canim sabah hcg degeri idrarda daha yuksek oluyormus ben hep sabah yapilmasi daha guvenilir oldugunu duydum :)
testi akşam yapsam farkeder mi? illa sabah mı yapılmalı arkadaşlar???
Canim aksam degil sabah ilk idrar ile yaparsam daha iyi olur :) İnsaAllah bebegin gelmistir gobusune :)
Canim ne diyim bilemedim.. Sanirim sen kafaya takmissin o 5 kiloyu : / dedigim gibi benimde fazlam var ama ben takmiyorum.. anne olayim hayirlisiyla insaAllah kilolar bi sekilde gider sonra :)
Amin insaAllah :)
Allah bagislasin oglusunu :)
o halde sabah yapalım cok tşk ederim :)
ayyy evet fazlasıyla taktım sanırım canım ya...aman neyse dediğin gibi bebiş gelsin de gerisi sonra düşünülür
Aynen canim :) hem herkeste farkli oluyo kimi gebeliginde cok kilo alirken kimi cok az kilo aliyo :) bilincli ve dikkatli olursan insaAllah sende asiri kilo almazsin vermeside kolay olur :)
ayy evet dikkat ederim zaten kilo vermek zor bence alamak kolayzaten bebişinde geldiği yok şimdi bide ara vermeyeyim ...
Bence de canim.. Ama insaAllah cok fazla bekletmeden gelir bebisin :)
inş canım ya...rabbim kimseyi bekletmesin...insan üzülüyo neden olmadı diye ama sonra diyorum ki daha zamanı gelmemiş demik ki ...allahım zamanını biliyodursanad kısa zamanda nasıp etsin canım...yasın kactı canım senin ?
mrb canım benim 2. olacak inşallah oglusum varaksam esım test getirecek umarım sabahı bekleyebilirim haberlerını bekliyorum latefe herşey gönlümüzce olur ınsallah hayırlısıyla
7 aydır kendimi bukadar hamile hissetmemiştim.Belirtilerim hat safhada, bu ay o müjdeli haberi alacağım inşallah.içimden ben hamileyim diye bağırasım geliyor.O kadar yaniiii :)
Gunaydınnnn;
dün akşam dayanamadım test yaptımmm silik çizgi çıktı emin olamadım bi tane daha alıp yaptım yine aynı
koştur koştur hastaneye gittik kan testi verdim o bir buçuk saat bana bir ay gibi geldi yerime sıgamadım veeeee sonuc pozitif
cok yeniymiş ptz günü ultrasonda görebileceğimi söylediler Allah herkeze nasip etsin böyle heyecanıııı....
günaydın canım ya ne güzel bir haber bu
tebrik ederim hayırlı olsun canım....bat ne zamnadı?
benimde bir oğluşum var.ben dü aptım sonuç kafa karıştırıcıydı.2 gün daha bekleyeceği.Perşembe yapacağım dayanabilirsem.Ama bu ay kendimi çok hamile hissediyorum, belirtilerimde var.Hayırlısı bakalım cnm.müjdeli haberlerini bekliyoruz.inşallahsindir.
ayyyy hadi masaallahinş hamişsindir.... bat ne zaman dı?
Gunaydınnnn;
dün akşam dayanamadım test yaptımmm silik çizgi çıktı emin olamadım bi tane daha alıp yaptım yine aynı
koştur koştur hastaneye gittik kan testi verdim o bir buçuk saat bana bir ay gibi geldi yerime sıgamadım veeeee sonuc pozitif
cok yeniymiş ptz günü ultrasonda görebileceğimi söylediler Allah herkeze nasip etsin böyle heyecanıııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?