haber ver tamammı merakta bırakma bizi
inş tatlım benim bunu yürekten sölüyorum öncelikle sana sonra bize Allah gönlümüze göre versin hayırlısını vere yüzümüzü güldürecek isteklerimizi bize nasip kılsın Allah herkesin gönlündekini hayırlı bir şekilde aynısını versin Rabbimm yüzümüze baksın bizi güldürsün aminnnn
stres yapma üzüntü yapma tatlım aynı korkuları bende senin gibi yaşıyorum ama korkunun ecele faydası yok evhamlanıp durma kendini sıkma üzülme sen elinden geleni yap biz burda seninleyiz tatlım bunu unutma
hamilesin şekerim bendede cok silik cıkmıstı bir daha yap sonra koyu cıkar tebrikler
Kusura bakma cevap veremedim ama suan yagmur yağacak rüzgar esiyor bodrum:)
kızlar yarına randevum vardı ne güzel, pembe akıntım devam ediyor diye bugüne çekeyim randevuyu diye sisteme girdim, doktor izin almış o yüzden yarınki randevum da iptal olmuşkendi doktorumun ne zaman geleceği belli değil randevu tarihi açılmıyor yine.. özeli aradım bugüne randevu var mı diye o da doluydu hepsi. sizce yarın sabah devlet hastanesnde yine başka doktora mı randevu alsam yoksa özelde yarına 3.10 a randevu aldım oraya mı gitsem kararsız kaldım.. aslında özelin aciline gideyim bu akşam eşim gelince diye düşündüm onu sordum ama kadın doğumcu olmuyormuş, pratisyen hekim oluyormuş napayım ki ben şimdi
herşeyde vardır bir hayır canım takma fazla başka özel yok mu kafana takıosun madem git bi görün
sağlık ocağına gittim canım yüzüm kireç gibi tansiyonum 9/4 çok düşmüş halsizim ısınamıyrumm
inş tatlım
aynen bende öleyim büroda utanmasam sobanın içine giricem
Bende ayniyim cnm bjz gibiyim isinamiyorum ayniyiz ikimizde nedendir bilmiyorum ki,
madem 1 gün gecikmen olur o zaman yarın yapabilirsin dimi:))
denizde ameliyattan çıkınca aradığımda bana sen çok yakın zamanda hamile kalacaksın şu halimle bunu hissediyorum hatta bu ay bile olabilir demişti..ayy inşş olurda müjdemi isterim sizdennn
kızlar yarına randevum vardı ne güzel, pembe akıntım devam ediyor diye bugüne çekeyim randevuyu diye sisteme girdim, doktor izin almış o yüzden yarınki randevum da iptal olmuşkendi doktorumun ne zaman geleceği belli değil randevu tarihi açılmıyor yine.. özeli aradım bugüne randevu var mı diye o da doluydu hepsi. sizce yarın sabah devlet hastanesnde yine başka doktora mı randevu alsam yoksa özelde yarına 3.10 a randevu aldım oraya mı gitsem kararsız kaldım.. aslında özelin aciline gideyim bu akşam eşim gelince diye düşündüm onu sordum ama kadın doğumcu olmuyormuş, pratisyen hekim oluyormuş napayım ki ben şimdi
hayırlısı bakalım cnm ben internetten baktım sonucumu gördüm de smdi 2 de gidicem yine devlet hastanesindeki dr a bana rapor cıkarıcaklar iğneyi fark ücreti ödemeden almam için...sonra da kendi dr umu arıcam sonucu sölicem bakalım kese için hangi gün çagıracak
merve bi kaçtır denk geldim canım sıkıldı senin şu pembe akıntı olayına. bu durumda senin ilk bi kaç ay risk taşıyor olabilir. ağır falan kaldırmazsın gibi geliyor ama yine de daha bi dikkatli ol. ilişki desen yapmıyorsunda? en fazla doktor progestan verir sanırım ama ihmal etme danış. ilk 3 ay tehlikeli. hayır durup dururken sebebi ne onu anlamadım.
günaydın herkese
çok üşüyorum ben son zamanlarda havalardan mı bilemedim
batı 2 şubat olanlar varmı bir gelişme ben sabah evde test yaptım çok çok silik çıktı..sonra gittim kan verdim sonucunu bekliyorum şimdi...:)
aradım canım 41.8 dedi..yorum yapmadı sanırım hamileyim değerim biraz küçük geldi ama satım 7 ocaktı sizce normalmi?
