alakalı :/
ben okuyacağım canım. adını geçiririm senin de.. :)) Allah dualarımızı kabul etsin inş
Amin canım ben de seni geçireceğim
benim hala gelen yok. ama yarın tekrar test yapacağım. bebek yoksa da kırmızılar gelse bir an önce rahatlayacağımhayırlı cumalar canım günaydın
Şu batı geçenler de artık kan tahlili falan yaptırsın ya heyecanla bekliyoruz güzel haberler almayı
evet %99 hamilesin :) hayırlı olsun canım. %1 lik kısım da hatalı çıkabiliyor malesef. kan testi yaptır için rahat etsin. Allah tamamına erdirsin.Kızlar Günaydın ben çarşmba günü sabah yani ayın 8de labaquck gebelik testi yaptım çok çok silk belli belirsiz 2. çizgiyi gördük bugün tekrar yaptım 2.çizgi 6 dk içnde belirdi silkti ama çk belrigindi görülüyodu. 2 gündürde göğüslerimde kaşıntı var. ya acba gebelik vrmıdır ??? :44::44:
kızlar benım kırmızılar gedikendimi çok tebrık ederım 1 hafta kadar gecıtırdıgım için hayırlısı artık...
benı lısteden cıkarabılırsınız
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım. jel ne işe yarıyor ilk defa duyuyorum.Meraba arkadaslar bende hamileliğimi 3 gün önce gebelik testinde öğrendim silik bir çizgiyle öğrendim allahım herkese nasip etsin inşallah ben bu ay preseed jel aldım doktorum kullanabilirsin dedi allahta kısmet etti ve hamile kaldım 3. ayımız çok kafama takıyordum artık düşünmekten yoruluyordum ki iki ayıda buzamana kadar görmediğim kısalıkta bir adet donemı gecırdım bu ay normal adet duzenıme döndüm ve hamile kaldım takmayın demekle olmuyor ama herşey kısmet ben pressed jelin yarısını kullandım geri kalanı duruyor kullanmak isteyen arkadaşlara kargoyla gönderebilirim. bu arada belirtilere çok takılmayın benım gögüslerim ağrıyor birde belim çok ağrıyor
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben de pazar gününe yasin ve meryem suresi okuyabilirim.kandil günü okuyacağız değil mi??
cuma gününün yüzü suyu hürmetine bugün yapalım mı? kandil günü ayrıca yaparız. ertelemeyelim hiç birşeyi...
Tarcin arkadasimizin dedigi gibi yapiyoruz degil mi kandil günü ?
Biri bana bir sey desin son durum nedir bu konu ile ilgili
Canim dinimizde nazar var hatta nazara karsi korunmak icin dualar okuyoruz.
Fakat nazar boncugu sembol olarak batil bir sey diye düsünüyorum.
Senin niyetin önemli bence.
Sen nazar boncugu icin yapmadin ya onu.
Bilgiler acisindan yaptin.
Yüregini ferah tut canim bence bir sakincasi yoktur :)
benim hala gelen yok. ama yarın tekrar test yapacağım. bebek yoksa da kırmızılar gelse bir an önce rahatlayacağım
evet %99 hamilesin :) hayırlı olsun canım. %1 lik kısım da hatalı çıkabiliyor malesef. kan testi yaptır için rahat etsin. Allah tamamına erdirsin.
(( ben de ümitlenmiştim vallahaaa... benim de sen gibi bir hafta gecikecek sanırım. beynimiz bize oyun oynuyor. Hayırlısı olsun canım tertemiz bir sayfa açıp bebiş bekleyeceğiz artık:)
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım. jel ne işe yarıyor ilk defa duyuyorum.
ben de dua işine katılmak isterim ama benim kırmızılar hala gelmediği için söz veremiyorum maalesef. kırmızılar gelmezse katılırım arkadaşlar. benim de adımı söylerseniz çok mutlu olurum. Allah kabul etsin şimdiden.
