Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

hemine tesekkur edrım folık asıtı dr kontrolundemi kullanıyorsunuz benım gıttım dr boyle bısey demedı gercı ssk da yaptırdım testlerı malum dr lar pek ılgılenmıyolar eczaneden dırek tebım edebılırmıyım

QUOTE=eFuLim;33469821]Hanimlar bende duami ettim hepinizi anarak insaAllah kabul olur

Canik ya ucuncu hamis haberini aldik ne guzel devamida gelir insaAllah :) pcyi acinca listede guncelleyecegim

Aramiza hos geldiniz arkadaslar
Ne zamandir bebis calismasi yapiyorsunuz bilmiyorum ama Rabbim sizede aratmadan nasip eder insaAllah :)[/QUOTE]

Amin canım inşallah.. dualarınız için teşekkürler bende sizi aklımdan geçirdim dua ederken

evet canım. doktora bebek düşündüğümüzü söylediğimde yazdı hemen. eczaneden rahatça alabilirsin. ben folbiol kullanıyorum 1.5lira kutusu. çok da uygun :)

ya kızlar benim adetim geldi Mevlid gecesinde ben ne duası edebilirim ?

:44: Seni daha yeni eklemistim diye hatirliyorum canim.
Güncellerken bir sirayi silip yeni sira eklemek zorunda kaliyorum.
Belki o arada yanlislikla silmis olabilirim
Kusura bakma bat tarihini söylermisin tekrar ekleyeyim

canım ya beni de ekle 11 şubat :) yaş 26 :)

Kızlar benim kırmızılar geldi. Batı 10 Şubat olarak güncellemeler misin Efulim? Ateş ölcme yönteminin dogrulugu da kanıtlanmış oldu sanirim

Desene bekleyecez daha ne diyelim hayırlısı olsun

evet kuzum ya yine yeni umutlar ne yapalım moralimizi yüksek tutup oyalanacaz. örgü örmeyi düşünüyorum çok az biliyorum örmeyi ama onunla oyalanmak istiyorum bir de spora gitcem şu adetim bitsin kafa dağıtmak istiyorum

beni ekleyebilirsiniz bat 26 ocak olarak

Kızlar benim kırmızılar geldi. Batı 10 Şubat olarak güncellemeler misin Efulim? Ateş ölcme yönteminin dogrulugu da kanıtlanmış oldu sanirim

Hanimlar sizi de ekliyorum
Moral bozmak yok falmcim insaAllah önümüzde ki ay olacak :)

lili canim hasta olmussun simdi gördüm
sende üzülme insaAllah 2inci calismada olacak :)

dua acisindan kuran okumasanda icinden geldigi gibi yinede el acip dua edebilirsin diye düsünüyorum :)
tesbih cekebilirsin diye biliyorum :)

Ayy seni de mi sildim yoksa (
Cok özür dilerim kizlar..
Ilk defa liste yaptim düzelteyim derken siliyorum ben demek ki ya

yok canım ya benim adetim gelince hbr verdim listeden çıkar diye bir daha ekle falan da demedim :))
okadar emek verip düşünüp yazıyorsun Allah razı olsun

Sen de mi yaprak misali döküldünhayırlısı canım şüpheleniyordun geldi.inş bu sefer tutar

Evet hem de 2 gün önce geldi. Şimdi iyi ki gecikmedi diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi. Inşallah bakalım. Geri dönüp bakıyorum şimdi geri yumurtlama günlerini kaçırmış da olamazdık ama nasipten öteye gecilmiyor

Son düzenleme:
Ayy seni de mi sildim yoksa (
Cok özür dilerim kizlar..
Ilk defa liste yaptim düzelteyim derken siliyorum ben demek ki ya

Canım nasılsın beni sordun cevap veremedim benm ilk klomen kullanışımdı

2 yumurtam olmuştu çatlamış kendiliğinden bu aralar yoğun bel ağrım var

ümit edip beklemek istemiyorum nötr durumdayım.bazı aylar baya belirtim olmuştu bulantı,baş dönmesi dolgunluk gibi ama hüsran

inş sabrımı görür de yavrum gelir artık.dua edelim birbirimize

tarcin flam canlar yaslarinizi unuttum

birşey sorabilirmiyim son adet tarihin 14 aaralıkmıydı birde nasıl anladın hamiş olduğunu tebrik ederim bu arada

bu büyük sorunnunn üstesinden gelmene çok sevindim dilerim rabbim dileklerini tez zamanda gönlüne göre verir

Kırmızı Kaderdaşları ( 1 ay daha umut içinde bekleyecez . bakalım önümüzdeki ay kim mezun olacak buradan :))

yok canım ya benim adetim gelince hbr verdim listeden çıkar diye bir daha ekle falan da demedim :))
okadar emek verip düşünüp yazıyorsun Allah razı olsun

Tamam canim anladim simdi :)
Kafam karisti da biraz

Örgü düsünüyormusun canim cok iyi edersin..
Birseylerle ugrasmamiz gerekiyor..

ne kadar dikkat etsek de bazen olmuyor rahatlamak lazım tabii ki fakat elimizde değil.şuna inanıyorum beklemediğimiz anda olacak.benim arkadaşım korunuyordu hamile kaldı canm.diğeri de 3 senedir istiyor tedavi görüyor bi şey yok.Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…