canım testler genelde yalnış çıkmaz hamilesinn neden ağlıosunnn...
tatlım yapma ilk ayda kendini böle kaptırma..bekle biraz daha..
canımm tebrikk ederimm hamilesinnnnn
7 yada 8 nedir ki inş.olur acele etmeee bak belinde ağrıo inş.hamişsindir inş.bu ay bebişlerimiz bizimleeedirr bu ay
için kararmış senin şapşikbu ay olmazsa ben üzülmem ki merakım giderilsin amacım o canım olursa çok mutlu olurum tabi olmazsada üzülmem
Ayy insallah canlarim ya
Tarif edilemez bi duygu icindeyim
O zamn hemn kan testi yaptirayim
Bebegim hep benimle kalir insallah cok heyecanliyim
haber ver tamammı merakta bırakma bizievet canım yarında gelmezse sabah kan testi vericemmm..
yok canım elim gitmiyor testlere...yarın sabahı bekleyeceğimmm kesin kararım bu..
kuzum yumurtlama falan yalan yaa..adetine 1-2 gün kala hamile olanlar var..Rabbimin işi bu..ol diyecek olacak..
yarın yaparım şekerimm..
inş tatlım benim bunu yürekten sölüyorum öncelikle sana sonra bize Allah gönlümüze göre versin hayırlısını vere yüzümüzü güldürecek isteklerimizi bize nasip kılsın Allah herkesin gönlündekini hayırlı bir şekilde aynısını versin Rabbimm yüzümüze baksın bizi güldürsün aminnnnaynen bende öyle düşünüyorum bide ilki dış gebelik oldu ya riske girmesin çünkü 1 kere 4ünde olmuştu belki gene öle olur dua et benm için tmm mı olmasınnn..
Selam kizlar
Ya cok heyecanliyim kimseye de soradim daha erken diye
Ben genelde 28 gunde bi adet olurum yani cumaetesi olcakti olmadi
Bugun dayanamadim test yaptm ve sanirim pozitif
Ama cizgilerden biri digerine gore birazcik soluk cikti bu ne demek sizce bebisim benimle mi
stres yapma üzüntü yapma tatlım aynı korkuları bende senin gibi yaşıyorum ama korkunun ecele faydası yok evhamlanıp durma kendini sıkma üzülme sen elinden geleni yap biz burda seninleyiz tatlım bunu unutmaben yine idrar testi yaptım bat tan 5 gün önce pozitif hemen çıktı..silik elbette.. acaba bu defa gerçekten hamilemiyim bu defa bende karnı burnunda gezebilecek miyim,kocuşuma tekmelerini dinletebileccek miyim.. yaaa ben çok kötüyüm
hamişsin canım hayırlı olsun 2. çizgi silik çıkar ilki kadar belirgin çıkmaz
ya çok kötü bi yerde çalışıyorum merkeze çok uzaktayım canım eve dönüşte çarşıda inmem lazım falan çok uzun iş eşimin bilmesini istemiyorum şu anda varsada sürpriz yapmak istiyorum. inş dediğin gibi vardır
iyi söylüyosun canım bende biliyorum hazirandan bu yana 50 tane idrar testi ve on küsür kan testi yaptırmışımdır.. bir boş gebelik birde kimyasal yaşadım.. sen olsan şimdi çift çizgiye sevinebilirmiydin..
