Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kuran okurken dünyadan uzaklaşıyorsun ya bu çok iyi geliyor dünya yoruyor insanı sürekli koşturmaca oyalanmaca

Allah kabul etsin canım şimdiden yarın sabah okuduktan sonra bitirip yazışırız

Cok haklisin canim..
Amin canim insaAllah

evet haklısın. ama gelmediği her gün insan daha da ümitleniyor
ne kadar da zormuş meğer bebek işi. bilseydim hiç korunmazdım zaten olmuyor baksana. inşallah kısmetimizde vardır da olur bebişlerimiz.

Kızlar ben şimdi yasin okudum bir de saffat suresi okuycam, hamileliğin ilk ayında perşembe cuma günleri okunup karna üflenirmiş.. Arkasından da sizlere de dua ederim Allah kabul etsin :)

Kızlar ben şimdi yasin okudum bir de saffat suresi okuycam, hamileliğin ilk ayında perşembe cuma günleri okunup karna üflenirmiş.. Arkasından da sizlere de dua ederim Allah kabul etsin :)

Allah razi olsun canim Allah dualarini kabul etsin

yasin meryem ve ibrahim surelerini okudum hepinize de dua ettim sizlerden de dualarınızı bekliyorum Allah gönül muratlarımızı versin ve hayırlı eylesin inşallah

yasin meryem ve ibrahim surelerini okudum hepinize de dua ettim sizlerden de dualarınızı bekliyorum Allah gönül muratlarımızı versin ve hayırlı eylesin inşallah

tarcin canım sen de bana mesajla ismini ya da istersen kullanıcı adınla anayım dualarımda?

Allahim razi olsun canim agzina saglik dualarin kabul olsun bende insaAllah yarin okuyacagim ismini bildiklerimi isim ile digerlerini kullanici adlari ile anicam insaAllah..

Ne guzel bir dayanisma ve destek hepinize cok tesekkur ediyorum :) Konuyu ilk actigimda tek basinaydim simdi bir suru dua kardesim var

Hayirli geceler yarin gorusmek uzere :)

Canım sana ismiki msj attım gitmiş tir inşallah ..

Iyı aksamlar arkadaslar aklıma takıldı yazmak ıstedım ben adetıme 3gun kala yaptımya testı pozıtıf cıktı ama hanı doktora gıtmedım henuz oyuzden acabamı dıye korkuyorumda hanı teste cıkıl doktorda negatıf olanınız oldumu aranızda.

bence hergün değil 2 günde bir ilişkiye girin,spermler daha kaliteli oluyormuş canım

Bende 2 günde 1 yapmayi çok istedim ama istekli eşimin yüzünden bu pek mümkün olmadi :) bide sanki ilk ay denememizdi ya yumurtlama günümü tam kestiremedgm icin hergün yapmak işime geldi rabbim ne zaman isterse artik ama olmazsa diğer ay manen ve yöntemler konusunda desteğinizi bekliyorum canim benimm

Seni çok iyi anlıyorum canım.
Ben de ne kadar düşünmesem de o kadar çok düşünüyorum.
Adım gibi biliyorum 23ünde regl olmam lazım ve 13 gün kaldı işte biliyorummmm :/

Çok acaip bi duygu insan hem çok istiyo hevesleniyo ama bi yandanda tövbe haşaa o kadar şansli diilim kesin çocuğum olmicak diyo bende rahatlamak için örgüye başladim ne örüyon diye bi sor Allahaşkina :)

ayyy kızlar sabahtan beri agrı cekıyorum şu adet sancıma bı care bulamadım gitti ya...bugun 2 ilac içtim...

bitkisel çözüm bilen var mı

canım ben doğadan bitki çayının "özel günler" için olanı var karışık bitki çayı ilk defa bu ay içtim ve faydasını gördüğümü düşünüyorum dene istersen sende. marketlerde falan satılıyo rahatlıkla bulabilirsin ben migrostan almıştım.

hayirli sabahlar canlar
bugun cok isim var :)
evi supurcem toz alicam alis verise gidicem
sonrasinda efenim insaAllah oturup hem kendi hatmime devam ederim hem forumda ki arkadas icin bir cuz okuyacagima soz verdim onu okurum hemde bizim icim belirledigimiz sureleri okuyacahim insaAllah..
esim yarin yine geceden basliyormus ama 12 saat bu hafta
o ise gidince yatsidan sonra gelirim artik foruma burda gecelerim
bugun hamis haberleri aliriz insaAllah

Herrkeze Günaydın kızlarrr Bugün 3.kez gebelik testi yaptım ve yine 2. çizgiyi gördük dahada belirgindi diğer çizgiyle arsında çk az bi fark vardı.adetime son 2 gün kaldı ve yarın eşimle sabh kan testi vericez ama yiende inanamadığım için korkuyorum :18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…