Ne yalan söyleyeyim çok rahatladım son günleri beklemek çok germişti beniay içinde de çok sancım olmuştu.
Bu ay daha bilinçli bir şekilde deneyeceğim ve yastığı mutlaka kullanacağım çünkü doktorum da dedi, en az 15-20 dk da bekle dedi yatakta. Folik asiti zaten 1 aydır kullanıyorum, devam edeceğim. Yediklerimize içtiklerimize de dikkat edersek bebiş için uygun bir ortam hazırlayabiliriz :)
Doktorum reglinin 2.günü gel demişti, yarın iş yoğunluğumu ayarlayabilirsem kontrole de giderim artık.
o zaman en kolayı kocişe atkı :)
Ne yalan söyleyeyim çok rahatladım son günleri beklemek çok germişti beniay içinde de çok sancım olmuştu.
Bu ay daha bilinçli bir şekilde deneyeceğim ve yastığı mutlaka kullanacağım çünkü doktorum da dedi, en az 15-20 dk da bekle dedi yatakta. Folik asiti zaten 1 aydır kullanıyorum, devam edeceğim. Yediklerimize içtiklerimize de dikkat edersek bebiş için uygun bir ortam hazırlayabiliriz :)
Doktorum reglinin 2.günü gel demişti, yarın iş yoğunluğumu ayarlayabilirsem kontrole de giderim artık.
canım, hayırlısı diyelim. yeni bir aya bomba gibi başlamak lazım.
folik asiti doktorun mu verdi yoksa kendin eczaneden mi aldın? ben kullanmadımgidip kendim alsam olur mu ki acep?
Aslinda kendim icin söyle ücgen sal düsündüm
Ama örnekler cok zor geliyor bana..
Videolu anlatim filan bulmam lazim galiba :)
Ablam bana kendine bir ugras bul dedi de o yüzden
evet en iyisi videolu anlatım senin için.
Canim bana mesela doktorum söylemisti.
Hem folik asit hem b12 hem demir iceriyor.
Sende al canim.
Bebegin saglikli gelisimi icin önemli diyorlar.
yarın alırım ben de o vakit. hamileysem geç kalmış oluyorum ama neyse
canım, hayırlısı diyelim. yeni bir aya bomba gibi başlamak lazım.
folik asiti doktorun mu verdi yoksa kendin eczaneden mi aldın? ben kullanmadımgidip kendim alsam olur mu ki acep?
içimde bir his var 'olmamış bu' diyor, 'yaptın ama olmadı'... hehe kısmet bakalım. bu kadar çabuk olacağını zannetmiyorum baksana aylarca senelerce deneyenler var burada
Aynen öyle canim o yüzden 'tutmamis' olsada :) cok üzülme..
Daha önümüzde uzuuun zamanlar var.
InsaAllah en dogru zamanda nasip olacak hepimize.
Zor bir sürec.
Sabir isteyen bir sürec.
InsaAllah hepimizin yüzü gülecek
Bu arada bir seyler örmek istiyorum ama neyyy
Canım dün gelmeyenler bu sabah kahvaltıya geldiler :)
Sen benim yeni batımı ekle 01/02 yeni, tertemiz bir aya başlayalım :)
Aslinda kendim icin söyle ücgen sal düsündüm
Ama örnekler cok zor geliyor bana..
Videolu anlatim filan bulmam lazim galiba :)
Ablam bana kendine bir ugras bul dedi de o yüzden
Dimi? Bende ayni sekilde "gelecek mi gelmeyecek mi" düsünmekten strese girdim hep..
Gelince de bir sok yasadim hani üzüntü yasadim..
Sonra sevindim bir problem cikmadan gecikmeden geldi diye :)
Evet ihtimali artiracak ne varsa denemekte yarar var..
Bende 20-30 dk dizlerimi karnima dogru kirarak beklemistim..
Folik asiti bende kullaniyorum birde bende anemi var onun icin haplarim dolapta duruyord..
Dün ablamdan firca yedimbugün onlari da almaya basladim :)
Evet insaAllah gidebilirsin kontrole..
Bakalim ne der doktorun?
Ben sanirim gitmekten vazgectim.
Adetimde geldi gecikme olmadi.
