Hayırlı olsun canım. 3 ünde de çıktısı kesin hamilesindir. Rabbim Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Evet yumurtlama ve adet döneminde düşüyor. Yumurtlama sonrası dollenme olmuşsa da belli derecede kalıyor ve adet zamanı da düşmüyor. Bunun için topic bile var. Ölçümlere göre yorumlar yapıyorlar vs. Bilemiyorum tutma oranını ama bana mantıklı geliyor ateş ölcme yontemi
niye bilmiyorum ama üzülmedim. içim hiç rahat değildi; folik asit kullanmadım, doktora gitmedim falan filan.Uzulmemeye calis :/ calismalara bomba gibi hazirlan :)))) kendini de kocani da iyi besle ins onumuzdeki ay hayirli haberler aliriz :)))
Tesekkur ederum canim ama ben beklenti seviyesini %50 den % 20 düşündümRabbim çok bekletmeden nasip eder insallah
günaydın canlarnasılsınız bakalım bugun koçişkomla gezicem...biraz agrılarım var ama gecer sanırım:26:
YAKAMOZcum gözün aydın canım çift çizgin iyice kıpkırmızı olurda bebişin sıkı tutunur tatlım
hmm anladım.. doğrudur tabiki ama düşününce zor geldi bana.. yani ateşi ölçtüğümüz ortam bile eşdeğer olmalı her seferinde ki kesin sonuç alınsın .. tabi biz bilemeyiz uzmanlar daha iyi bilir..
Teşekkürler canım.Daha adet gnüm geçmedi o yüzden şuan kıp kırmızıyı göremedm ama çk az kaldı gid gide koyuldu
günaydın canlarnasılsınız bakalım bugun koçişkomla gezicem...biraz agrılarım var ama gecer sanırım:26:
YAKAMOZcum gözün aydın canım çift çizgin iyice kıpkırmızı olurda bebişin sıkı tutunur tatlım
niye bilmiyorum ama üzülmedim. içim hiç rahat değildi; folik asit kullanmadım, doktora gitmedim falan filan.
İnşallah canım. henüz seviye düşmesin ama kırmızılar gelmemiş daha ohooo:)))
Herrkeze Günaydın kızlarrr Bugün 3.kez gebelik testi yaptım ve yine 2. çizgiyi gördük dahada belirgindi diğer çizgiyle arsında çk az bi fark vardı.adetime son 2 gün kaldı ve yarın eşimle sabh kan testi vericez ama yiende inanamadığım için korkuyorum :18:
Evet bence de ama bunu sağlamak için de hergün aynı saatte yataktan kalkmadan oluyorsun ateşi.
Canim hayirlisi insaAllah yerlesmeden kaynaklaniyordurKizlar gunaydin sabahh idrarm ack pmbe sklnde gldi tmm oldm dedm ama tik yok yerlsme knmasi olablrmi
Hos geldin canim ozelden hall ettik sanirim kandil gunu dua konusunugünaydın bayanlar.. nasılsınızz..dün bir ara vakit buldum ama siteye giremedim sinir kapladı kapattım bilgisayarı..epey saygfa da yazılış okuyamadım ...kandil için hatim mevzu vardı bende okuyabilirim ..görüşmek üzereee..
Günaydın kızlar. Nasilsiniz?
Ben son 10 gündür Ateşimi olcuyorum ve 36.7 36.8 lerde dolaşıyordu. Bugün 36.5 a düştü. Dün gece de çok agrim vardı sanırım bugün gelecek kırmızılar. Sabah ilk idrarla test de yaptım onda da birsey çıkmadıBata 2 gün var ama çok bekletmeden gelecek sanırım. Nasip kısmet bakalım.
Inşallah diğerlerinden alırız güzel haberleri...
Hos geldin canim sen nasilsin sende son durum nedirmuhtemelen olabilirsin en azından umutlanmadan gelmesi daha iyi canm.sabah kalkıp hayal kırıklığı yaşamak daha iyi.yoksa ümitleniyoruz
benim kırmızılar da geldi iki gün gecikmeli olarak(((((
çok ağrım var şu an.
efulimmmm nerdesin, benim yeni bat şubat 11
Evet bence de ama bunu sağlamak için de hergün aynı saatte yataktan kalkmadan oluyorsun ateşi.
ayy bende ateş ölçmeye basladım....yardımcı olursunuz demi
ayy bende ateş ölçmeye basladım....yardımcı olursunuz demi
oluruz canım. fertilityfriend.com a üye ol eğer üyeliğin yoksa. orada tablo oluşturdum ben. gün gün hep oraya girdim vücut sıcaklığımı. ben ikinciye başladım bu günilkinde biraz tecrübesizlik yaşadım aynı saatlerde giremedim. ama bu seferki tam olacak inşallah. bir de ovulasyon testleri de aldım ikisini birden yapacağım. varsa bahtımızda olur inşallah bu ay:))
Canim ya :26: Uzuldum inan ki ama Rabbim buyuk demek ki bu ay olmamasi gerekiyormus. InsaAllah bir an once toparlanirsin ve onumuzde ki ayda cift cizgiyi gorursun insaAllah
KiZLaRrrr
Suan telden baglaniyorum.
Listeyi pc'yi acinca guncelleyecegim.
Degisiklik yapmami isteyen soylesin lutfen.
üzülmeee.. ben üzülmedim bu ilkti ya. daha hazırlıklı ve bilinçli geliyorum bu ay yine olmazsa o zaman üzülürüm işte.
sen unutursan ben hatırlatırım sana güncellemeyi.
Teşekkürler canım.Daha adet gnüm geçmedi o yüzden şuan kıp kırmızıyı göremedm ama çk az kaldı gid gide koyuldu
bende aranıza yeni katıldım.dualarda benimde adımı söylermisiniz
selam kızlar bende geldim hayırlısı bakalım öğrenenler hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah
daha kalamayanlarda umarım en kısa sürede öğrenirler
canım mesaj kutun dolu kuşum ya bi siliver :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?