haber ver tamammı merakta bırakma bizi
inş tatlım benim bunu yürekten sölüyorum öncelikle sana sonra bize Allah gönlümüze göre versin hayırlısını vere yüzümüzü güldürecek isteklerimizi bize nasip kılsın Allah herkesin gönlündekini hayırlı bir şekilde aynısını versin Rabbimm yüzümüze baksın bizi güldürsün aminnnn
stres yapma üzüntü yapma tatlım aynı korkuları bende senin gibi yaşıyorum ama korkunun ecele faydası yok evhamlanıp durma kendini sıkma üzülme sen elinden geleni yap biz burda seninleyiz tatlım bunu unutma
hamilesin şekerim bendede cok silik cıkmıstı bir daha yap sonra koyu cıkar tebrikler
şamşikk benim kuşumunn adııı...anasına çekmişşş
üzülme tabii kuzummm ne üzülcen ilk aydaaa
stres yapma üzüntü yapma tatlım aynı korkuları bende senin gibi yaşıyorum ama korkunun ecele faydası yok evhamlanıp durma kendini sıkma üzülme sen elinden geleni yap biz burda seninleyiz tatlım bunu unutma
Allah gönlümüze göre versin tatlım
Ayy insallah canlarim ya
Tarif edilemez bi duygu icindeyim
O zamn hemn kan testi yaptirayim
Bebegim hep benimle kalir insallah cok heyecanliyim
denizde ameliyattan çıkınca aradığımda bana sen çok yakın zamanda hamile kalacaksın şu halimle bunu hissediyorum hatta bu ay bile olabilir demişti..ayy inşş olurda müjdemi isterim sizdennnheheh bak içime doğmuş görüyomusun sen inş öbür içime doğan da olur
sen ne zamandır deniosun tatlım...
inşş yaa bu bel ağrısı bugün beni öldürecekk..çok değişik bir ağrı..belim kasıklarıma kadar vuruyor her yerden cız cız çekiyor...
şamşikk benim kuşumunn adııı...anasına çekmişşş
üzülme tabii kuzummm ne üzülcen ilk aydaaa
ayy hadiii git ver şu kan testiniiii
inş kuzucum şu anda kendimden çok senin kalmanı istiyorum buna inan rabbim inşş o mucizeyi karnına kondurmuşturdenizde ameliyattan çıkınca aradığımda bana sen çok yakın zamanda hamile kalacaksın şu halimle bunu hissediyorum hatta bu ay bile olabilir demişti..ayy inşş olurda müjdemi isterim sizdennn
Gidiyoruz esimle smdi hastaneye insallah guzel haberlerle gelirim geri
Gidiyoruz esimle smdi hastaneye insallah guzel haberlerle gelirim geri
inş kuzucum şu anda kendimden çok senin kalmanı istiyorum buna inan rabbim inşş o mucizeyi karnına kondurmuştur
güzel haberlerle geliceksin canım
inşallah canım bize de dua et lütfen..
Allah herkezin gönlüne göre versin şekerim aminnnInsallah canm ya agzinizdan bal damliyor valla cok sevindim insaallah bundan sonra da hersey guzel olur heyecNim tavan yapti
ederim tatlım benim ama sıkıntı yapıp streslenme evham yapma sen kalbini aklını ferah tutmaya çalıs ve elinden geleni yap taktir Allahsagol canım dua edin nolur bu defa Rabbim bize nasip etsin mucizesini
ayyy hadi bakalım valla hamiş kalırsan sevnirim hemde cokkkkdenizde ameliyattan çıkınca aradığımda bana sen çok yakın zamanda hamile kalacaksın şu halimle bunu hissediyorum hatta bu ay bile olabilir demişti..ayy inşş olurda müjdemi isterim sizdennn
Herkese iyi akşamlar kızlar hamile kaldığından beri bi sevinemedim
Kan değerlerimde sorun çıktı ve araştırdım hamile kalmayı düşünürken bastırmak gerekiyormuşeğer hamileyken değer yüksek çıkarsa Allahım korusun kötü şeyler olabiliyormuş
Hepiniz lütfen baktığın yaptırın
Toxo ıgm , toxo ıgg gidin hepiniz baktığın sonra benim gibi çekmeyin
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
olsun o da güzel
sen ne zamandır deniosun tatlım...
inşş yaa bu bel ağrısı bugün beni öldürecekk..çok değişik bir ağrı..belim kasıklarıma kadar vuruyor her yerden cız cız çekiyor...
ben temmuz falandı ama çok düzenli olmadı yani yumurtlama günü falan bakmadık öle oluruna bıraktık dış gebelikten sonra geç oluo demek ki aman olsunda canım geç olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?