Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Hayırlı kandiller. Bol bol dua edelim inşallah. Dun gece kasiklarim cok agirdi. Doktora gidicektim ama belime kuşak sarinca iyi geldi . Sabah agrim dedevam ediyor du. Ama şimdi iyiyim. Halsizlik var üstümde. Esimde 4 saatligine mesaide bugün .. dua edicem boo bol bol.

şekerim belirti baslaması kişiden kişiye göre baslama zamanı degişir ki....özellikle annen nasıl hamişlik gecirdiyse sende öyle gecirirsin

Hmmm :44: Annem özellikle bende çok rahat bir hamilelik geçirdiğini söyler. Ama sanırım annemle oturup uzun uzun konuşmalıyım bütün ayrıntıları

herkese selamlar
kandilimiz mübarek olsun şimdiden arkadaslar dua edelim birbirimizeeeee
beni de unutmayın dualarınızda

hayırlı kandiller arkadaşlar

benim de dün akşam baya ağrım oldu.yattığımda falan rahatsız edici hale geldi.sonra uyumuşum o halde.sabah wc ye kalktım yine başladı ağrım.şimdi de hafif hafif batmalar var.ama ortalarda bu ağrılar.rahim kısmında yani.sanki birşeyler kopup gelecek gibiydi içimden.bugün de çalışma vermişti doktor biz de çalıştıkama bundan sonra devam etmeyi düşünmüyorum.olduysa allah'tan zaten.

ben de akşama doğru dualarımı edeceğim.rabbaim açılan ellerimizi boş çevirmesin.benim ismim aysun bu arada.dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim

inşallah muradına kavusursun canımm evet dua edelim birbirimizee

aaaaa canım 13 eylül mü sizin de
o zaman doğumlar da yakın olur

aynen 13 eylül

evet ikimizin hcg değerleri de yakın seyrediyordu muhtemelen aynı haftada da kalp atısı duyacagız...rabbim hayırlı sağlıklı sekilde kucagımıza almayı nasip etsinn amin

ve inşallah buradaki tüm kardeslerime de en kısa sürede hayırlısıyla muratlarını nasip etsin inş...

Kizlar ruyadan konu acilmisken Bende anlatayim ruyami
Hamileyim goya ve esim yanimda ciglik atiyorum 'aaa suyum gelmis galiba dogurucam'
Panik halinde hastaneye gidiyoruz ablam yanimda oluyor..
Bende cok korkuyorum 'ama ben ilk defa dogurcam nasil olcak' diyorum
Ama nasil agliyorum
Bebek dogmadan uyandim bilinc altimi nasil etkiliyorum bakin bide goya mesgul ediyorum kendimi

Dualarımı yaptım surelerimi okudum hepinize dua ettim nicklerinizi aklımdan geçirerek Allah gönlünüzdekini hayırlı etsin versin inşallah

dualarınızda beni de geçirin

hayırlı kandiller

Allah kabul etsin canim bende dualarimda aniyorum sizleri insaAllah kabul olur

Seninde ellerine saglik canim Allah kabul etsin

Hayirdir insaAllah Bak senin sayende benim ruyamda aklima geldi

Hadi kolay gelsin sanada canim.. Bana bir cift gelecek sadece.. Kurstan arkadasim ve esi.. Yinede cok stres yaptim :))
Genel olarak cok evhamliyim birazda panigim
Malesef..
Tabii ki canim iyi ki yapmissin..
Bende bu ay olmazsa deniycem insaAllah..
Aa supersin canim bunu hemen not ediyorum

Cok gecmis olsun canim.
Allah sifaani versin.
Salgin dolasiyor zaten.
Dikkat etmek lazim.
Benimde esimi aradilar yarin aksam basliyomuslar.
Allahtan yarina kadar evde.
Sevindik bizde
herkese selamlar
kandilimiz mübarek olsun şimdiden arkadaslar dua edelim birbirimizeeeee
beni de unutmayın dualarınızda
Hos geldin canim Allah razi olsun topicimizin ilk annesi Bizim icinde dua et insaAllah

