- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Canim hos geldin elbette kolay orneklerini paylasirsan sevinirim :)
Canim yanlis bilgilendirmeyelim.. Kansizlik anne icin iyi degil fakat bebegin tutunmasini zorlastirmiyor ki..
Eger ki kan da pihtilasma var ise durum degisir tabi ki..
Fakat kansizlik anne icin iyi degil..
Ben hamilelik dusunmeye basladigimda da gittim kontrole ve doktorum bana gebelige serbest dedi anemi olmasina ragemen :)
Ayyycanim okurken ben bile heyecanlandim.. Sen Allah bilir ne durumdasin canim ya :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.. Cok sevindim senin adina.. Bizim icinde dua et olurmu.. Sen simdi eylul annelerine tasinirsin ama bize de ara ara haber et olurmu :) Suan cepten baglaniyorum.. Pc'yi acinca listede seni degisirim olurmu? Gozun aydin canim tekrar Siftah senden insaAllah bizde seni takip ederiz
yok canım benim amacım yanlıs bilgilendirmek yada ümit kırmak deil....neyse bilgi paylasmam bir daha olur biter
Efulim benimde bat 13 ocak benide eklermisin listeyeGüncel
Efulim benimde bat 13 ocak benide eklermisin listeye
Ay cok sevindim senin adina... ne guzel bir duygu allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah darisi basimizaamin canım inşallah sizlerde yasayın bu güzel duyguyu....ama bana da dua edinnnn.........
kızlar ben bi gidip bişeyler atıstırayım bi şükür namazı kılayım sonra gelip size kendi uygulamıs oldugum birseyi anlatacagım bunu mutlaka uyguluyosunuzzz mutlaka..dönecegim canlarım..
hmm peki canım sağol.Doktorum verdi, hamilelik öncesi veriyorlar bebek için gerekliymiş.
Doktoruna bir danış sende.
:))))))tebrik ederim canım ne güzel bir haber. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak nasip etsin.arkadaşlar acile gittim 21.gün progesteron tahlili yapılmıyormus orada.bende gitmişken beta hcg yi de yaptırıyım dedim ve sonuc 19.0 cıktı nasıl agladım nasıl agladım doktor gebelik var ama cok yeni 2 gün sonra gel dedi arkadaslar su anki halimi anlatamam sizeeeeee
Kızlar moralim çok bozuk dün gece ateşlendim bogazimda şişti hastaneye gittik ve antibiyotik bide parol verdi doktor. Bebek planladigimizi söyledim doktora oda antibiyotik te penisilin en az zararli dedi kullaniyorum mecburya hamileysem cok korkuyorum:26::2:
Kızlar moralim çok bozuk dün gece ateşlendim bogazimda şişti hastaneye gittik ve antibiyotik bide parol verdi doktor. Bebek planladigimizi söyledim doktora oda antibiyotik te penisilin en az zararli dedi kullaniyorum mecburya hamileysem cok korkuyorum:26::2:
:26: Cok gecmis olsun ya. Hic bilgim yok bu konuda. Ama ilk haftalarda bebek kan dolasimina karismadigi icin insaAllah zararli olmaz? Simdi hcg olctursem bile cikmaz ki heralde degilmi 13 une daha bir hafta var? Sen yinede icini ferah tut. Rabbim gonderidyse bebegini insaAllah bisey olmayacak ona. Bir an once sagligina kavusursun insaAllahKızlar moralim çok bozuk dün gece ateşlendim bogazimda şişti hastaneye gittik ve antibiyotik bide parol verdi doktor. Bebek planladigimizi söyledim doktora oda antibiyotik te penisilin en az zararli dedi kullaniyorum mecburya hamileysem cok korkuyorum:26::2:
Keşke gitmişsen bir kan testi falan yaptırsaydın, hamileysen belki antibiyotik vermezdi.
Bende onu merak ettim simdiden belli olur mu acaba? bati 13 undeymis..
evet arkadaslar benim bat da 13 ocak ama cıktı gördüğünüz gibi.doktor bikac günlük gebelik bile cıkar dedi....
bu arada geldim arkadaslar..iyi dilekleriniz ve dualarınız için cok tesekkür ederim çok..umarım devamı da hayırlı sekilde gelir
Ay sahi bak listeria canim sende bir an once hcg olctur bakalim?.
Canim esine soyledin mi bile tepkisi ne oldu :) Amin canim insaAllah saglikli problemsiz bir gebelik gecirirsin
Ay cok sevindim senin adina... ne guzel bir duygu allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah darisi basimiza
söyledim canım o evdeydi ben sonucu alınca aradım noldu dedi sessizce bekliyo...19.0 dedim.o ne anlama geliyo dedi.1 haftalık gebelikmiş dedim..güldü sasırdı vallamı diyo :) sonra sukretmiş o da ben gelesiye eve....
ama sevincim biraz buruk canlar.çünkü acile gitmeden önce esimle konusuyorduk affınıza sıgınarak söylüyorum makat kısmının üst tarafında iki tane açılma olmus küşük delik neden oldu böyle bişey anlamıyorum yarın genel cerraha gidecek.kafam orada sevincimi tama yasayamadım
arkadaşlar acile gittim 21.gün progesteron tahlili yapılmıyormus orada.bende gitmişken beta hcg yi de yaptırıyım dedim ve sonuc 19.0 cıktı nasıl agladım nasıl agladım doktor gebelik var ama cok yeni 2 gün sonra gel dedi arkadaslar su anki halimi anlatamam sizeeeeee
geçmiş olsun canım. Doktor en iyisini bilir moralini bozma. iyileşmezsen, ateşin daha da artarsa o da zararlı bebeğe. inşallah hiçbir sorun çıkmayacak içini ferah tut. iyileşmene bak.
Keşke gitmişsen bir kan testi falan yaptırsaydın, hamileysen belki antibiyotik vermezdi.
:26: Cok gecmis olsun ya. Hic bilgim yok bu konuda. Ama ilk haftalarda bebek kan dolasimina karismadigi icin insaAllah zararli olmaz? Simdi hcg olctursem bile cikmaz ki heralde degilmi 13 une daha bir hafta var? Sen yinede icini ferah tut. Rabbim gonderidyse bebegini insaAllah bisey olmayacak ona. Bir an once sagligina kavusursun insaAllah
Bende onu merak ettim simdiden belli olur mu acaba? bati 13 undeymis..
Kızlar teşekkr ediyorum desteğiniz için
bize yakın bi devlet hastanesi var özel hastaneler uzakta devlet hastanesine gidelim dedik ama meğerse gebelik testi acilde yapamıyoruz dedi doktor bey !! çok ilginç değilmi?? röntgen falan çekecekler yani ben hamile olsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?