Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Hayırlısı diyelim bende 2 senedir bekliyoruum zamanı var demekten başka çare yok...

evet canım hayırlısı ama insan üzülüyo işte

osun ne var ne yok.ben cok kötüyüm yaa bi yandan grip bi yandan kasık ağrısı fenayım yani.ara ara girip bakıyorum topiğe

canımm napıy

canım bol bol dinlen,inş atlatırsın

Bu ay olmazsa kadın doğuma gidicem..
İki günde bir ilişki yaşayıp yine hamile kalamazsam psikolojim bozulacak :/
Olmayacak gibi düşüncelere kapılırım.

Mutlaka gideceğim........

Ateş ile ilgili bir bilgi paylaşmak istedim. hamile kalınsa da kalınmasa da yumurtlamadan sonra adet dönemine kadar ateş yüksek seyreder. hamile kalındıysa bu yükseklik adet dönemine geçildiğinde de yüksek olarak devam eder. eğer kalınmadıysa adet döneminde veya adet dönemine bi kaç gün kala vucut ısısı yani ateş düşer.

Son düzenleme:

tesekkürler canım paylasım için ,ateş ölçücem bende ögrenıcem bakalım yavas yavas vucudumu

Son düzenleme:
Bişey dicemm ponponlu ipten dut ipide deniliyor ondan bebek battaniyesi örmelisiniz ben öle yapiyorum çok eğlenceli çok kolay ve yumuşacik sadece tavsiye kizkardeşler :))

aklımda bulunsun patiklere başladım bile bunları bitireyim onu da deniyecem iyi fikir oldu iç kısmınada süslü pamuklu kumaş geçiririm :)) sağol:)

Son düzenleme:
mrb arkadaslar bende bu ay hamile kalmayi isteyenlerdendim kendimde hamilelik belirtileri hissediyordum ates olcümü 2 aydir yapiyorum ve atesim dün resmen düstü bugünde hamilelik testi yaptim sonuc negatif daha regl olmadim

İyi geceler arkadaslar bizim hikayemizde 2012 agustosda evlendik aralik gibi dusunmeye basladik halen olmadi.. Kk sayesinde cok sey ogrendim cok testler yaptirdim en son esim varikosel ameliyati oldu 6 ocakta.. Daha dikisleri bile alinmadi bundan sonrasi kismet...

merhabaa..aramızda tam bir yıl varmışş bizde ağustos 2013 de evlndik aralıkta bebek yapalım dedik ..inşALLAH TEZ ZAMANDA OLURR...

HERKESE GÜNAYDI HANIMLAR..ATEŞ ölçme yöntemini bilmiyorum ama bende i konuda bilgi vereyim.. ben yumurtlama gününü hiiç bilmezdimm ende belirti yook zannederdiim..burada i sayfada ovulasyon testleri hakkında bigi edindinm..hemen aldım ..adet bitti ben hemen başladım başlamamam gerek ama merak işte:)...tabii negatif negatif sonra 12. gün hafif çizhgi oldu 13. gün hemen neteşti çizgi hee yumutluyorum ben demekki dediiim..valal kızlaarr çift çizgiye bir sev,ndiimm bölee bi ferahladımkii..çünkii nette yazılar okumuştum adet görsen de yumurtlama olmayabilirmiş diye bende acaba öle midir diye kafaya takmaya başlamıştım..testi öneririm faydası olacak mı ay sonunda görecem ama beni psikolojik olarak rahatlatmaya yettii....

bence de ben de sevdim burayııı...bende almıştım neten tarifini de yapmadım daha kızlar bende örgüye mmerak sardıımm arkadaşların ççocuklarına ördüm kendi olmamış bebişime örü koyayım dedim kendime de ördüm koyduummm:) .. fotosunu çekip göndereyim belki sizlere de fikir olurr ..zaman geirmeye kafa dağıtmaya birebir vallahii.....

hayirli sabahlar canlar
cumleten kandilimiz mubarek olsun insaAllah..
bugunde dualarimizda analaim bir birimizi..

benim ogleden sonra misafirim gelecek..
suan buyuk bir heyecan ile pasta yapmaya calisiyorum

gecmise bir bakayim

Kızlar Nasılsıniz ..ay misafirim var giremedim tppige. Cok yoruldum şimdi dinleniyorum ..
Canim selam nasil gecti aksam?
Benimde bugun misafirim gelecek.
İnsaAllah hazirlamayi dusunduklerim olur.

Kizlar ne guzel herkes orguye baslamis ♥ ben de bundan onceki ay hamile oldugumu dusunup bebek battaniyesi baslamistim. Ama sonra negatif olunca biraktim uzulup. Simdi yeniden ona devam edicem. Hem bi ugras olur :))))
Canim ya bak Rabbim bir ay gecikmeli olarak nasip etti cok sukur :)
Kolay gelsin sana da..
kızlar bende bır karamsarlık çöktü....umudum azaldı sankim
Oyle dusunmek yasaaak
umudumuzu kaybetmiyoruz caniiim..
Rabbim nasip edecek insaAllah :)

iyi akşamlar kızlar

selam canim hos geldin nasilsin :)
tatlım beni 9 şubat olarak tabloya ekler misin ....yaş 27

Tamam canim eklerim tabi.
Ama suan telden baglaniyorum.
Pc'yi acinca guncelleyecegim

Aramiza hos geldin canim.
İnsaAllah daha fazla gecikmeden gelir kirmizilar.
4 kimyasal gebelik zor olsa gerek
Ama Allah buyuk insaAllah bir daha ki sefer saglikli bir hamilelik nasip eder Allahim..
osun ne var ne yok.ben cok kötüyüm yaa bi yandan grip bi yandan kasık ağrısı fenayım yani.ara ara girip bakıyorum topiğe

canımm napıy

Canim cok cok gecmis olsun.
Kendine iyi bak.
Dinlen iyice.

Canım sen bana adını söylemedin dua için

Canım akşsm bende öyleydim biraz ağladım eşim de kızdı sonra midem bulandı istifra ettim ne oldu kendi kendimi üzdüm

Ah canim..
Hepimiz uzuluyoruz uzulme demek kolay geliyor..
Ama kendimiz uygulayamiyoruz iste..
İnsaAllah uzuntulerimizin yerini sevinc alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…