anaaa ne saçmalık göremedilermi senin hamile oldunu kac haftalıktiki ozaman
Hadtanede surunuyorum tatlim:) bi rapor vercekler o diyo ben sorumluluk alamam oburu diyo ben sorunluluk alamam sinirlendim ciktim simdi sgk anlasmali baska bi ozel hastaneye geldim insallah bu dr ugrastirmazyazın ne oluyor biliyor musunuz kızlar :) hamilelikte vucut ısısı yüksek ya yazın sıcaklıgınız tavan yapıyor :) kocanızın neresine gelirse size soğuk gelen herhangi bir yere ayağınızı yapıştırıyorsunuz :) o kaçıyor siz yine yapıştırıyorsunuz :) her yapıştırışta cosss diye ses çıkıyor :)) fena sıcak oluyor anlicanız kafanızda havlu gezebilirsiniz bol bol
huylu huyundan vazgeçmez ki :))
isyan müjdele artık bize güzel haberi ne kadar kaldı?
merve bi kaçtır denk geldim canım sıkıldı senin şu pembe akıntı olayına. bu durumda senin ilk bi kaç ay risk taşıyor olabilir. ağır falan kaldırmazsın gibi geliyor ama yine de daha bi dikkatli ol. ilişki desen yapmıyorsunda? en fazla doktor progestan verir sanırım ama ihmal etme danış. ilk 3 ay tehlikeli. hayır durup dururken sebebi ne onu anlamadım.
first nerdesin canım merak ediyorum doktordan haberler nasıl??
ben de anlamıyorum malesef :/ eşime çok çok nadir yaklaşıyorum ama zaten bu cumartesi günü başladı, o gün de anneme gitmiştim misafir gelmişti bi sehpa kaldırdım, bi de yeni doğmuş bebek vardı 7 kilo onu azcık kucağıma aldım sevdim falan, o gün başladı, bir de 2.5 saat yol gidip geldik bunlardan dolayı oldu galiba diye düşünüyorum.. sabahtan beri kalkmadım mesela yataktan ama devam ediyor.. korkuyorum açıkcası.
hamileyken bende ccok üsürdüm canım bide uyurdum ayaklarına hep patik giy hayatım yada kalın coraplar var 2.5tl A101de oralarda varsa kesin al giy terliksiz gezme hayatım
mervecim yok canım ya zannetmiyorum onlardan oldugunu hani her bünye farklıdır ama hiçde mi bişey yapmicaksın. olacağı varmış o pembe akıntının. Allah korusun kötü şeyler düşünmeyelim. azami dikkat içinde ilk 3 ayı geçirmeye bak. doktorunu da ihmal etme. bir de bi eczacıya danışsana dediğini uygulama ama bi danış bakalım neler dicek. korkma dua et bol bol ve dinlen. demek sen dinlenerek yatarak geçireceksin bu dönemi yapacak birşey yok. progestanla da destekliceksin. bir an evvel doktoruna kavuşsaydın.
ben de anlamıyorum malesef :/ eşime çok çok nadir yaklaşıyorum ama zaten bu cumartesi günü başladı, o gün de anneme gitmiştim misafir gelmişti bi sehpa kaldırdım, bi de yeni doğmuş bebek vardı 7 kilo onu azcık kucağıma aldım sevdim falan, o gün başladı, bir de 2.5 saat yol gidip geldik bunlardan dolayı oldu galiba diye düşünüyorum.. sabahtan beri kalkmadım mesela yataktan ama devam ediyor.. korkuyorum açıkcası.
Canim bnce bian once ihmal etmeden gorun bi dr a bu lekelenmeler bazen sorun cikarmayabiliyomus ama bazen de allah korusun dusuk tehlikesi olabilirihmal etme hemen git
Ahh canm ya lütfen yattğın yerden kalkma.bende hamileyken 2 saatlik ypldan geldim ve evimi temizledim aynı gün sabahu kahve leke.hiç kesilmedi o leke.hap iğne hepsini oldum ama nasip değilmişti maalsef. Minik kalbnin durdğunu öğrendim.şaka gibi geliyo bişey olmaz zannedyo insan.şimdki aklım olsa hiç bişey yapmazdım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?