İnsaAllah bebegin gelmistir : ) dedigin gibi daha erken ama bi sekilde heyecana kapilip dusunuyosun iste oda gayet normal : ) biraz daha zaman gecsin insaAllah belirtilerinde cogalir ve netlesir :Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.yarın sabah ilk işim kan tahlili yaptırmak olacak:))
Amin :) insaAllah sende yarin iyi sonuclar alir ayni guzel haberi paylasirsin bizimle :)hayırlı olsun Kardelen...Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlere
Biz de ilk adımı attık da olur mu bilmiyorum.
Çok heyecanlandım ilk defa bunu yaşayınca.
Merakla bekliyorum sonucu.
Ilk denemede hamile kalmak çok mu imkansız ki:)
Kanımı verdim :)) saat 11 de sonuçlar çıkacak bakalım hayırlısı
sonuç 0.20( yine olmadı.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Gerçi adetime daha 11 gün var ama yinede olsa çıkardı
Kasıklarımda çok ağrı vardı ve ağrısı bacaklarıma vuruyordu.O yüzden içimde bir heves oluşmuştu ama boşunaymış.Bundan 6 yıl önce dış gebelik yaşadım ve ameliyat ile tek tüpüm alındı.Doktorlar biraz uğraşırsınız demişti.6 aydır deniyoruz ama gerçekten zorlanıcaz galiba.Hakkımızda hayırlısı Allahıma şükür dünyalar güzeli bir kızım var Allah o na ömür versin.
Hadi hayirlisi insaAllah :) Allaha kalmis bir sey :) doktorlar tamamen saglikli ve hic bir sorunu olmayan bir kadinin hamile kalabilme orani %20 lerdeymis diyorlar :) Kimi hemen hamile kalir kimi coook gec.. Allah hayirlisini versin insaAllah
Ben ilk defa dün denedim.
Ne zaman kan tahlili yaptırsam?
Bir hafta sonra mı?
:)
Canim benim bildigim yumurta catlama günü +4 günden sonra kan tahlili +12 günden sonra idrar tahlili yaptirilabiliyor...
Senin yumurtlama günün ne zamandi? 3-4 gün gectiyse istersen yaptir kan tahlili
Ben hesaplama yaptım da 14 aralıkmış yumurtlama günüm.biz ilk denemeyi dün yaptık.
Daha erken mi test için?
Canim gebelik icin kan testinden bahs ediyorsun degil mi? O zaman daha yumurtan catlamadi bile yani calismalara devam edeceksiniz ve ancak yumurta catlamasindan bir kac gun sonra kan tahlili yapilabilir..
Desene 14 aralığa kadar devam.
Benim 27 aralıkta regl olmam lazım.
O zamana kaadar bekleyeceğim. Tahlil yaptırmıcam.
Hayırlısı olsun hakkımızda :)
Merhaba arkadaşlar
Ben ilk kez yazıyorum.Uzun zamandır yorumları okuyorum.Bende 7 aydır bebiş istiyorum fakat henüz olmadı.BAT 17 Aralık.iple çekiyorum.Bir haftadır midemde ekşime var aca gebelik belirtisi olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?