Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım testler genelde yalnış çıkmaz hamilesinn neden ağlıosunnn...

tatlım yapma ilk ayda kendini böle kaptırma..bekle biraz daha..

canımm tebrikk ederimm hamilesinnnnn

iyi söylüyosun canım bende biliyorum hazirandan bu yana 50 tane idrar testi ve on küsür kan testi yaptırmışımdır.. bir boş gebelik birde kimyasal yaşadım.. sen olsan şimdi çift çizgiye sevinebilirmiydin..

7 yada 8 nedir ki inş.olur acele etmeee bak belinde ağrıo inş.hamişsindir inş.bu ay bebişlerimiz bizimleeedirr bu ay

sen ne zamandır deniosun tatlım...
inşş yaa bu bel ağrısı bugün beni öldürecekk..çok değişik bir ağrı..belim kasıklarıma kadar vuruyor her yerden cız cız çekiyor...
için kararmış senin şapşik bu ay olmazsa ben üzülmem ki merakım giderilsin amacım o canım olursa çok mutlu olurum tabi olmazsada üzülmem

şamşikk benim kuşumunn adııı...anasına çekmişşş
üzülme tabii kuzummm ne üzülcen ilk aydaaa

Ayy insallah canlarim ya
Tarif edilemez bi duygu icindeyim
O zamn hemn kan testi yaptirayim
Bebegim hep benimle kalir insallah cok heyecanliyim

ayy hadiii git ver şu kan testiniiii

haber ver tamammı merakta bırakma bizi
aynen bende öyle düşünüyorum bide ilki dış gebelik oldu ya riske girmesin çünkü 1 kere 4ünde olmuştu belki gene öle olur dua et benm için tmm mı olmasınnn..
inş tatlım benim bunu yürekten sölüyorum öncelikle sana sonra bize Allah gönlümüze göre versin hayırlısını vere yüzümüzü güldürecek isteklerimizi bize nasip kılsın Allah herkesin gönlündekini hayırlı bir şekilde aynısını versin Rabbimm yüzümüze baksın bizi güldürsün aminnnn

stres yapma üzüntü yapma tatlım aynı korkuları bende senin gibi yaşıyorum ama korkunun ecele faydası yok evhamlanıp durma kendini sıkma üzülme sen elinden geleni yap biz burda seninleyiz tatlım bunu unutma
hamişsin canım hayırlı olsun 2. çizgi silik çıkar ilki kadar belirgin çıkmaz

hamilesin şekerim bendede cok silik cıkmıstı bir daha yap sonra koyu cıkar tebrikler

Allah gönlümüze göre versin tatlım

napoıoruzzz kötü şeyler düşünmüyoruz...hemen kan testimizi verip önlemlerimizi alıyoruz..
her hamilelik öle olacak diye birşey yok güzelimm..
bu sefer sana tutunmuştur bebeğin belkide..
şu anda içindedir..üzme kendiniii

Insallah canm ya agzinizdan bal damliyor valla cok sevindim insaallah bundan sonra da hersey guzel olur heyecNim tavan yapti

stres yapma üzüntü yapma tatlım aynı korkuları bende senin gibi yaşıyorum ama korkunun ecele faydası yok evhamlanıp durma kendini sıkma üzülme sen elinden geleni yap biz burda seninleyiz tatlım bunu unutma

sagol canım dua edin nolur bu defa Rabbim bize nasip etsin mucizesini

heheh bak içime doğmuş görüyomusun sen inş öbür içime doğan da olur
denizde ameliyattan çıkınca aradığımda bana sen çok yakın zamanda hamile kalacaksın şu halimle bunu hissediyorum hatta bu ay bile olabilir demişti..ayy inşş olurda müjdemi isterim sizdennn

Gidiyoruz esimle smdi hastaneye insallah guzel haberlerle gelirim geri

denizde ameliyattan çıkınca aradığımda bana sen çok yakın zamanda hamile kalacaksın şu halimle bunu hissediyorum hatta bu ay bile olabilir demişti..ayy inşş olurda müjdemi isterim sizdennn
inş kuzucum şu anda kendimden çok senin kalmanı istiyorum buna inan rabbim inşş o mucizeyi karnına kondurmuştur
Gidiyoruz esimle smdi hastaneye insallah guzel haberlerle gelirim geri

güzel haberlerle geliceksin canım

Insallah canm ya agzinizdan bal damliyor valla cok sevindim insaallah bundan sonra da hersey guzel olur heyecNim tavan yapti
Allah herkezin gönlüne göre versin şekerim aminnn
sagol canım dua edin nolur bu defa Rabbim bize nasip etsin mucizesini
ederim tatlım benim ama sıkıntı yapıp streslenme evham yapma sen kalbini aklını ferah tutmaya çalıs ve elinden geleni yap taktir Allah
ın
ayyy hadi bakalım valla hamiş kalırsan sevnirim hemde cokkkk

canım ya yeni görüyorum ... biraz kopmuştum siteden .. umarım sorun çıkmamıştır... Rabbim herşeyin hayırlısını versin sana .. canını sıkma iyi olacak gibi hissediyorum .. sağlıkla bebeğini kucağına alacağına inanıyorum ...

mrb lar kızlar baya güzel haberler gelmiş maşllh şubtta bol bol hamişler olmuş inş darısı bnm gbi olmayanların başına ben dün gece iki ayrı rüya gördüm birinde eşim hamileydi karnı burnundaydı doktora kontrole götrümüştüm onu doktor ultrasonla bakıyordu
diğer rüyamdada tuvlete gidiyordm kendi kdnime konşuyordm diyordmki hamileyim inanamıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…