Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim ben sende sandim o problemi esindeymis demek ki.. İnsaAllah korktugunuz bir sey degildir canim.. İcini ferah tut dedigim gibi.. Tip cok ilerledi artik..

Hmm taktigi aldik canim :) Ama benim o konuda sorunlarim var malesef.. Psikolojik mi bilmiyorum ama..

Allah Allah o nasil bir hastaneymis ya :26: Oyle sey mi olur cok sacma adamlara bak.. Bi kan tahlili bile yapamiyorlar..

Şaka gibi nasıl olmaz ya diye üsteledim ama pazartesi polikliniğe gelin orda yapılır dedi şok oldum

bence sen cık git tahlil formlarının üstünde hcg kısmı var zaten yani nasıl inkar edebiliyorlar anlamıyorumki daha once yaptıranlar var falan de

bence sen cık git tahlil formlarının üstünde hcg kısmı var zaten yani nasıl inkar edebiliyorlar anlamıyorumki daha once yaptıranlar var falan de

Gıcık oldum zaten doktora bişey olmaz penisilin bu dedi verdiği antibiyotik için inş bişey olmaz (

..................................

evet tatlım esimde anlamadık bizde neyden kaynaklanıyo ama açıklık oluşmuş yarın doktora gidecek bakalım aklım şimdi bebekten daha cok onda
psikolojik labilir canım ama artık deneyin birleşmeden önce eşin yardımcı olsun o esnada birleşme olsun cidden içerdeki farkı göreceksiniz(bende birleşme anında zor oluyorum oyuzden oncesinde esimin yardımı gerekti)umarım anlatabildim kızlar.

Gıcık oldum zaten doktora bişey olmaz penisilin bu dedi verdiği antibiyotik için inş bişey olmaz (
ne alak ayaa canım sen onu bugun kullanma bence yarın hemen git tahlili yap sonra kullan.asıl penisilin hafif bişeymi sanki yaa bildiin antibiyotik

ne alak ayaa canım sen onu bugun kullanma bence yarın hemen git tahlili yap sonra kullan.asıl penisilin hafif bişeymi sanki yaa bildiin antibiyotik

Canım bide adet günüme çok varya o yüzdende ısrar edemedim zaten belli olmaz dedi benim çok bilmiş doktor. Ama bak sen ne güzel bi örneksin çıkıyomuş demekkii...
Tatlım okadar kötüyümki yerimden kalkamıyorum çok ateşim var kullanmazsam dahada artıcak gribim çok ağır geçiriyorum bu sefer inşallah hiç bir sıkıntı olmaz

Canim ben esinin nasil yardimci oldugunu anlayamadim ama oda size ozel kalsin Alman forumunda okumustum ama nasil ki erkegin bosalmasi bebegin var olmasi icin onemliyse anneninde orgazm olmasi onemlidir diyordu.. Yani illa ki katkisi vardir deniliyordu orda..

Canim ya cok gecmis olsun.. Yarin ilk isin baska bir doktora gitmek olsun bence..

kızlar benim bat a 5 gün var ya, acaba bugün akşam gidip bi kan tahlili yaptırsam mı :/ çıkar mı ki hamilelik varsa

Son düzenleme:

Ne dedim ben sana he:))))))
Öyle olması zor falan demelerine bakmayacaksın:)
Gözün Aydın canım benim:) Allah kucağına almayı nasip etsin:)))

kızlar benim bat a 5 gün var ya, acaba bugün akşam gidip bi kan tahlili yaptırsam mı :/ çıkar mı ki hamilelik varsa

Yani canim beyaznanede bir hafta varken cikmis varsa eger sende de cikacaktir :) Hic dayanamiyorum belirsizlik daha kotu etkiliyor beni dersen git yaptir derim sana.. Ama bekleyebilirim aslinda dersende o zaman bekle :) İnsaAllah sonuc guzel olur

Yani canim beyaznanede bir hafta varken cikmis varsa eger sende de cikacaktir :) Hic dayanamiyorum belirsizlik daha kotu etkiliyor beni dersen git yaptir derim sana.. Ama bekleyebilirim aslinda dersende o zaman bekle :) İnsaAllah sonuc guzel olur

beklerken kafayı çok takıyorum başka şeylere odaklanamıyorum bile en iyisi ben bu akşam gideyim umarım hayırlı haberlerle dönerim buraya

Sanırım bahsettiği ön sevişme
Ne kadar uzun olursa kadının boşalması o kadar kolay olur bir de kadın olarak biraz hazırlık iyi gelebilir, mesela cici cici çamaşırlar insanı havaya sokuyor.

Belki kıl dönmesi gibi birşeydir, kafaya takılacak bişi yoktur. Bir ameliyatla hemen hallediyorlar önemli bişi değil.
Mutlaka gitsin ama doktora, inşallah önemli bişi yoktur. Sen de kendine odaklan, çok dikkatli olman lazım, stresten mümkün olduğunca uzak dur.

beklerken kafayı çok takıyorum başka şeylere odaklanamıyorum bile en iyisi ben bu akşam gideyim umarım hayırlı haberlerle dönerim buraya
Hcg bebek rahme tutulduğunda algılanıyor diye biliyorum, bu da yumurta çatlama gününden yaklaşık 6 gün sonraya denk geliyor. Buna göre bir hesap yapabilirsin.

Sen nasil istersen canim.. İnsaAllah ikinci hamis haberini aliriz

Sanırım bahsettiği ön sevişme
Ne kadar uzun olursa kadının boşalması o kadar kolay olur bir de kadın olarak biraz hazırlık iyi gelebilir, mesela cici cici çamaşırlar insanı havaya sokuyor.

Hm tamam o zaman anladim :)

Ne dedim ben sana he:))))))
Öyle olması zor falan demelerine bakmayacaksın:)
Gözün Aydın canım benim:) Allah kucağına almayı nasip etsin:)))

haklıymıssın canım evet :)amin inşallah hepimizin yüzü güler
anlattıgım şeyin etkili oldugunu düşünüyorum arkadaşlar

Sen nasil istersen canim.. İnsaAllah ikinci hamis haberini aliriz

Hm tamam o zaman anladim :)

kızlar evet önsevişme önemli ma nasıl anlatıyım eşim elleriyle yardımcı oldu yani orgazm yaklasınca da birleşme oldu.çünkü birleşme hemen oldugunda biyere kadar durabiliyo erkek ve sonuc olarak bizler orgazm olmadan birleşme bitiyor.oyuzden once ellerle destek,kadın yaklasınca tam birleşme..
umarım acıklayıcı olmustur canlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…