Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Tamam canim :) Anladik simdi :))

Ne mutlu sana canim insaAllah bize de bu haberi vermek nasip olur :)

Ben en cok esimin tepkisi ne olur diye heyecanlaniyorum :)

yok tatlım kıl dönmesi değil nasıl anlatsam kalçamızdaki çizgi varya işte tam orda aşagıya dogru delik bibi yırtık gibi açıklık olusmus esimde ikimizde sasırdık yarın doktora gidecek inş bişsey yoktur iyilesir yaa :26:

inşallah olacak canım tüm kalbimle inanıyorum benn

Amin canim insaAllah :) Esime soyledim topicte ilk hamile arkadasimiz var diye :) Tebessum etti oda.. Bu ay sadece pazartesi persembe iliskiye girerek deneyelim dedik.. Bir arkadasim oyle yapmis ve ilk denemede hamile kalmis

Amin canim insaAllah :) Esime soyledim topicte ilk hamile arkadasimiz var diye :) Tebessum etti oda.. Bu ay sadece pazartesi persembe iliskiye girerek deneyelim dedik.. Bir arkadasim oyle yapmis ve ilk denemede hamile kalmis

inşallah gönlünün muradını alırsın tatlım

Hcg bebek rahme tutulduğunda algılanıyor diye biliyorum, bu da yumurta çatlama gününden yaklaşık 6 gün sonraya denk geliyor. Buna göre bir hesap yapabilirsin.

tamam canım sağolasın :) eşime söyledim akşama gidelim diye işten dönsün sanırım gidicez :)

çıkar canım....

umarım ben de senin gibi güzel haberler alırım tahlilden

Sen nasil istersen canim.. İnsaAllah ikinci hamis haberini aliriz

ayyy inşallah canım :)

çooooooook sevindimm canımçok güzel bir habeer.........darısı herkesee..........

Merhaba kizlar, herkese selamlar.
Beyaznane ye Tebrikler. Rabbim hayırsıyla kucağına almayi nasip etsin

Benim de bat 13u. Beklemek çok zor. Psikolojik mi olduğunu bilmediğim birkac belirtim de var. Göğüsleri dolgunluk, hafif bir baş ağrısı. Koku almada hassasiyet. Sürekli acikma, arada bir kulak cinlamasi. Ateşimi de oluyorum son birkaç gündür. Ateşimde de artış var . 36.4 ile başlamıştı. Düzenli olarak hergün artıyor. Bugün 36.7 ye çıktı.
Kan testi yaptırsam çıkar mı acaba? Daha çok erken biliyorum ama günler o kadar yavaş geçiyor ki. Burada okudukça da insan sabırsızlaniyor sanırım daha fazla. Rabbim aratmadan nasip etsin isteyen bekleyen herkes inş en hayırlı zamanda

Canim benimde bat 13 ocak beklemek zor ama ben antibiyotiğe basladim umudum kirildi biraz bu aydan
Beyaznane ninde bat 13 ocakti ama kanda belli oldu sende yaptir test bekleyemem dersen

benim sistit - idrar yolu enfeksiyonu-- sorunum var arada tekrarlıyor bekarken de vardı. nasıl bir illetmiş .
acaba hamile kalmaya engel olur mu?

Ilk başlarda annelerdeki yüksek ateş bebeğe daha zararlı diye biliyorum ben. Doktor da birsey olmaz demiş zaten. Birsey olmaz Allah'ın izniyle. İçini ferah tutmaya çalış.

Bekleyen en değil de insan bir an önce öğrenmek de istiyor. Ilk hamilelik planladığı zamanlarda da iş yerine yakın bir eczane vardı. Hergün ordan gidip gidip test alıyordum. Eczacı en son, kızım hep sana mi aldırıyor bu testleri demişti :)
Ilk hamileliğimde de baya bir hafta kala hem de idrar testinde çıkmıştı. Acaba dedim bugün yine test yaptım ama çıkmadı. Şimdi de bi kan testi mi denemem diyorum :) Ama acilde o kadar insan bekliyorken yaparlar mi testi? Eşim de sabret diyor gidemeyiz sanirim şimdi

Son düzenleme:

Ben hamileyim.bende hamile kalmadan once hep diyodum belirtilerim var sonra adet oluyordum.meger belirtiler kasik agrisi hergun belirli araliklarla ve adete bir hafta falan kala akinti .akinti duzenli geliyor hic akinti yasamamistim onceden .baskada belirti yok digerleri ogrendikten sonra oluyir gogus agrim bile gecikmeden sonra basladi

benim sistit - idrar yolu enfeksiyonu-- sorunum var arada tekrarlıyor bekarken de vardı. nasıl bir illetmiş .

Engel olacağını sanmıyorum ama hamilelikte zaten kan akışı yavasladigindan önce bi tedavi olman daha faydalı olur senin için. Normalde sorunu olmayanların bile enfeksiyonu çıkıyor çünkü hamileliklerinde. Ben Kum dokmustum mesela ilk hamileliğimde

Bende de oldu 1-2 kez. Kaşıntı yanma çok çok kötü .. Soğan suyu iç ve buharına dur iyi geliyor .

Bu belirtiler de var şu an bende. Ikinci hamilelik olacağı için nasip ilinde hissettiğim herseyi hissediyorum gibi geliyor şu an :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…