tsk ederimm inş yaa son bi haftadır fenayım ben.dua edin lütfen.ihtiyacım var.geçmiş olsun umarım çabucak geçer
Hayırlısı diyelim bende 2 senedir bekliyoruum zamanı var demekten başka çare yok...
osun ne var ne yok.ben cok kötüyüm yaa bi yandan grip bi yandan kasık ağrısı fenayım yani.ara ara girip bakıyorum topiğe
canımm napıy
Canım sen bana adını söylemedin dua içintsk ederimm inş yaa son bi haftadır fenayım ben.dua edin lütfen.ihtiyacım var.
Canım akşsm bende öyleydim biraz ağladım eşim de kızdı sonra midem bulandı istifra ettim ne oldu kendi kendimi üzdümkızlar bende bır karamsarlık çöktü....umudum azaldı sankim
Canım akşsm bende öyleydim biraz ağladım eşim de kızdı sonra midem bulandı istifra ettim ne oldu kendi kendimi üzdüm
imzan gözüme çarptı bu ovülasyon için bir takvimmi ??
ChocolateChips neden karamsarsın
sorma canım ya bi ara hayırlısı diyorum ama bı an geliyo korkuyorum yaaa hiç olmazsa diye
yok canım henüz olmayan gebeliğin cetvelibelki uğur getirir bu ay
Ateş ile ilgili bir bilgi paylaşmak istedim. hamile kalınsa da kalınmasa da yumurtlamadan sonra adet dönemine kadar ateş yüksek seyreder. hamile kalındıysa bu yükseklik adet dönemine geçildiğinde de yüksek olarak devam eder. eğer kalınmadıysa adet döneminde veya adet dönemine bi kaç gün kala vucut ısısı yani ateş düşer.
Bişey dicemm ponponlu ipten dut ipide deniliyor ondan bebek battaniyesi örmelisiniz ben öle yapiyorum çok eğlenceli çok kolay ve yumuşacik sadece tavsiye kizkardeşler :))
tesekkürler canım paylasım için ,ateş ölçücem bende ögrenıcem bakalım yavas yavas vucudumu
İyi geceler arkadaslar bizim hikayemizde 2012 agustosda evlendik aralik gibi dusunmeye basladik halen olmadi.. Kk sayesinde cok sey ogrendim cok testler yaptirdim en son esim varikosel ameliyati oldu 6 ocakta.. Daha dikisleri bile alinmadi bundan sonrasi kismet...
aaaaaaa bunlar da çok tatlı bu arada bu topik tüm aylara yıllara devam etsin hamile kalsakta kalmasak ta buradan devam edelim ben çok sevdim burayı. öbür topiklerde herkes birbiriyle takılıyor bişey soruyorsun cvp bile veren yok insan sığınıp soramıyor. bu sayfa oldu bence
Canim selam nasil gecti aksam?Kızlar Nasılsıniz ..ay misafirim var giremedim tppige. Cok yoruldum şimdi dinleniyorum ..
Canim ya bak Rabbim bir ay gecikmeli olarak nasip etti cok sukur :)Kizlar ne guzel herkes orguye baslamis ♥ ben de bundan onceki ay hamile oldugumu dusunup bebek battaniyesi baslamistim. Ama sonra negatif olunca biraktim uzulup. Simdi yeniden ona devam edicem. Hem bi ugras olur :))))
Oyle dusunmek yasaaakkızlar bende bır karamsarlık çöktü....umudum azaldı sankim
iyi akşamlar kızlar
tatlım beni 9 şubat olarak tabloya ekler misin ....yaş 27
Hayırlısı diyelim bende 2 senedir bekliyoruum zamanı var demekten başka çare yok...
amiiinnnn
benimde aynı günde gelen giden yok
26. günde mutlaka gelir hatta bazen erken bugün 30. gün
ama ben 4 kimyasaldan sonra gecikmeye sevinemiyorum bile bakalım hayırlıısı
osun ne var ne yok.ben cok kötüyüm yaa bi yandan grip bi yandan kasık ağrısı fenayım yani.ara ara girip bakıyorum topiğe
canımm napıy
Canım sen bana adını söylemedin dua için
Canım akşsm bende öyleydim biraz ağladım eşim de kızdı sonra midem bulandı istifra ettim ne oldu kendi kendimi üzdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?