Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar yarına randevum vardı ne güzel, pembe akıntım devam ediyor diye bugüne çekeyim randevuyu diye sisteme girdim, doktor izin almış o yüzden yarınki randevum da iptal olmuş kendi doktorumun ne zaman geleceği belli değil randevu tarihi açılmıyor yine.. özeli aradım bugüne randevu var mı diye o da doluydu hepsi. sizce yarın sabah devlet hastanesnde yine başka doktora mı randevu alsam yoksa özelde yarına 3.10 a randevu aldım oraya mı gitsem kararsız kaldım.. aslında özelin aciline gideyim bu akşam eşim gelince diye düşündüm onu sordum ama kadın doğumcu olmuyormuş, pratisyen hekim oluyormuş napayım ki ben şimdi

herşeyde vardır bir hayır canım takma fazla başka özel yok mu kafana takıosun madem git bi görün

sağlık ocağına gittim canım yüzüm kireç gibi tansiyonum 9/4 çok düşmüş halsizim ısınamıyrumm

inş tatlım

aynen bende öleyim büroda utanmasam sobanın içine giricem

Bende ayniyim cnm bjz gibiyim isinamiyorum ayniyiz ikimizde nedendir bilmiyorum ki,

yazın ne oluyor biliyor musunuz kızlar :) hamilelikte vucut ısısı yüksek ya yazın sıcaklıgınız tavan yapıyor :) kocanızın neresine gelirse size soğuk gelen herhangi bir yere ayağınızı yapıştırıyorsunuz :) o kaçıyor siz yine yapıştırıyorsunuz :) her yapıştırışta cosss diye ses çıkıyor :)) fena sıcak oluyor anlicanız kafanızda havlu gezebilirsiniz bol bol

madem 1 gün gecikmen olur o zaman yarın yapabilirsin dimi:))

huylu huyundan vazgeçmez ki :))

denizde ameliyattan çıkınca aradığımda bana sen çok yakın zamanda hamile kalacaksın şu halimle bunu hissediyorum hatta bu ay bile olabilir demişti..ayy inşş olurda müjdemi isterim sizdennn

isyan müjdele artık bize güzel haberi ne kadar kaldı?

merve bi kaçtır denk geldim canım sıkıldı senin şu pembe akıntı olayına. bu durumda senin ilk bi kaç ay risk taşıyor olabilir. ağır falan kaldırmazsın gibi geliyor ama yine de daha bi dikkatli ol. ilişki desen yapmıyorsunda? en fazla doktor progestan verir sanırım ama ihmal etme danış. ilk 3 ay tehlikeli. hayır durup dururken sebebi ne onu anlamadım.

first nerdesin canım merak ediyorum doktordan haberler nasıl??

Son düzenleme:

ben de anlamıyorum malesef :/ eşime çok çok nadir yaklaşıyorum ama zaten bu cumartesi günü başladı, o gün de anneme gitmiştim misafir gelmişti bi sehpa kaldırdım, bi de yeni doğmuş bebek vardı 7 kilo onu azcık kucağıma aldım sevdim falan, o gün başladı, bir de 2.5 saat yol gidip geldik bunlardan dolayı oldu galiba diye düşünüyorum.. sabahtan beri kalkmadım mesela yataktan ama devam ediyor.. korkuyorum açıkcası.

anaaa ne saçmalık göremedilermi senin hamile oldunu kac haftalıktiki ozaman

5 haftalık hamileymişim gaz var deyip 3 tane ilaçla eve yolladılar ve ben o ilaçları kullandım baktım sancılarım gecmiyo bıraktım ilaçları yesim yercoka gittim özel muaynanesine hamilesin dedi :)

Hadtanede surunuyorum tatlim:) bi rapor vercekler o diyo ben sorumluluk alamam oburu diyo ben sorunluluk alamam sinirlendim ciktim simdi sgk anlasmali baska bi ozel hastaneye geldim insallah bu dr ugrastirmaz

mervecim yok canım ya zannetmiyorum onlardan oldugunu hani her bünye farklıdır ama hiçde mi bişey yapmicaksın. olacağı varmış o pembe akıntının. Allah korusun kötü şeyler düşünmeyelim. azami dikkat içinde ilk 3 ayı geçirmeye bak. doktorunu da ihmal etme. bir de bi eczacıya danışsana dediğini uygulama ama bi danış bakalım neler dicek. korkma dua et bol bol ve dinlen. demek sen dinlenerek yatarak geçireceksin bu dönemi yapacak birşey yok. progestanla da destekliceksin. bir an evvel doktoruna kavuşsaydın.

hamileyken bende ccok üsürdüm canım bide uyurdum ayaklarına hep patik giy hayatım yada kalın coraplar var 2.5tl A101de oralarda varsa kesin al giy terliksiz gezme hayatım

teşekkür ederim beykozcum kalın kalın patikler giyiyorum sonra da bi sıcak basıyo fırlatıp atıyorum sora yine üşüyorum hayat geçip gidiyo böyle işte :)

ne zaman geliyosun aramıza? bat kaç?

bence de onlardan olmaz ama işte :/ evet sanırım benim bünye bunu gerektiriyor çok dikkat edicem canım.. valla benim doktor malesef ortada yok ne zaman gelicek belli olmaz.. özele gidiyorum yarın aldım bakalım randevuyu. acile gidicektim acilde akşam kadın doğumcu bulamadım hastanelerde pratisyen hekimler var hep.. yarına kadar yatayım devamlı inşallah güzel haberlerle dönerim :/

Canim bnce bian once ihmal etmeden gorun bi dr a bu lekelenmeler bazen sorun cikarmayabiliyomus ama bazen de allah korusun dusuk tehlikesi olabilir ihmal etme hemen git

Ahh canm ya lütfen yattğın yerden kalkma.bende hamileyken 2 saatlik ypldan geldim ve evimi temizledim aynı gün sabahu kahve leke.hiç kesilmedi o leke.hap iğne hepsini oldum ama nasip değilmişti maalsef. Minik kalbnin durdğunu öğrendim.şaka gibi geliyo bişey olmaz zannedyo insan.şimdki aklım olsa hiç bişey yapmazdım .

Canim bnce bian once ihmal etmeden gorun bi dr a bu lekelenmeler bazen sorun cikarmayabiliyomus ama bazen de allah korusun dusuk tehlikesi olabilir ihmal etme hemen git

ancak akşam eşim geldiğinde görütebilir beni ama kadın doğumcu bulamıyoruz canım acillerde :/ normal doktorlar bakar mı ki ultrasonla anlarlar mı?

( Allah korusun canım.. çok zordur tahmin ederim Rabbim birdaha yaşatmasın benim bebeğime de birşey olmaz inşalllah

Canım ya çok üzüldüm ama inşallah bişi olmucak stres yapma. Bendede kahve telvesi gibi akıntı oldu doktora gittiğimde söyledim.Progestan verdi banada. Koyu sarı hafif pembemsi akıntılar bendede oluyor kaç gündür .Ben normal diye düşünüyorum ama bilemiyorumki.

Hamilelik geçiren tecrübeli arkadaşlar yorum yazsın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…