Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

efulim git bi doktara muyane ol ben öle yapmıştım folşk asite başlamıştım sonrada dayadım ayağı havaya yattım soluma 20 dk rabbbim verdi belimede yastıkkk
Canim ben onceden gittim dokotra bir problem cikmadi gebeligr serbest dedi bende 2-3 aydir folik asit iciyorum zatrn canim :) Gecen ay yumurta catlama gununu bilemedim o gunu kacirdik diye dusunuyorum bu ay insaAllah daha bilincli hareket edicez nasip olursa :) Eger bu ayds olmazsa ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum :)

İyiyim canım Allaha şükür sen nasılsın :)
Vallahi ben de bir tahmin yürütemiyorum canım, aman düşünmüyorum da gerçi ne olursa olsun hayırlı sağlıklı evlat olsun da

Cok sukur canim bende iyiyim :) dun aksam ailemle konustuk uzun uzun hasret giderdim biraz Esimle kararliyiz ama bu ay olmazsa avusturyaya gidicem 1-2 hafta ondan sonra bir ay ara ile calismalara devam ederiz insaAllah. Ama gonlumden gecen tabii ki hamis kalabilmek insaAllah :) Tabii ki canim hayirli evlat olsun yeterki :)

efulim git bi doktara muyane ol ben öle yapmıştım folşk asite başlamıştım sonrada dayadım ayağı havaya yattım soluma 20 dk rabbbim verdi belimede yastıkkk

canım merhaaba 30 günde 1 regl oluyrum 1 ocakda oldum ve bugun 13.günüm ovülsyon tetsi kullanıyorum çizgim hala tam net olmadı nasıl hesapladın acaba ve neler yaptın biraz yardım edermisin?bilgilerinle..

Hakkında hayırlısı olsun, olmazsa da gidip bi kafa dağıtıp gelmiş olursun, belki daha iyi gelir sana sonra hemen bebiş gelir

Hakkında hayırlısı olsun, olmazsa da gidip bi kafa dağıtıp gelmiş olursun, belki daha iyi gelir sana sonra hemen bebiş gelir

Amin canim insaAllah

canım merhaaba 30 günde 1 regl oluyrum 1 ocakda oldum ve bugun 13.günüm ovülsyon tetsi kullanıyorum çizgim hala tam net olmadı nasıl hesapladın acaba ve neler yaptın biraz yardım edermisin?bilgilerinle..

Azize hos geldin :)
Benim bildigim ovulasyon testlerini silik cizgi - net cift cizgi - negatif gorecegin sekilde yapman gerek.

Yani 13. gun silik 14. gun pozitif 15. gun pozitif 16. gun negatif bu sekilde.

Amin canim insaAllah

Azize hos geldin :)
Benim bildigim ovulasyon testlerini silik cizgi - net cift cizgi - negatif gorecegin sekilde yapman gerek.

Yani 13. gun silik 14. gun pozitif 15. gun pozitif 16. gun negatif bu sekilde.

AMA 30 gün arayla olandamı 14.de pozitifi görüyor nette hesapta 17 diyo kafam karıştı varmı ovülosyonla hamile kalan burada...

Kizlar merhaba....
Bugun adet gunum dun gece agrim oldu tamam dedim geldi sabaha kadar tuvalete git gel uyumadim ama suanda gelen giden yok. Beklemedeyim ..
Ins guzel haberle gelirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…