Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

yok canım benim amacım yanlıs bilgilendirmek yada ümit kırmak deil....neyse bilgi paylasmam bir daha olur biter

yok canım benim amacım yanlıs bilgilendirmek yada ümit kırmak deil....neyse bilgi paylasmam bir daha olur biter

Alindin sanirim :) Ozur dilerim yazdigimi yanlis anladiysan fakat gercekten kansizlikta tutunma zor diye bir sey hic duymadim :) Bizde ailece kansizlik var ama 11 tane yegenim var :) Ama dedigim gibi kan pihtilasmasi gebeligi zorlastiriyor igne vs vurulman gerekiyor onu biliyorum mesela :)

Efulim benimde bat 13 ocak benide eklermisin listeye

Eklerim tabi canim suan telden baglaniyorum. Pc'yi acinca tekrar guncellerim. Az kalmis seninde canim hadi hayirlisi insaAllah

Ay cok sevindim senin adina... ne guzel bir duygu allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah darisi basimiza

Kızlar moralim çok bozuk dün gece ateşlendim bogazimda şişti hastaneye gittik ve antibiyotik bide parol verdi doktor. Bebek planladigimizi söyledim doktora oda antibiyotik te penisilin en az zararli dedi kullaniyorum mecbur ya hamileysem cok korkuyorum:26::2:

Doktorum verdi, hamilelik öncesi veriyorlar bebek için gerekliymiş.
Doktoruna bir danış sende.
hmm peki canım sağol.

:))))))tebrik ederim canım ne güzel bir haber. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
2 gün çabucak geçer inşallah değerin de artar

geçmiş olsun canım. Doktor en iyisini bilir moralini bozma. iyileşmezsen, ateşin daha da artarsa o da zararlı bebeğe. inşallah hiçbir sorun çıkmayacak içini ferah tut. iyileşmene bak.

Keşke gitmişsen bir kan testi falan yaptırsaydın, hamileysen belki antibiyotik vermezdi.

:26: Cok gecmis olsun ya. Hic bilgim yok bu konuda. Ama ilk haftalarda bebek kan dolasimina karismadigi icin insaAllah zararli olmaz? Simdi hcg olctursem bile cikmaz ki heralde degilmi 13 une daha bir hafta var? Sen yinede icini ferah tut. Rabbim gonderidyse bebegini insaAllah bisey olmayacak ona. Bir an once sagligina kavusursun insaAllah

Bende onu merak ettim simdiden belli olur mu acaba? bati 13 undeymis..

evet arkadaslar benim bat da 13 ocak ama cıktı gördüğünüz gibi.doktor bikac günlük gebelik bile cıkar dedi....
bu arada geldim arkadaslar..iyi dilekleriniz ve dualarınız için cok tesekkür ederim çok..umarım devamı da hayırlı sekilde gelir

Ay sahi bak listeria canim sende bir an once hcg olctur bakalim?.

Canim esine soyledin mi bile tepkisi ne oldu :) Amin canim insaAllah saglikli problemsiz bir gebelik gecirirsin

Ay sahi bak listeria canim sende bir an once hcg olctur bakalim?.

Canim esine soyledin mi bile tepkisi ne oldu :) Amin canim insaAllah saglikli problemsiz bir gebelik gecirirsin

söyledim canım o evdeydi ben sonucu alınca aradım noldu dedi sessizce bekliyo...19.0 dedim.o ne anlama geliyo dedi.1 haftalık gebelikmiş dedim..güldü sasırdı vallamı diyo :) sonra sukretmiş o da ben gelesiye eve....

ama sevincim biraz buruk canlar.çünkü acile gitmeden önce esimle konusuyorduk affınıza sıgınarak söylüyorum makat kısmının üst tarafında iki tane açılma olmus küşük delik neden oldu böyle bişey anlamıyorum yarın genel cerraha gidecek.kafam orada sevincimi tama yasayamadım

Canim nasil delik ben tam anlamadim neyden olusmus ki? İcini ferah tut canim. Bebegin sana sıkı sıkı tutunur insaAllah :) Yarin da hersey yolunda oldugunu ogrenir sevincini doya doya yasarsin insaAllah.. Simdi henuz hic hisey belli degilken uzme kendini..

Canım tebrik ederim. Epeydir bakmamıştım foruma,açtım ve ilk senin hamilelik haberini okudum çook mutlu oldum, inşallah değerlerin artar Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırır sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah Birde anlatacaklarım var demiştin onları da paylaşırsan bize umut olsun inş.

bende anlamadımki kalcasında makat yerinin üst tarafında tahrişle olusmus bir acıklık var bende anlamadım dua edin kötü bişey olmasın nolur.....esim hasta olmasın

kızlar simdi anlatayım size ne yaptıgımı...
bildiginiz gibi esimin degerleri düşük oldugu için ona keciboynuzu kürü uyguladım bu ekstrasıydı...
ama asıl söylemek istediğim şu ki;biraz utanıcam anlatırken ama sizlerde bu güzel duyguyu yasayın diye paylasmam gerekiyor;

ben adet bitiminden itibaren gün aşırı (bazen üst üste günlerde de oldu) birlikte olduk...ama birliktelikte en cok benim orgazm olmama odaklandık arkadaslar bu cok mühim cunku spermin tüplere ulasması cok cabuk oluyormus kadın orgazm oldugunda...ee biz bayanlarda doğal olarak bu cabuk olmadıgından birlesme olmadan once esim biraz yardımcı oldu(anlatması biraz zor oluyor kusuruma bakmayın işe yaradı diye anlatıyorum ).bende orgazm olunca içerde kasılmalar oluyor zaten o esnada birleşme oldu ve ben içerdeki sıvının kasılmalarla derinlere gittigini hissettim.bunu her birliktelikte uyguladık hanımlar.

geçmiş olsun canım. Doktor en iyisini bilir moralini bozma. iyileşmezsen, ateşin daha da artarsa o da zararlı bebeğe. inşallah hiçbir sorun çıkmayacak içini ferah tut. iyileşmene bak.

Keşke gitmişsen bir kan testi falan yaptırsaydın, hamileysen belki antibiyotik vermezdi.

Bende onu merak ettim simdiden belli olur mu acaba? bati 13 undeymis..

Kızlar teşekkr ediyorum desteğiniz için
bize yakın bi devlet hastanesi var özel hastaneler uzakta devlet hastanesine gidelim dedik ama meğerse gebelik testi acilde yapamıyoruz dedi doktor bey !! çok ilginç değilmi?? röntgen falan çekecekler yani ben hamile olsam..

tatlım ben daha bugun yaptırdım gebelik testini acilde.olurmu oyle sey yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…