Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kızlar Nasılsıniz ..ay misafirim var giremedim tppige. Cok yoruldum şimdi dinleniyorum ..

Aaa cok güzel bebek battaniyesi iyi fikir

Yorumun alt kisminda yildiz seklinde olmasi lazim canim bi baksana :)

işte bende yok

bende bebek batrtanıyesi örcem

kızlar ya 15 .haftasında olan esra erolunde bebeği ölmüş....ayyy hep dua etmek gerek...ilk 3 ayı atlattım deyıp sevınmemek gerek demek ki

Evet canim 14 aralikti 3 4 ocakbgibi kasik agrilarim baslamisti 7sinde once erken gebelik testiyle sonra ayni gun kan tahlilinde ogrendim hamile oldugumu

Kizlar ne guzel herkes orguye baslamis ♥ ben de bundan onceki ay hamile oldugumu dusunup bebek battaniyesi baslamistim. Ama sonra negatif olunca biraktim uzulup. Simdi yeniden ona devam edicem. Hem bi ugras olur :))))

kızlar bende bır karamsarlık çöktü....umudum azaldı sankim

Evet canim 14 aralikti 3 4 ocakbgibi kasik agrilarim baslamisti 7sinde once erken gebelik testiyle sonra ayni gun kan tahlilinde ogrendim hamile oldugumu

bilgi için teşekkür ederim . erkendende öğrenmişsin ne güzel sağlıklı bir hamilelik güzel bir doğum ve sağlıkla büyüdüğünü gördüğün bir bebişin olur inşallah

bilgi için teşekkür ederim . erkendende öğrenmişsin ne güzel sağlıklı bir hamilelik güzel bir doğum ve sağlıkla büyüdüğünü gördüğün bir bebişin olur inşallah

Insallah canim cok sagol :) Allahim sizlere de nasip etsin inss :))

tatlım 9. denemem de olmadı bebiş o yuzden:18:

Hayırlısı diyelim bende 2 senedir bekliyoruum zamanı var demekten başka çare yok...

Insallah canim cok sagol :) Allahim sizlere de nasip etsin inss :))

amiiinnnn

benimde aynı günde gelen giden yok

26. günde mutlaka gelir hatta bazen erken bugün 30. gün

ama ben 4 kimyasaldan sonra gecikmeye sevinemiyorum bile bakalım hayırlıısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…