Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Biz de ilk adımı attık da olur mu bilmiyorum.
Çok heyecanlandım ilk defa bunu yaşayınca.
Merakla bekliyorum sonucu.
Ilk denemede hamile kalmak çok mu imkansız ki:)

Biz de ilk adımı attık da olur mu bilmiyorum.
Çok heyecanlandım ilk defa bunu yaşayınca.
Merakla bekliyorum sonucu.
Ilk denemede hamile kalmak çok mu imkansız ki:)

Hadi hayirlisi insaAllah :) Allaha kalmis bir sey :) doktorlar tamamen saglikli ve hic bir sorunu olmayan bir kadinin hamile kalabilme orani %20 lerdeymis diyorlar :) Kimi hemen hamile kalir kimi coook gec.. Allah hayirlisini versin insaAllah

sonuç 0.20 ( yine olmadı.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Gerçi adetime daha 11 gün var ama yinede olsa çıkardı

sonuç 0.20 ( yine olmadı.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Gerçi adetime daha 11 gün var ama yinede olsa çıkardı

Hmm daha erkenmis ama biraz belirtilerden suphelendigin icin mi gittin? Allahin isi belli olmaz bakarsin gec dollenme olur :) Bu ay olmazsada insaAllah bir daha ki aya olur

Kasıklarımda çok ağrı vardı ve ağrısı bacaklarıma vuruyordu.O yüzden içimde bir heves oluşmuştu ama boşunaymış.Bundan 6 yıl önce dış gebelik yaşadım ve ameliyat ile tek tüpüm alındı.Doktorlar biraz uğraşırsınız demişti.6 aydır deniyoruz ama gerçekten zorlanıcaz galiba.Hakkımızda hayırlısı Allahıma şükür dünyalar güzeli bir kızım var Allah o na ömür versin.

Cok gecmis olsun ve amin Rabbim kizini sana bagsilasin omru uzun olsun insaAllahta en kisa zamanda hayirlisizla abla olsun :)

Hadi hayirlisi insaAllah :) Allaha kalmis bir sey :) doktorlar tamamen saglikli ve hic bir sorunu olmayan bir kadinin hamile kalabilme orani %20 lerdeymis diyorlar :) Kimi hemen hamile kalir kimi coook gec.. Allah hayirlisini versin insaAllah

Ben ilk defa dün denedim.
Ne zaman kan tahlili yaptırsam?
Bir hafta sonra mı?
:)

Ben ilk defa dün denedim.
Ne zaman kan tahlili yaptırsam?
Bir hafta sonra mı?
:)

Canim benim bildigim yumurta catlama günü +4 günden sonra kan tahlili +12 günden sonra idrar tahlili yaptirilabiliyor...
Senin yumurtlama günün ne zamandi? 3-4 gün gectiyse istersen yaptir kan tahlili

Canim benim bildigim yumurta catlama günü +4 günden sonra kan tahlili +12 günden sonra idrar tahlili yaptirilabiliyor...
Senin yumurtlama günün ne zamandi? 3-4 gün gectiyse istersen yaptir kan tahlili

Ben hesaplama yaptım da 14 aralıkmış yumurtlama günüm.biz ilk denemeyi dün yaptık.
Daha erken mi test için?

Ben hesaplama yaptım da 14 aralıkmış yumurtlama günüm.biz ilk denemeyi dün yaptık.
Daha erken mi test için?

Canim gebelik icin kan testinden bahs ediyorsun degil mi? O zaman daha yumurtan catlamadi bile yani calismalara devam edeceksiniz ve ancak yumurta catlamasindan bir kac gun sonra kan tahlili yapilabilir..

Canim gebelik icin kan testinden bahs ediyorsun degil mi? O zaman daha yumurtan catlamadi bile yani calismalara devam edeceksiniz ve ancak yumurta catlamasindan bir kac gun sonra kan tahlili yapilabilir..

Desene 14 aralığa kadar devam.
Benim 27 aralıkta regl olmam lazım.
O zamana kaadar bekleyeceğim. Tahlil yaptırmıcam.
Hayırlısı olsun hakkımızda :)

Desene 14 aralığa kadar devam.
Benim 27 aralıkta regl olmam lazım.
O zamana kaadar bekleyeceğim. Tahlil yaptırmıcam.
Hayırlısı olsun hakkımızda :)

Evet canim onerilen her iki yada uc gunde bir iliski. 19.12 civarinda kan tahlili yaptirabilirsin eger ki tam 14.12 de catlama olacaksa :) Hadi hayirlisi insaAllah :)

Merhaba arkadaşlar
Ben ilk kez yazıyorum.Uzun zamandır yorumları okuyorum.Bende 7 aydır bebiş istiyorum fakat henüz olmadı.BAT 17 Aralık.iple çekiyorum.Bir haftadır midemde ekşime var aca gebelik belirtisi olabilirmi?

Hadi hayirlisi insaAllah canim.. Bende henuz hamile olmadigim icin migde de eksime belirtimi degil mi bilemiyorum malesef.. İstersen hamilelik belirtileri konularini aratip bak bakalim.. Fazlada kalmamis bat'ina kan tahlili yaptirdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…