- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
Canim ben onceden gittim dokotra bir problem cikmadi gebeligr serbest dedi bende 2-3 aydir folik asit iciyorum zatrn canim :) Gecen ay yumurta catlama gununu bilemedim o gunu kacirdik diye dusunuyorum bu ay insaAllah daha bilincli hareket edicez nasip olursa :) Eger bu ayds olmazsa ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum :)efulim git bi doktara muyane ol ben öle yapmıştım folşk asite başlamıştım sonrada dayadım ayağı havaya yattım soluma 20 dk rabbbim verdi belimede yastıkkk
İyiyim canım Allaha şükür sen nasılsın :)
Vallahi ben de bir tahmin yürütemiyorum canım, aman düşünmüyorum da gerçi ne olursa olsunhayırlı sağlıklı evlat olsun da
Hadi kolay gelsin canim gorusmek uzere :)kızlar ben kacıyorum ....koçişkom gelicek yemege...tekrar görüşürüz
gunaydinnnnnnnnnn herkeslereeee
efulim git bi doktara muyane ol ben öle yapmıştım folşk asite başlamıştım sonrada dayadım ayağı havaya yattım soluma 20 dk rabbbim verdi belimede yastıkkk
Dün özle gttik eşimle cnm kan testi yaptırdık pozitif çıktı doktr 4 hftlık dedi ama ultrasonla bakmadı 2 hfta sonraya gün verdi
Cok sukur canim bende iyiyim :) dun aksam ailemle konustuk uzun uzun hasret giderdim birazEsimle kararliyiz ama bu ay olmazsa avusturyaya gidicem 1-2 hafta ondan sonra bir ay ara ile calismalara devam ederiz insaAllah. Ama gonlumden gecen tabii ki hamis kalabilmek insaAllah :) Tabii ki canim hayirli evlat olsun yeterki :)
gözün aydın canım en iyisini sen yaptın oluruna bıraktın oldu :)))[/QUOTE
teşkkürler cnm sıra snde bu ay olucak inşallah
inşallah canım benim :)
yakamozz hayırlı olsun canımne zamana gün verdi ne zaman görceksin keseyi, kaç çıktı değerin
yakamozz hayırlı olsun canımne zamana gün verdi ne zaman görceksin keseyi, kaç çıktı değerin
111.9 gbi bişeydi vlla 2 hafta sonra dedi bakalım
111.9 gbi bişeydi vlla 2 hafta sonra dedi bakalım
aynı işte beyaznaneyle benim gibi senin de büyük ihtimalle aynı zamanlarda hamile kalmışız :) benm sat 14 aralıktı beyaznaneninki 16 aralıktı çok yakın gidiyorsenin sat ne zamandı canım?
aynı işte beyaznaneyle benim gibi senin de büyük ihtimalle aynı zamanlarda hamile kalmışız :) benm sat 14 aralıktı beyaznaneninki 16 aralıktı çok yakın gidiyorsenin sat ne zamandı canım?
13 aralıktı evet aynı dönemlerdeyiz =)
Hakkında hayırlısı olsun, olmazsa da gidip bi kafa dağıtıp gelmiş olursun, belki daha iyi gelir sana sonra hemen bebiş gelir
canım merhaaba 30 günde 1 regl oluyrum 1 ocakda oldum ve bugun 13.günüm ovülsyon tetsi kullanıyorum çizgim hala tam net olmadı nasıl hesapladın acaba ve neler yaptın biraz yardım edermisin?bilgilerinle..
13 aralıktı evet aynı dönemlerdeyiz =)
eylül annesi olcaz Allah izin verirse. bu arada mesaj atamadım canım 5dk da bir diyor halbuki başkasına mesaj atmadım ama :S
ultrasondan görülemiyor 4 haftalıkken o yüzden bakmıyorlar. 2 hafta sonraki randevunda bakacak sen de inşallah görebileceksin minik meleğinibenim de 22sinde randevum.. çok merak içerisindeyim :18:
Amin canim insaAllah
Azize hos geldin :)
Benim bildigim ovulasyon testlerini silik cizgi - net cift cizgi - negatif gorecegin sekilde yapman gerek.
Yani 13. gun silik 14. gun pozitif 15. gun pozitif 16. gun negatif bu sekilde.
eylül annesi olcaz Allah izin verirse. bu arada mesaj atamadım canım 5dk da bir diyor halbuki başkasına mesaj atmadım ama :S
ultrasondan görülemiyor 4 haftalıkken o yüzden bakmıyorlar. 2 hafta sonraki randevunda bakacak sen de inşallah görebileceksin minik meleğinibenim de 22sinde randevum.. çok merak içerisindeyim :18:
Bende 20 ocak hftaya pzt randevum allhım sağlık versinde ne zamn görürsem göreyim yetrki sağlıklı olsun.Ve allhım isteyen herkze nasip etsin yokluğunu artmasın bunu en içten diliyorum
Bende 20 ocak hftaya pzt randevum allhım sağlık versinde ne zamn görürsem göreyim yetrki sağlıklı olsun.Ve allhım isteyen herkze nasip etsin yokluğunu artmasın bunu en içten diliyorum
amin canım inşallah.. Ben de hep dua ediyorum olmayanlara da.. Hüsrana uğramak kötü.. Allahım tez zamanda nasip etsin
selam canım tekrar,
yazılarınızı hep takip ediyorum.. Allahın izni ile herşey yolunda görüyorum.. Allahım tamamını erdirsin..
bu arada benim en son sat 15 aralıktı... şimdi 15 ocakta sat olmam lazım ama yüzümde günüm yaklaşınca sivilce falan çıkardı bel kasık ağrısı falan olurdu şuanda yokk. sen hamile olduğunu öğreneli nekadar oldu canım.. ? senle hemen hemen aynı tarihlerde adet olmuşuz,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?