kuran okurken dünyadan uzaklaşıyorsun ya bu çok iyi geliyor dünya yoruyor insanı sürekli koşturmaca oyalanmaca
Allah kabul etsin canım şimdiden yarın sabah okuduktan sonra bitirip yazışırız
batım 13-14 ocak canım. bende geç yumurtladığımı düşünüyorum çünkü adetten sonra 10 gün hiç ara vermedik..bu forumun eski konularında gördüm.adeti geçtiği halde 15 20 gün sonra birden bire betahcg si yükselenler olmuş. o yüzden kırmızılar gelmezse her an herşey olabilir.
Kızlar ben şimdi yasin okudum bir de saffat suresi okuycam, hamileliğin ilk ayında perşembe cuma günleri okunup karna üflenirmiş.. Arkasından da sizlere de dua ederim Allah kabul etsin :)
yasin meryem ve ibrahim surelerini okudum hepinize de dua ettim sizlerden de dualarınızı bekliyorum Allah gönül muratlarımızı versin ve hayırlı eylesin inşallah
yasin meryem ve ibrahim surelerini okudum hepinize de dua ettim sizlerden de dualarınızı bekliyorum Allah gönül muratlarımızı versin ve hayırlı eylesin inşallah
Canım sana ismiki msj attımAllahim razi olsun canim agzina saglik dualarin kabul olsun bende insaAllah yarin okuyacagim ismini bildiklerimi isim ile digerlerini kullanici adlari ile anicam insaAllah..
Ne guzel bir dayanisma ve destek hepinize cok tesekkur ediyorum :) Konuyu ilk actigimda tek basinaydim simdi bir suru dua kardesim var
Hayirli geceler yarin gorusmek uzere :)
bence hergün değil 2 günde bir ilişkiye girin,spermler daha kaliteli oluyormuş canım
Seni çok iyi anlıyorum canım.
Ben de ne kadar düşünmesem de o kadar çok düşünüyorum.
Adım gibi biliyorum 23ünde regl olmam lazım ve 13 gün kaldı işte biliyorummmm :/
laleaslan sende sıraa haydi bize güzel haber verr
yakamoz flam kilya listeria?? durumlar nedir? dolsun göbüşler inşallah
Canim henuz test yapmadim pazartesi gecsin olmazsam sali yaparim test cunku cikmayinca moral bozucu oluyo
ayyy kızlar sabahtan beri agrı cekıyorumşu adet sancıma bı care bulamadım gitti ya...bugun 2 ilac içtim...
bitkisel çözüm bilen var mı
Canim henuz test yapmadim pazartesi gecsin olmazsam sali yaparim test cunku cikmayinca moral bozucu oluyo
bekle sabırlı ol bencede nasıl olsa öğreneceğiz hepimiz herşeye hazırlıklı olarak beklemek gerek hayal kırıklığına uğramak çok üzüyor insanı çok beklenti içinde olmadan dua ile hayırlısıysa nasip et bu ay Rabbim diyelim tevekkül herşeyin başı sonrada razı olalım hepimizin hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?