Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

hmm anladım.. doğrudur tabiki ama düşününce zor geldi bana.. yani ateşi ölçtüğümüz ortam bile eşdeğer olmalı her seferinde ki kesin sonuç alınsın .. tabi biz bilemeyiz uzmanlar daha iyi bilir..

günaydın canlar nasılsınız bakalım bugun koçişkomla gezicem...biraz agrılarım var ama gecer sanırım:26:

YAKAMOZcum gözün aydın canım çift çizgin iyice kıpkırmızı olurda bebişin sıkı tutunur tatlım

Uzulmemeye calis :/ calismalara bomba gibi hazirlan :)))) kendini de kocani da iyi besle ins onumuzdeki ay hayirli haberler aliriz :)))
niye bilmiyorum ama üzülmedim. içim hiç rahat değildi; folik asit kullanmadım, doktora gitmedim falan filan.

Tesekkur ederum canim ama ben beklenti seviyesini %50 den % 20 düşündüm Rabbim çok bekletmeden nasip eder insallah

İnşallah canım. henüz seviye düşmesin ama kırmızılar gelmemiş daha ohooo:)))

Teşekkürler canım.Daha adet gnüm geçmedi o yüzden şuan kıp kırmızıyı göremedm ama çk az kaldı gid gide koyuldu

hmm anladım.. doğrudur tabiki ama düşününce zor geldi bana.. yani ateşi ölçtüğümüz ortam bile eşdeğer olmalı her seferinde ki kesin sonuç alınsın .. tabi biz bilemeyiz uzmanlar daha iyi bilir..

Evet bence de ama bunu sağlamak için de hergün aynı saatte yataktan kalkmadan oluyorsun ateşi.

günaydın canım.. Ohhh bol bol gez eğlen kocanla ne güzel :)))
ben yatıyorum kalkıp karnımı bile doyurmadım daha :/ halbuki dışarda ne güzel güneşli bir hava var

niye bilmiyorum ama üzülmedim. içim hiç rahat değildi; folik asit kullanmadım, doktora gitmedim falan filan.

İnşallah canım. henüz seviye düşmesin ama kırmızılar gelmemiş daha ohooo:)))

hmmm.. Folik asite başlasana canım. ben evlendiğim ay hemen doktora gitmiştim genel kontrole sağlıklı mıyım bünyem çocuk yapmaya elverişli mi diye. hemen folik asite başlattı o gün bu gündür içiyorum..

canım benim hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. ben kendi derdime düşüp geçmişi okumadım bu sabah geç oldu biraz kusura bakma.

Kizlar gunaydin sabahh idrarm ack pmbe sklnde gldi tmm oldm dedm ama tik yok yerlsme knmasi olablrmi
Canim hayirlisi insaAllah yerlesmeden kaynaklaniyordur
Hos geldin canim ozelden hall ettik sanirim kandil gunu dua konusunu

Allahtan hayirlisi canim bu ay olmazsada insaAllah onumuyde ki ay olacak Allahin izniyle moralini yuksek tutmaya calis bu cok onemli
muhtemelen olabilirsin en azından umutlanmadan gelmesi daha iyi canm.sabah kalkıp hayal kırıklığı yaşamak daha iyi.yoksa ümitleniyoruz
Hos geldin canim sen nasilsin sende son durum nedir

benim kırmızılar da geldi iki gün gecikmeli olarak(((((
çok ağrım var şu an.
efulimmmm nerdesin, benim yeni bat şubat 11

Canim ya :26: Uzuldum inan ki ama Rabbim buyuk demek ki bu ay olmamasi gerekiyormus. InsaAllah bir an once toparlanirsin ve onumuzde ki ayda cift cizgiyi gorursun insaAllah

Hos geldin canim iyi gezmeler kocisinle

KiZLaRrrr
Suan telden baglaniyorum.
Listeyi pc'yi acinca guncelleyecegim.
Degisiklik yapmami isteyen soylesin lutfen.

Evet bence de ama bunu sağlamak için de hergün aynı saatte yataktan kalkmadan oluyorsun ateşi.

ayy bende ateş ölçmeye basladım....yardımcı olursunuz demi

MERVECİM haklı folık cok önemli bebegin sinir sistemi için..herkesbilir zatende olsun solıyım dedim

üzülmeee.. ben üzülmedim bu ilkti ya. daha hazırlıklı ve bilinçli geliyorum bu ay yine olmazsa o zaman üzülürüm işte.
sen unutursan ben hatırlatırım sana güncellemeyi.

üzülmeee.. ben üzülmedim bu ilkti ya. daha hazırlıklı ve bilinçli geliyorum bu ay yine olmazsa o zaman üzülürüm işte.
sen unutursan ben hatırlatırım sana güncellemeyi.

Cok haklisin canim
Biz de insaAllah bu ay daha bilincli olacagiz.
Sanirim benim icin bu hafta onemli.
İnternette hesapladigima gore cuma gunu yumurtam catlayacakmis.
Bakalim..
Akintima da dikkat etmeye calisacagim..
Esim 12 saat calisacak hep bu hafta yine yorgun olacak
İnsaAllah buna ragmen calismalari gerceklestirebiliriz
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaAllah
Tamam canim hatirlat mutlaka.

selam kızlar bende geldim hayırlısı bakalım öğrenenler hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah

daha kalamayanlarda umarım en kısa sürede öğrenirler

bende aranıza yeni katıldım.dualarda benimde adımı söylermisiniz

hoşgeldin :) kullanıcı adınla mı analım?

selam kızlar bende geldim hayırlısı bakalım öğrenenler hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah

daha kalamayanlarda umarım en kısa sürede öğrenirler

amin inşallah.. Allahım hepimize bebiler nasip etsin hamiş kaynasın burası :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…