Canım ben allahü ekber çekiyorum ya varis çekiyorum ne istersenbiz ilk bu ay denedik, bi uçak yolculuğu yapmıstım dengem altüst oldu hava değişimi yüzünden. canım 10000 ne çekmem gerekiyor, yetiştiremem diye korktum şimdi.
Amin inşallah canım inşallah
herkes okuyor mu? yasin(kuran'ın kalbi), meryem (gönül muradımızı isteyelim) ve ibrahim suresi (bebeğimizin güzel ahlaklı olması için)... herkes bitirince dualarımıza birbirimizi ekleyelim. Allah herkesin gönül muradını hayırlı kılsın inşallah. adım Kübra. herkes ismini yazabilir.
Kübracım özelden isim attı arkadaşlar ben not aldım bende sana mesaj atayım senide anayım olmaz mı
Efulim cnm mrb
Ben dun kirmiziyi gordum beni 09 subat yapar misin
adetime 5 gün kala kan testim negatif çıktı. şimdilik birşey yok .tabi kırmızılar gelmedikçe umut bitmez.belki geç döllenmedir.
Tamam canim hemen yapiyorum.
Hos geldin bu arada.
Iyimisin?
Kirmizilarin gelmesine su acidan seviniyoruz saglik sorunu yok ve gecikmeden kirmizilar geldi :)
InsaAllah önümüzde ki aya kirmizilari sadece cift cizgi olarak görecegiz
senin bat kaçtı canım? benim iki gün geçti gelmedi hala. Vücut ısıma göre geç yumurtladım ben, belki ondan geç gelecektir diye düşünüyorum. tabi inşallah hiç gelmez :)adetime 5 gün kala kan testim negatif çıktı. şimdilik birşey yok .tabi kırmızılar gelmedikçe umut bitmez.belki geç döllenmedir.
Iyi aksamlar canim hos geldin :)
Evet canim kandil günü icin düsünmüstük..
Cok güzel olur canim okuyabilenler bugünden okusun Allah kabul etsin simdiden..
Benim bugün yine akintim geldigi icin sabaha ancak abdestlenecegim
Aslinda tarcincim cok güzel bir fikir getirdin aklima.
Her Cuma bu okumalari bir birimiz icin yapabiliriz aslinda.
Yasin Meryem Ibrahim Sureleri okuyup bir birimiz icin dua edebiliriz :44:
Canım ben allahü ekber çekiyorum ya varis çekiyorum ne istersen
Kübracım özelden isim attı arkadaşlar ben not aldım bende sana mesaj atayım senide anayım olmaz mı
sen bana isim atacaksın sanırım? atabilirsin tabi ismini geçiririm dualarımda
Canım ne zamandır dicem benide ekle canım2 şubat bat yaş 27 6 aydır deniyoruz
senin bat kaçtı canım? benim iki gün geçti gelmedi hala. Vücut ısıma göre geç yumurtladım ben, belki ondan geç gelecektir diye düşünüyorum. tabi inşallah hiç gelmez :)
Allah razi olsun ve Allah kabul etsin canimyapalım tabi inşallah hem de bizim için bir vesile olur
bugün okuyabilen bugün yarın okuyabilen yarın öğlene kadar bu 3 sureyi bitirsin dua edelim hep beraber inşallah
Canım ben allahü ekber çekiyorum ya varis çekiyorum ne istersen
sen bana isim atacaksın sanırım? atabilirsin tabi ismini geçiririm dualarımda
senin bat kaçtı canım? benim iki gün geçti gelmedi hala. Vücut ısıma göre geç yumurtladım ben, belki ondan geç gelecektir diye düşünüyorum. tabi inşallah hiç gelmez :)
Allah razi olsun ve Allah kabul etsin canim
Bende nihayet yarin baslayabilecegim insaAllah.
Kuran okumak beni dinginlestiriyor huzur veriyor.
Bu yüzden adetliyken cok daha gergin oluyorum
Birde adetliyken cok tembellesiyorum.
Namazda kilamiyorum ya.
Yoksa günün belli bir düzeni oluyor benim icin.
Adetli olmak bir yandan cok iyi bizim icin ama bir yandan da zorluklari var iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?