Caniim almancadan mittelschmerz diyorlar 'orta yerde agri' ayni senin dedigin gibi yumurta catladigi zaman hiss ediyormus bazi kadinlar
Allah razi olsun canim dualarimizda senide ve tum diger arkadaslarimizi analim insaAllah :)
Mubarek kandil gunu Rabbim dualarimizi insaAllah kabul eder ve hepimize o mucizeyi gonderir insaAllah

ayyy ne güzel amin canım sağlıkla sıhhatle inşallah
evet onlar için de hep dua ediyorum haklarında hayırlısı olsun Allahım tez zamanda bebek nasip etsin inşallahh

bu arada doktora gittin mi sen? ben salı günü yine gidip bi hcgye baktırsam mı diyorum, artışa. yoksa 22sini mi beklesem keseyi görmeyi :/

ALlah hayırlara çıkarsın canım, inşallah önümüzdeki ay alırız güzel haberlerini

Merveciiim amiiin insaAllah Siz basi cektiniz bizide surukleyin pesinizden litfengg

KiZLar :26: listemizde ki deniz arkadasimizin kimyasal gebelik gecirdigi kesinlesmis.. insaAllah bu mubarek gunde onun icinde dua edelim :26:

Son düzenleme:
Merveciiim amiiin insaAllah Siz basi cektiniz bizide surukleyin pesinizden litfengg

KiZLar :26: listemizde ki deniz arkadasimizin kimyasal gebelik gecirdigi kesinlesmis.. insaAllah bu mubarek gunde onun icinde dua edelim :26:

ay çok üzüldüm.. Allahım en kısa sürede bir bebek nasip etsin..

yok canım gitmedim cumartesi gelin dedi işte o günü bekliyorum.benimde aklıma geldi gidip bi baktırsammı diye sonrada üşendim artık kolum morardı iğneden inan
bilmiyorumki yaa yarın ikimizde gidip baktırsakmı ki :26:

ayy canım etmezmiyim hep dualarımdasınız

hadi yaa :26: cok gecmiş olsunn duymamıstım ben hiççç..
rabbim en kısa zamanda güzel bebişler nasip etsin ona inş....

aynen canım ya endişeleniyorum, hep artış aklımda.. kasık ağrılarım da hafifledi bulantım falan da yok.. herşey yolunda mı çok merak ediyorum benim de kollarım seninki gibi aslında, hele salı günkü damarımı patlatmış morarmıştı kolum şimdi yeni yeni yeşillenmeye başladı.. napsak ki

benim kasık ağrıları devam ediyo şiddetli değil ama ara ara sancı geliyo korkuyorum normal dimi yaa bu ağrılar :26:
valla bilmiyorumki beklesekmi ki çok kan vermek de iyi değil diye duymustum kararsız kaldım.aslında beklesek olur biliyormusun conku 5.haftanın sonunda hamileliğini öğrenen cok insan var o kişiler tahlilmi yaptırıyo sanki..mesela benim arkadas 7.hatasında öğrendi düşün.nebilim sürekli kn vermek sağlıklımı??? :26:

evet o da doğru haklısın canım. bekleyelim o zaman 10 gün var benim randevuya birşeylerle meşgul olayım da hemen vakit geçsin.
benim de şiddetli ağrımıyor artık ara ara geliyor, rahim büyüdüğü için oluyormuş araştırmalarıma göre o yüzden ben ağrımayınca korkuyorum düşün neyse ya bir sorun yoktur Allahın izniyle, hiç leke tarzında bile kanamam falan olmadı benim. bu saatten sonra Allah korusun bir aksilik olacak olsa kanama gelir.. Sağlıklı hamişler oluruz inşallah

evet yaa inşallahh
benimde randevuya 6 gün var.bekleyelim bencede canım.bi yanım git diyor merak ediyor ama gitmicem sanırım.hem kollarım mosmor oldu hem abartmıs mı oluyorum diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…