Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

hoşgeldin canım ben de geçen yıl ocakta düşünmeye başladık,sonra biraz ara verdik erteledik.Zaten eşim de de varikosel çıktı,korunmadık ama tutmadı da :) şimdi yeniden niyetlendik o sebeple eşim doktora gidecek yeniden sperm testi yaptıracak ondan sonra bakıcaz duruma

Sabret canim. Zaten hamissen gelmeyecek kirmizilar insallaahhh :))) hakkinda hayirlisi olsun

ben de varim bu ay calismalara baslayan :)) benim bat 29 ocak.yumirtlama donemim de devam ediyor hala subat basi umutlu haberi alirim ben de insallah.bu arada 7 aylik evliyim ben.bu zamana kadar hep esim korunuyordu.acaba vucudum kendini korumaya almis olabilir mi ( off ne zor bunlari hesaplayip is yapmak :) tv de hemen oluyor :)) bizde de olsun :))

Kızlar günaydıınnn
yeni gelenler hoşgelmiş Allahım en kısa zamanda sisin de gönlünüzün muradını versin inşallah
Bugün yine hamiş haberli bir gün diliyorum, amiiiiinnn

Bu arada malesef geçen sene düğün hazırlıklarıydı, okul dersleriydi derken kpss çalışmadığım için atanamadım, çalışmıyorum
evdeyim..

kızlar günaydın testlerle kafayı yiycm galiba ama son yaptığım testten sonra yapmamaya karar verdim az daha gelmesse direk dr gitcem dün yaptığımda negatiff çıktı ama hala adetten eser yok göğüslerim şişti sabah 8 de ateşimi ölçtüm 37 çıktı anlaadı gitti valla bna sters yapmamaya karar verdim streste geçiktiriyor diye okudum bilmiyorum kafam çok karıştı sizler nasılsınız

canım şimdi yazacaktım ne haberler var sende diye... bence de kan tahlili yaptır kesin sonucu öğren kurtul, hayırlısı olsun :26:

canım şimdi yazacaktım ne haberler var sende diye... bence de kan tahlili yaptır kesin sonucu öğren kurtul, hayırlısı olsun :26:

doğru söylüyosun ama artık olsa çıkardı diyorum umudumda gitti zaten bu hafta kesmesse ya kist var yada pkomu yaptı dycem daha önce olmamıştı ama dr başlıycaktım zaten rahim filmi çektircektim iyi olur erken giderim

öyle düşünme canım.. Negatif çıkan testlerin yanılma payı var ama pozitif çıkanların pek yok, dünkünde çizgi vardı ama :S neyse artık takma bakalım aklına. dediğin gibi bir sorun var sa Allah korusun inşallah yoktur, en azından onu da öğrenmiş olursun hemen çözümüne başlarsınız :) içini ferah tutmaya çalış, üzülme

kızlar rüyamda kedi yavyusuyla dolaşıyodum bakın manası neymiş Rüyada kedi görmek çocuk sahibi olacağınıza, gülimmi ağlimmi bilemedim

slm kızlarr bende evde oturanlardanım kpssye hazırlanıyorum dersanaye gidiyorum.

adetime 3-4 gün var ve ateşim dün 36.7 bugün 36.6ydı. ümitlendim inşallah düşmez

eşime hiç test yaptım demedim dün akşam senn geçtigaliba diyo evet geçti ama ümitlenme hiç bişey hisstemiyorum dedim geçen yengemin bebişine hiç bakmaddı slında çok sever bebişleri ama artık bnm olmayan bebeği sevmiyorum diyo inşallh bişey çıkmaz valla cnm dr gitcem mutlaka untrasonla bakar varsa bişey görür herhalde cuma ya perşembeye kadar çok artık dünde kendi kendime dedim sen düşününce ters yapnca oluyo sanki sadiye dedim bıraktım düşünmeyi varsa çıkar mutlaka

slm kızlarr bende evde oturanlardanım kpssye hazırlanıyorum dersanaye gidiyorum.

adetime 3-4 gün var ve ateşim dün 36.7 bugün 36.6ydı. ümitlendim inşallah düşmez

inşallah cnm bende sabah 8 de ölçtüm 37 di ama test negatif nşallah senn vardır bebişin kafana takma olucağı varsa olur zaten

inşallah cnm bende sabah 8 de ölçtüm 37 di ama test negatif nşallah senn vardır bebişin kafana takma olucağı varsa olur zaten

batın ne zaman canım.. ben gece 3 gibi uyanıyorum öyle ölçüyorum. istemsiz uyanıyorum uyuyamıyorum iki gecedir nedendir bilmem

Son düzenleme:

öyle canım benim.. inşallah sizin minik bir bebişiniz olacak beraberce kendi bebişinizi büyütüp seveceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…