Tamam canim anladim simdi :)
Kafam karisti da biraz
Örgü düsünüyormusun canim cok iyi edersin..
Birseylerle ugrasmamiz gerekiyor..
Hanimlar sizi de ekliyorum
Moral bozmak yok falmcim insaAllah önümüzde ki ay olacak :)
lili canim hasta olmussun simdi gördüm
sende üzülme insaAllah 2inci calismada olacak :)
dua acisindan kuran okumasanda icinden geldigi gibi yinede el acip dua edebilirsin diye düsünüyorum :)
tesbih cekebilirsin diye biliyorum :)
tarcin flam canlar yaslarinizi unuttum
Canım nasılsın beni sordun cevap veremedim benm ilk klomen kullanışımdı
2 yumurtam olmuştu çatlamış kendiliğinden bu aralar yoğun bel ağrım var
ümit edip beklemek istemiyorum nötr durumdayım.bazı aylar baya belirtim olmuştu bulantı,baş dönmesi dolgunluk gibi ama hüsran
inş sabrımı görür de yavrum gelir artık.dua edelim birbirimize
ben atkıyla başlicam canm
yaş 30. flamın da hatırladığım kadarıyla 30 du
Kırmızı Kaderdaşları( 1 ay daha umut içinde bekleyecez . bakalım önümüzdeki ay kim mezun olacak buradan :))
Kızlar Şubat diye yeni topic atmayalım bence yaaa burdaki herkesi çok sevdim ben burdan devam etsek olma mi? :)
Canim ben belki biri acmak ister diye düsünmüstüm..
Siz nasil isterseniz ben pesinizden gelirim
Tabii ki olurum elimden geldiğince lafı mi olur :)
selam kızlar bende geldim hayırlısı bakalım öğrenenler hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah
daha kalamayanlarda umarım en kısa sürede öğrenirler
selam hanımlaaaaarrr.rahatsızım biraz .ara ara da olsa takipteyim elimdn geldiğince....
Kızlar günaydınnn yarın eşim iş seyahatine gidiyo yani hepinize bolll bolll dua ederek geçireceğim kandil gününü eşim gideceği için onunla ilgileneceğim bugun akşama doğru girerim dua eden arkadaşlarım allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin muradımıza varalım inşallahhhh
slm kızlar bende 2014de anne olmak ıstıyorum allah nasıp ederse benım hıkayem bıraz farklı 8 senelık evlıyım vajınısmustum ve 8 sene ugrastıktan sonra bu ılletten eylğl ayında bu sıte sayesınde kurtuldum sımdı tek sıtedıgım annne olmak gecen ay dr gıttım testler felan yapıldı smear testı yaptırdım ultrasonla bakıldı ve bı sorun yok dedı dr gercı daha smear testıun sonucunu almadım dıger taslerım ıyı dedı hamıle kalabılırsındedı aynı sekılde esımde sperm testı yaptırdsı bı sorun cıkmadı sımdı bıraz zaman lazım bıze ama ben 8 sene bekledıkten sonra daha beklemek ıstemıyorum dualarınıza ıhtıyacım var ve tavsıyelerıne daha 5 aylık evlı sayılırım tavsıyelerınızı ve dualarınızı beklıyorum
ya kızlar benim adetim geldi Mevlid gecesinde ben ne duası edebilirim ?
Kırmızı Kaderdaşları( 1 ay daha umut içinde bekleyecez . bakalım önümüzdeki ay kim mezun olacak buradan :))
kızlar bu begen butonu nereye gitmiş bilen var mı:26:
Canim ya sitede yenilikler yapiliyor o yüzden degistirilmis
Bişey dicemm ponponlu ipten dut ipide deniliyor ondan bebek battaniyesi örmelisiniz ben öle yapiyorum çok eğlenceli çok kolay ve yumuşacik sadece tavsiye kizkardeşler :))onu da düşünüyorum ama çok uzun sıkılırım diye vazgeçtim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?