Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Tarcin arkadasimizin dedigi gibi yapiyoruz degil mi kandil günü ?

Biri bana bir sey desin son durum nedir bu konu ile ilgili

cuma gününün yüzü suyu hürmetine bugün yapalım mı? kandil günü ayrıca yaparız. ertelemeyelim hiç birşeyi...

Son düzenleme:
hayırlı cumalar canım günaydın
Şu batı geçenler de artık kan tahlili falan yaptırsın ya heyecanla bekliyoruz güzel haberler almayı
benim hala gelen yok. ama yarın tekrar test yapacağım. bebek yoksa da kırmızılar gelse bir an önce rahatlayacağım

evet %99 hamilesin :) hayırlı olsun canım. %1 lik kısım da hatalı çıkabiliyor malesef. kan testi yaptır için rahat etsin. Allah tamamına erdirsin.

kızlar benım kırmızılar gedi kendimi çok tebrık ederım 1 hafta kadar gecıtırdıgım için hayırlısı artık...

benı lısteden cıkarabılırsınız
(( ben de ümitlenmiştim vallahaaa... benim de sen gibi bir hafta gecikecek sanırım. beynimiz bize oyun oynuyor. Hayırlısı olsun canım tertemiz bir sayfa açıp bebiş bekleyeceğiz artık:)

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım. jel ne işe yarıyor ilk defa duyuyorum.

ben de dua işine katılmak isterim ama benim kırmızılar hala gelmediği için söz veremiyorum maalesef. kırmızılar gelmezse katılırım arkadaşlar. benim de adımı söylerseniz çok mutlu olurum. Allah kabul etsin şimdiden.

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ben de pazar gününe yasin ve meryem suresi okuyabilirim.kandil günü okuyacağız değil mi??

Iyi aksamlar canim hos geldin :)
Evet canim kandil günü icin düsünmüstük..

cuma gününün yüzü suyu hürmetine bugün yapalım mı? kandil günü ayrıca yaparız. ertelemeyelim hiç birşeyi...

Cok güzel olur canim okuyabilenler bugünden okusun Allah kabul etsin simdiden..
Benim bugün yine akintim geldigi icin sabaha ancak abdestlenecegim

Aslinda tarcincim cok güzel bir fikir getirdin aklima.
Her Cuma bu okumalari bir birimiz icin yapabiliriz aslinda.
Yasin Meryem Ibrahim Sureleri okuyup bir birimiz icin dua edebiliriz :44:

Tarcin arkadasimizin dedigi gibi yapiyoruz degil mi kandil günü ?

Biri bana bir sey desin son durum nedir bu konu ile ilgili

canım hatim için yeterli değiliz tarcinin dediği gibi yapalım

ay inş. kocam da hemen bana gazı verdi sen de oraya takmış oluyorsun nazarlığı diye de ben de size de sorayım bi dedim. içim rahatladı

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)))

mervecim esin takilmis sana canim
ben öyle düsünüyorum bilmem diger arkadaslar ne der :)
icini feraht tut sen :)

kizlar bu arada ben bir pcden bir telefondan baglaniyorum
begen tusu da kaldirildigina göre
listede degisiklikleri takip edemezsem kusuruma bakmayin lütfen..
insaAllah hamis haberlerin devami gelir ümitle bekliyoruz bizde burda

biz ilk bu ay denedik, bi uçak yolculuğu yapmıstım dengem altüst oldu hava değişimi yüzünden. canım 10000 ne çekmem gerekiyor, yetiştiremem diye korktum şimdi.
Canım ben allahü ekber çekiyorum ya varis çekiyorum ne istersen

adetime 5 gün kala kan testim negatif çıktı. şimdilik birşey yok .tabi kırmızılar gelmedikçe umut bitmez. belki geç döllenmedir.

Efulim cnm mrb
Ben dun kirmiziyi gordum beni 09 subat yapar misin

Tamam canim hemen yapiyorum.
Hos geldin bu arada.
Iyimisin?
Kirmizilarin gelmesine su acidan seviniyoruz saglik sorunu yok ve gecikmeden kirmizilar geldi :)
InsaAllah önümüzde ki aya kirmizilari sadece cift cizgi olarak görecegiz

adetime 5 gün kala kan testim negatif çıktı. şimdilik birşey yok .tabi kırmızılar gelmedikçe umut bitmez. belki geç döllenmedir.

Evet canim masAllah böyle olumlu düsünüyoruz ve kendimizi yipratmiyoruz :)
Allahin izniyle sende insaAllah mervemiz gibi bir süpriz yasarsin :)
Bizi de bilgilendirirsen seviniriz

Tamam canim hemen yapiyorum.
Hos geldin bu arada.
Iyimisin?
Kirmizilarin gelmesine su acidan seviniyoruz saglik sorunu yok ve gecikmeden kirmizilar geldi :)
InsaAllah önümüzde ki aya kirmizilari sadece cift cizgi olarak görecegiz

Canım ne zamandır dicem benide ekle canım2 şubat bat yaş 27 6 aydır deniyoruz

senin bat kaçtı canım? benim iki gün geçti gelmedi hala. Vücut ısıma göre geç yumurtladım ben, belki ondan geç gelecektir diye düşünüyorum. tabi inşallah hiç gelmez :)

yapalım tabi inşallah hem de bizim için bir vesile olur

bugün okuyabilen bugün yarın okuyabilen yarın öğlene kadar bu 3 sureyi bitirsin dua edelim hep beraber inşallah

senin bat kaçtı canım? benim iki gün geçti gelmedi hala. Vücut ısıma göre geç yumurtladım ben, belki ondan geç gelecektir diye düşünüyorum. tabi inşallah hiç gelmez :)

InsaAllah gelmez canim

Allah razi olsun ve Allah kabul etsin canim
Bende nihayet yarin baslayabilecegim insaAllah.
Kuran okumak beni dinginlestiriyor huzur veriyor.
Bu yüzden adetliyken cok daha gergin oluyorum
Birde adetliyken cok tembellesiyorum.
Namazda kilamiyorum ya.
Yoksa günün belli bir düzeni oluyor benim icin.
Adetli olmak bir yandan cok iyi bizim icin ama bir yandan da zorluklari var iste

batım 13-14 ocak canım. bende geç yumurtladığımı düşünüyorum çünkü adetten sonra 10 gün hiç ara vermedik..bu forumun eski konularında gördüm.adeti geçtiği halde 15 20 gün sonra birden bire betahcg si yükselenler olmuş. o yüzden kırmızılar gelmezse her an herşey olabilir.

kuran okurken dünyadan uzaklaşıyorsun ya bu çok iyi geliyor dünya yoruyor insanı sürekli koşturmaca oyalanmaca

Allah kabul etsin canım şimdiden yarın sabah okuduktan sonra bitirip yazışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…