Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

inş gelmez de pozitif olur canım.testi tekrarla bakallım hayırlısı

allhtan hayırlısı bu ay çok duaettim bide bi komşumuz söyledi onada hoca demiş adetin bittikten sonra ben 3 günü yaptım 3 gece yusuf suresi bide 100 selavat çekip eşiyle birlikte olsun demiş onu yaptım bu ay namaza başladım ve çok yalvardım duy sesimi diye rabbim duymuştur inşallah

:2::2::2::2:

hasta olduğum için belirtim var mı bilemiyorum şu an hastalık belirtilerim var eklemlerime kadar ağrım var.

inş ben de güzel haberler veririm size dua edelim birbirimize

inşallah efulim dr gittin mi sen ?

cnm bugün veya yarın sabah idrar testini tekrarlıycam olumlu yada olumsuz olursa hemen gitcem kan tahlili için gördümmü testimi nasıl çıktı

alıcam cnm yaparım bugün yada yarın sabah kv geldi bugün tatildeydiler onlara gitmem lazım bekler şimdi beni pozitif olursa dünyalar benm olucak valla
Canim hep dua ettim sana Efulim e .. insallah hamilesindir .dunyalar bizimde olacak .inan senn adina cok heyecanliym

Rabbim dualarını kabul buyursun canım.gerçekten nefsi zorlayıcı bi şey yapmışsın.namaza başlamışsın.ne olursa olsun bırakmamak pes etmemek gerekiyor inş evladına kavuşursun

kızlar günaydııın
bol hamiş haberli günler diliyorum inşallahhhh

saol canim hayirlisi olsun ne yapalim

Canim hep dua ettim sana Efulim e .. insallah hamilesindir .dunyalar bizimde olacak .inan senn adina cok heyecanliym

bide beni görsen acaba diyru göbüşümü seviyorum pişşltt ordamısın diyorum inşallh hüsran olmaz çok saol cnm bende hepiniz için dua ettim dün akşam allh kabul eder inşallh cnm

kuzucum inş hamişsindir de seviniriz hepberaber....

nasıl yanı adet bıtınce 3 gün arka arkaya mı ilişki oldu kuzucum:26:

Seni ariyorum ESMERSIRINEEEE..eski batasimm.. kocaman olmus bebegin masallah..

Canim hamileyimmm....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm cok mutlu oldum ne kadrlık rabbime sukurler olsun cok sukr ama mon bebecim şimdi işin başlıyor sağlığı nasıl diyosun dogsun diyosun cok sevindim ya anlatamam

Rabbim dualarını kabul buyursun canım.gerçekten nefsi zorlayıcı bi şey yapmışsın.namaza başlamışsın.ne olursa olsun bırakmamak pes etmemek gerekiyor inş evladına kavuşursun

inşallh cnm aslında beş 10 dkkalık bi ibadet bize nie bukadar zor geliyo bilmiyorum ben zaten hep vicdan azabı bişimde ançekiyodum şimdi biraz huzurluyum bebişimde annesine katılırda hiç bi dıkıntım kalmaz inşallh

Canimmm benimm.. daha cok yeni.. biliyosun dusuk olmustu ekimde malesef..
once idrar testinde ogrendim.. sonra kana gitim.. deger az cikti.. iki gun sonra tekrar gitim yukselmisti degerim.. cok sukur simdilik ii gidiyor.. allah'im herseyin hayirlisini versin.. tabiki korkuyorum dusukten sonra.. gec dollenme oldu buyuk ihtimal..
Suan sadece sagliina duaciim bebegimin.. tutunmasi icin duaciim.. kac haftalik bilmiyorum tam 5 galiba.. doktor rdvum var 21inde emin olurum..

hayirlisi bakalimm.. Allah'im burdaki butun arkadaslarada nasip etsin insallah..

Sen nasilsin ?? cinsiyet belli mi ??

amin canım rabbim burdaki arkadaşlara nasip etsin seninde kucağında koysun değerler yükselsin kucağımıza almayı nasip etsin önce keseyi görmek isteyeceksin sonra bebeği sonra kalp atışı sonra değerler 2li test sonra cinsiyet böle uğralar ama allah herkese yasatsın cinsiyet erkek canım

günaydınn cnm bugün nasılsınızz minnoşla bence senn kızın olucak bana hep öyle geliyo nedense

iyiyiz canım bir sıkıntı yok gibi duruyor sağolasın ayy gerçekten mi görümcem falan da öyle diyor bir de onun 2 oğlu var hiç kız torun yok erkek tarafında galiba öyle istedikleri için
sen nasılsın? testi gördüm.. bence bir problem yok silik çizgi çıkmış bildiğin ama bugün yenile bence hamişsin

aminnnn insallah allah'im isteyen herkese nasip etsin..
Insallah hersey guzel gecer canimm.. herseyin hayirlisi dort gozle 21ini bekliyorum...
Masallah aslan parcasi geliooo.. cicilerinide gordummm.. cok sansli bi bebek canimm.. masallah.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…