Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım, hayırlısı diyelim. yeni bir aya bomba gibi başlamak lazım.
folik asiti doktorun mu verdi yoksa kendin eczaneden mi aldın? ben kullanmadım gidip kendim alsam olur mu ki acep?

o zaman en kolayı kocişe atkı :)

Aslinda kendim icin söyle ücgen sal düsündüm
Ama örnekler cok zor geliyor bana..
Videolu anlatim filan bulmam lazim galiba :)
Ablam bana kendine bir ugras bul dedi de o yüzden

Dimi? Bende ayni sekilde "gelecek mi gelmeyecek mi" düsünmekten strese girdim hep..
Gelince de bir sok yasadim hani üzüntü yasadim..
Sonra sevindim bir problem cikmadan gecikmeden geldi diye :)

Evet ihtimali artiracak ne varsa denemekte yarar var..
Bende 20-30 dk dizlerimi karnima dogru kirarak beklemistim..

Folik asiti bende kullaniyorum birde bende anemi var onun icin haplarim dolapta duruyord..
Dün ablamdan firca yedim bugün onlari da almaya basladim :)

Evet insaAllah gidebilirsin kontrole..
Bakalim ne der doktorun?

Ben sanirim gitmekten vazgectim.
Adetimde geldi gecikme olmadi.
Bilmiyorum bakalim yarin ola hayir ola :44:

folik asiti doktorun mu verdi yoksa kendin eczaneden mi aldın? ben kullanmadım gidip kendim alsam olur mu ki acep?

Canim bana mesela doktorum söylemisti.
Hem folik asit hem b12 hem demir iceriyor.
Sende al canim.
Bebegin saglikli gelisimi icin önemli diyorlar.

Yok canim niye gec kalmis olasin..
Hamilelik düsüncesinden itibaren 3 ayina kadar hatta bazen daha uzun sure kullanilmasi tavsiye ediliyor

Doktorum verdi, hamilelik öncesi veriyorlar bebek için gerekliymiş.
Doktoruna bir danış sende.

içimde bir his var 'olmamış bu' diyor, 'yaptın ama olmadı'... hehe kısmet bakalım. bu kadar çabuk olacağını zannetmiyorum baksana aylarca senelerce deneyenler var burada

canım dur bakalım kırmızılar gelmeden ümit kaybetmek yok

evet canım kafayı dagıtmak için ben kitap okuyorum,bebek için bere atkı eldiven örmeye ugrasıyorum,sonrada bebeğime battanıye örecem inş örmek isteyene yardımcı olabılırım cok zor olmayan örneklerde

Canım dün gelmeyenler bu sabah kahvaltıya geldiler :)

Sen benim yeni batımı ekle 01/02 yeni, tertemiz bir aya başlayalım :)

merhaba canım hayırlısı artık yeni ayda calısmalara devam

kızlar vucudda kansızlık varsa bebiş tutunması zormuş..haberininiz olsun

kızlar ben geldimm

merhaba hosgeldin

Son düzenleme:
arkadaşlar acile gittim 21.gün progesteron tahlili yapılmıyormus orada.bende gitmişken beta hcg yi de yaptırıyım dedim ve sonuc 19.0 cıktı nasıl agladım nasıl agladım doktor gebelik var ama cok yeni 2 gün sonra gel dedi arkadaslar su anki halimi anlatamam sizeeeeee

aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy topimizin iilk hamişi kızlar

hayırlı olsun canım cok sevindim ya

Canım çok çok çok sevindim, darısı bizim başımıza :))))

aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy topimizin iilk hamişi kızlar

hayırlı olsun canım cok sevindim ya

allah razı olsunn canımm inan soktayım hala okadar agladımki anlatamam.birde doktor esimden dolayı sizin zor demişti ya rabbime sukurler olsunnnnn binlerce kez sukurler olsunnnn.bu mutlulukla duaediyorum allahım size de en kısa zamanda hayırlısıyla bu mutlulugu nasip etsin
ama daha cok yni degerler artmazsa bebiş yok demek olacak dua edin arkadaslar cok ihtiyacım var.....
ayrıca benim bu ay uyguladıgım bişey vardı eger olursa kızlra soyleyim onlarda yapsın demiştim anlatırım sizlere de birazdannnnn..
eve kapıdan girer girmez size kostum valla actım pc yi cunku daha hiçkimseye soyleyemem cok erkennnn...dua edin nolur.

Canim hos geldin elbette kolay orneklerini paylasirsan sevinirim :)
Canim yanlis bilgilendirmeyelim.. Kansizlik anne icin iyi degil fakat bebegin tutunmasini zorlastirmiyor ki..
Eger ki kan da pihtilasma var ise durum degisir tabi ki..
Fakat kansizlik anne icin iyi degil..
Ben hamilelik dusunmeye basladigimda da gittim kontrole ve doktorum bana gebelige serbest dedi anemi olmasina ragemen :)

Ayyy canim okurken ben bile heyecanlandim.. Sen Allah bilir ne durumdasin canim ya :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.. Cok sevindim senin adina.. Bizim icinde dua et olurmu.. Sen simdi eylul annelerine tasinirsin ama bize de ara ara haber et olurmu :) Suan cepten baglaniyorum.. Pc'yi acinca listede seni degisirim olurmu? Gozun aydin canim tekrar Siftah senden insaAllah bizde seni takip ederiz

amin canım inşallah sizlerde yasayın bu güzel duyguyu....ama bana da dua edinnnn.........

kızlar ben bi gidip bişeyler atıstırayım bi şükür namazı kılayım sonra gelip size kendi uygulamıs oldugum birseyi anlatacagım bunu mutlaka uyguluyosunuzzz mutlaka..dönecegim canlarım..

Dualarımız seninle hepimize ümit oldu valla nasıl sevindim anlatamam, reglim biter bitmez senin için ayrıca dua edicem

tesekkür ederim canımm birazdan dönecegim size anlatacagım bişey var.bi sukur namazı kılıp yemek yiyim geliyorum

Canim ya yeter ki gozyaslarin mutluluktan olsun :) Esin nasil tepki verdi? Tiyolarida alalim senden canim tabii ki bizde uygulayalim Allahim cok sukur birimizin yuzu guldu

Dualarımız seninle hepimize ümit oldu valla nasıl sevindim anlatamam, reglim biter bitmez senin için ayrıca dua edicem

amin inşallah :)) hepimize birer bebiş nasip etsin Allahım en kısa zamanda

ayy tebrik ederim :)) inşallah herşey yolunda gider

tesekkür ederim canımm birazdan dönecegim size anlatacagım bişey var.bi sukur namazı kılıp yemek yiyim geliyorum

Canim Allah kabul etsin simdiden :) Bak hepimize umut oldun :) Seni bekliyoruz taze annecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…