kızlar evet önsevişme önemli ma nasıl anlatıyım eşim elleriyle yardımcı oldu yani orgazm yaklasınca da birleşme oldu.çünkü birleşme hemen oldugunda biyere kadar durabiliyo erkek ve sonuc olarak bizler orgazm olmadan birleşme bitiyor.oyuzden once ellerle destek,kadın yaklasınca tam birleşme..
umarım acıklayıcı olmustur canlar.....
Belki kıl dönmesi gibi birşeydir, kafaya takılacak bişi yoktur. Bir ameliyatla hemen hallediyorlar önemli bişi değil.
Mutlaka gitsin ama doktora, inşallah önemli bişi yoktur. Sen de kendine odaklan, çok dikkatli olman lazım, stresten mümkün olduğunca uzak dur.
Tamam canim :) Anladik simdi :))
Ne mutlu sana canim insaAllah bize de bu haberi vermek nasip olur :)
Ben en cok esimin tepkisi ne olur diye heyecanlaniyorum :)
inşallah olacak canım tüm kalbimle inanıyorum benn
Amin canim insaAllah :) Esime soyledim topicte ilk hamile arkadasimiz var diye :) Tebessum etti oda.. Bu ay sadece pazartesi persembe iliskiye girerek deneyelim dedik.. Bir arkadasim oyle yapmis ve ilk denemede hamile kalmis
inşallah gönlünün muradını alırsın tatlım
İnsaAllah canim sende sıkma canini esinin durumu duzelir insaAllah ciddi bir sey degildir :)
Hcg bebek rahme tutulduğunda algılanıyor diye biliyorum, bu da yumurta çatlama gününden yaklaşık 6 gün sonraya denk geliyor. Buna göre bir hesap yapabilirsin.
çıkar canım....
Sen nasil istersen canim.. İnsaAllah ikinci hamis haberini aliriz
tamam canım sağolasın :) eşime söyledim akşama gidelim diye işten dönsün sanırım gidicez :)
umarım ben de senin gibi güzel haberler alırım tahlilden
ayyy inşallah canım :)
arkadaşlar acile gittim 21.gün progesteron tahlili yapılmıyormus orada.bende gitmişken beta hcg yi de yaptırıyım dedim ve sonuc 19.0 cıktı nasıl agladım nasıl agladım doktor gebelik var ama cok yeni 2 gün sonra gel dedi arkadaslar su anki halimi anlatamam sizeeeeee
Merhaba kizlar, herkese selamlar.
Beyaznane ye Tebrikler. Rabbim hayırsıyla kucağına almayi nasip etsin
Benim de bat 13u. Beklemek çok zor. Psikolojik mi olduğunu bilmediğim birkac belirtim de var. Göğüsleri dolgunluk, hafif bir baş ağrısı. Koku almada hassasiyet. Sürekli acikma, arada bir kulak cinlamasi. Ateşimi de oluyorum son birkaç gündür. Ateşimde de artış var . 36.4 ile başlamıştı. Düzenli olarak hergün artıyor. Bugün 36.7 ye çıktı.
Kan testi yaptırsam çıkar mı acaba? Daha çok erken biliyorum ama günler o kadar yavaş geçiyor ki. Burada okudukça da insan sabırsızlaniyor sanırım daha fazla. Rabbim aratmadan nasip etsin isteyen bekleyen herkes inş en hayırlı zamanda
çooooooook sevindimm canımçok güzel bir habeer.........darısı herkesee..........
Merhaba kizlar, herkese selamlar.
Beyaznane ye Tebrikler. Rabbim hayırsıyla kucağına almayi nasip etsin
Benim de bat 13u. Beklemek çok zor. Psikolojik mi olduğunu bilmediğim birkac belirtim de var. Göğüsleri dolgunluk, hafif bir baş ağrısı. Koku almada hassasiyet. Sürekli acikma, arada bir kulak cinlamasi. Ateşimi de oluyorum son birkaç gündür. Ateşimde de artış var . 36.4 ile başlamıştı. Düzenli olarak hergün artıyor. Bugün 36.7 ye çıktı.
Kan testi yaptırsam çıkar mı acaba? Daha çok erken biliyorum ama günler o kadar yavaş geçiyor ki. Burada okudukça da insan sabırsızlaniyor sanırım daha fazla. Rabbim aratmadan nasip etsin isteyen bekleyen herkes inş en hayırlı zamanda
benim sistit - idrar yolu enfeksiyonu-- sorunum var arada tekrarlıyor bekarken de vardı. nasıl bir illetmiş .
acaba hamile kalmaya engel olur mu?
benim sistit - idrar yolu enfeksiyonu-- sorunum var arada tekrarlıyor bekarken de vardı. nasıl bir illetmiş .
acaba hamile kalmaya engel olur mu?
Ben hamileyim.bende hamile kalmadan once hep diyodum belirtilerim var sonra adet oluyordum.meger belirtiler kasik agrisi hergun belirli araliklarla ve adete bir hafta falan kala akinti .akinti duzenli geliyor hic akinti yasamamistim onceden .baskada belirti yok digerleri ogrendikten sonra oluyir gogus agrim bile gecikmeden sonra basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?