tatlım ben daha bugun yaptırdım gebelik testini acilde.olurmu oyle sey yaaa
bende anlamadımki kalcasında makat yerinin üst tarafında tahrişle olusmus bir acıklık var bende anlamadım dua edin kötü bişey olmasın nolur.....esim hasta olmasın
kızlar simdi anlatayım size ne yaptıgımı...
bildiginiz gibi esimin degerleri düşük oldugu için ona keciboynuzu kürü uyguladım bu ekstrasıydı...
ama asıl söylemek istediğim şu ki;biraz utanıcam anlatırken ama sizlerde bu güzel duyguyu yasayın diye paylasmam gerekiyor;
ben adet bitiminden itibaren gün aşırı (bazen üst üste günlerde de oldu) birlikte olduk...ama birliktelikte en cok benim orgazm olmama odaklandık arkadaslar bu cok mühim cunku spermin tüplere ulasması cok cabuk oluyormus kadın orgazm oldugunda...ee biz bayanlarda doğal olarak bu cabuk olmadıgından birlesme olmadan once esim biraz yardımcı oldu(anlatması biraz zor oluyor kusuruma bakmayın işe yaradı diye anlatıyorum ).bende orgazm olunca içerde kasılmalar oluyor zaten o esnada birleşme oldu ve ben içerdeki sıvının kasılmalarla derinlere gittigini hissettim.bunu her birliktelikte uyguladık hanımlar.
Kızlar teşekkr ediyorum desteğiniz için
bize yakın bi devlet hastanesi var özel hastaneler uzakta devlet hastanesine gidelim dedik ama meğerse gebelik testi acilde yapamıyoruz dedi doktor bey !! çok ilginç değilmi?? röntgen falan çekecekler yani ben hamile olsam..
Şaka gibi nasıl olmaz ya diye üsteledim ama pazartesi polikliniğe gelin orda yapılır dedi şok oldum
bence sen cık git tahlil formlarının üstünde hcg kısmı var zaten yani nasıl inkar edebiliyorlar anlamıyorumki daha once yaptıranlar var falan de
..................................Canim ben sende sandim o problemi esindeymis demek ki.. İnsaAllah korktugunuz bir sey degildir canim.. İcini ferah tut dedigim gibi.. Tip cok ilerledi artik..
Hmm taktigi aldik canim :) Ama benim o konuda sorunlarim var malesef.. Psikolojik mi bilmiyorum ama..
evet tatlım esimde anlamadık bizde neyden kaynaklanıyo ama açıklık oluşmuş yarın doktora gidecek bakalım aklım şimdi bebekten daha cok onda :26:
psikolojik :26:labilir canım ama artık deneyin birleşmeden önce eşin yardımcı olsun o esnada birleşme olsun cidden içerdeki farkı göreceksiniz(bende birleşme anında zor oluyorum oyuzden oncesinde esimin yardımı gerekti)umarım anlatabildim kızlar.
Allah Allah o nasil bir hastaneymis ya :26: Oyle sey mi olur cok sacma adamlara bak.. Bi kan tahlili bile yapamiyorlar..
ne alak ayaa canım sen onu bugun kullanma bence yarın hemen git tahlili yap sonra kullan.asıl penisilin hafif bişeymi sanki yaa bildiin antibiyotikGıcık oldum zaten doktorabişey olmaz penisilin bu dedi verdiği antibiyotik için inş bişey olmaz (
ne alak ayaa canım sen onu bugun kullanma bence yarın hemen git tahlili yap sonra kullan.asıl penisilin hafif bişeymi sanki yaa bildiin antibiyotik
evet tatlım esimde anlamadık bizde neyden kaynaklanıyo ama açıklık oluşmuş yarın doktora gidecek bakalım aklım şimdi bebekten daha cok onda
psikolojik labilir canım ama artık deneyin birleşmeden önce eşin yardımcı olsun o esnada birleşme olsun cidden içerdeki farkı göreceksiniz(bende birleşme anında zor oluyorum oyuzden oncesinde esimin yardımı gerekti)umarım anlatabildim kızlar.
Canım bide adet günüme çok varya o yüzdende ısrar edemedim zaten belli olmaz dedi benim çok bilmiş doktor. Ama bak sen ne güzel bi örneksin çıkıyomuş demekkii...
Tatlım okadar kötüyümki yerimden kalkamıyorum çok ateşim varkullanmazsam dahada artıcak gribim çok ağır geçiriyorum bu sefer inşallah hiç bir sıkıntı olmaz
arkadaşlar acile gittim 21.gün progesteron tahlili yapılmıyormus orada.bende gitmişken beta hcg yi de yaptırıyım dedim ve sonuc 19.0 cıktı nasıl agladım nasıl agladım doktor gebelik var ama cok yeni 2 gün sonra gel dedi arkadaslar su anki halimi anlatamam sizeeeeee
kızlar benim bat a 5 gün var ya, acaba bugün akşam gidip bi kan tahlili yaptırsam mı :/ çıkar mı ki hamilelik varsa
Yani canim beyaznanede bir hafta varken cikmis varsa eger sende de cikacaktir :) Hic dayanamiyorum belirsizlik daha kotu etkiliyor beni dersen git yaptir derim sana.. Ama bekleyebilirim aslinda dersende o zaman bekle :) İnsaAllah sonuc guzel olur
Canim ben esinin nasil yardimci oldugunu anlayamadim ama oda size ozel kalsinAlman forumunda okumustum ama nasil ki erkegin bosalmasi bebegin var olmasi icin onemliyse anneninde orgazm olmasi onemlidir diyordu.. Yani illa ki katkisi vardir deniliyordu orda..
Canim ya cok gecmis olsun.. Yarin ilk isin baska bir doktora gitmek olsun bence..
söyledim canım o evdeydi ben sonucu alınca aradım noldu dedi sessizce bekliyo...19.0 dedim.o ne anlama geliyo dedi.1 haftalık gebelikmiş dedim..güldü sasırdı vallamı diyo :) sonra sukretmiş o da ben gelesiye eve....
ama sevincim biraz buruk canlar.çünkü acile gitmeden önce esimle konusuyorduk affınıza sıgınarak söylüyorum makat kısmının üst tarafında iki tane açılma olmus küşük delik neden oldu böyle bişey anlamıyorum yarın genel cerraha gidecek.kafam orada sevincimi tama yasayamadım
Hcg bebek rahme tutulduğunda algılanıyor diye biliyorum, bu da yumurta çatlama gününden yaklaşık 6 gün sonraya denk geliyor. Buna göre bir hesap yapabilirsin.beklerken kafayı çok takıyorum başka şeylere odaklanamıyorum bileen iyisi ben bu akşam gideyim umarım hayırlı haberlerle dönerim buraya
çıkar canım....kızlar benim bat a 5 gün var ya, acaba bugün akşam gidip bi kan tahlili yaptırsam mı :/ çıkar mı ki hamilelik varsa
beklerken kafayı çok takıyorum başka şeylere odaklanamıyorum bileen iyisi ben bu akşam gideyim umarım hayırlı haberlerle dönerim buraya
Sanırım bahsettiği ön sevişme
Ne kadar uzun olursa kadının boşalması o kadar kolay olur bir de kadın olarak biraz hazırlık iyi gelebilir, mesela cici cici çamaşırlar insanı havaya sokuyor.
Ne dedim ben sana he:))))))
Öyle olması zor falan demelerine bakmayacaksın:)
Gözün Aydın canım benim:) Allah kucağına almayı nasip etsin:)))
Sen nasil istersen canim.. İnsaAllah ikinci hamis haberini aliriz
Hm tamam o zaman anladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?