Bilmiyorum bakalim yarin ola hayir ola :44:
kızlar ben geldimm
arkadaşlar acile gittim 21.gün progesteron tahlili yapılmıyormus orada.bende gitmişken beta hcg yi de yaptırıyım dedim ve sonuc 19.0 cıktı nasıl agladım nasıl agladım doktor gebelik var ama cok yeni 2 gün sonra gel dedi arkadaslar su anki halimi anlatamam sizeeeeee
arkadaşlar acile gittim 21.gün progesteron tahlili yapılmıyormus orada.bende gitmişken beta hcg yi de yaptırıyım dedim ve sonuc 19.0 cıktı nasıl agladım nasıl agladım doktor gebelik var ama cok yeni 2 gün sonra gel dedi arkadaslar su anki halimi anlatamam sizeeeeee
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy topimizin iilk hamişi kızlar
hayırlı olsun canım cok sevindim ya
canım dur bakalım kırmızılar gelmeden ümit kaybetmek yok
evet canım kafayı dagıtmak için ben kitap okuyorum,bebek için bere atkı eldiven örmeye ugrasıyorum,sonrada bebeğime battanıye örecem inşörmek isteyene yardımcı olabılırım cok zor olmayan örneklerde
merhaba canım hayırlısı artık yeni ayda calısmalara devam
kızlar vucudda kansızlık varsa bebiş tutunması zormuş..haberininiz olsun
merhaba hosgeldin
Canım çok çok çok sevindim, darısı bizim başımıza :))))
allah razı olsunn canımminan soktayım hala okadar agladımki anlatamam.birde doktor esimden dolayı sizin zor demişti ya rabbime sukurler olsunnnnn binlerce kez sukurler olsunnnn.bu mutlulukla duaediyorum allahım size de en kısa zamanda hayırlısıyla bu mutlulugu nasip etsin
ama daha cok yni degerler artmazsa bebiş yok demek olacak dua edin arkadaslar cok ihtiyacım var.....
ayrıca benim bu ay uyguladıgım bişey vardı eger olursa kızlra soyleyim onlarda yapsın demiştim anlatırım sizlere de birazdannnnn..
eve kapıdan girer girmez size kostum valla actım pc yi cunku daha hiçkimseye soyleyemem cok erkennnn...dua edin nolur.
Hadi hayirlisi insaAllah Rabbim bebefini gondermistir sana
amin inşallah :)) hepimize birer bebiş nasip etsin Allahım en kısa zamanda
allah razı olsunn canımminan soktayım hala okadar agladımki anlatamam.birde doktor esimden dolayı sizin zor demişti ya rabbime sukurler olsunnnnn binlerce kez sukurler olsunnnn.bu mutlulukla duaediyorum allahım size de en kısa zamanda hayırlısıyla bu mutlulugu nasip etsin
ama daha cok yni degerler artmazsa bebiş yok demek olacak dua edin arkadaslar cok ihtiyacım var.....
ayrıca benim bu ay uyguladıgım bişey vardı eger olursa kızlra soyleyim onlarda yapsın demiştim anlatırım sizlere de birazdannnnn..
eve kapıdan girer girmez size kostum valla actım pc yi cunku daha hiçkimseye soyleyemem cok erkennnn...dua edin nolur.
ayy tebrik ederim :)) inşallah herşey yolunda gider
Canim hos geldin elbette kolay orneklerini paylasirsan sevinirim :)
Canim yanlis bilgilendirmeyelim.. Kansizlik anne icin iyi degil fakat bebegin tutunmasini zorlastirmiyor ki..
Eger ki kan da pihtilasma var ise durum degisir tabi ki..
Fakat kansizlik anne icin iyi degil..
Ben hamilelik dusunmeye basladigimda da gittim kontrole ve doktorum bana gebelige serbest dedi anemi olmasina ragemen :)
Ayyycanim okurken ben bile heyecanlandim.. Sen Allah bilir ne durumdasin canim ya :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.. Cok sevindim senin adina.. Bizim icinde dua et olurmu.. Sen simdi eylul annelerine tasinirsin ama bize de ara ara haber et olurmu :) Suan cepten baglaniyorum.. Pc'yi acinca listede seni degisirim olurmu? Gozun aydin canim tekrar Siftah senden insaAllah bizde seni takip ederiz
Canım çok çok çok sevindim, darısı bizim başımıza :))))
Dualarımız seninle hepimize ümit oldu valla nasıl sevindim anlatamam, reglim biter bitmez senin için ayrıca dua edicem
amin inşallah :)) hepimize birer bebiş nasip etsin Allahım en kısa zamanda
ayy tebrik ederim :)) inşallah herşey yolunda gider
tesekkür ederim canımm birazdan dönecegim size anlatacagım bişey var.bi sukur namazı kılıp yemek yiyim geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?