iyiyim tatlım şükür diyelim benim adet olmam düzensiz oldugu için kaç gün var onu bilmiyorumki ama normalde sayılırsa bu ayın 10 da adet olmam lazım
henüz gecikmedi canım batım şubat 6 normalde 3 günüm var
yine mesaj geliyo yazılınca canım
nasılsın iyimisin kaç gün var
inşalaahh olmazsında hamiş haberini kutlarızzz
efulimden haberi olan varmıı
4 günde tatlım gebelik testi yap kanaman gelmezse eger testte var yok arası bile cokkkkkkkkkk silik bir cizgi cıkmıssa hamilesin demektir bunu unutma ama günün cok erkendir 2 gün sonra birda daha yap biraz daha koyuysa kesin hamilesindir tatlım aynı belirtileri bende yaşasım günlük pet kullandımda bile kaç kere değiştiriyordum zaten o akıntı belli zamana ait sürüyor tatlım 1 aylıkken falan yavaş yavaş kesiliyor hadi hayırlısı bakalım
evet canım yarında gelmezse sabah kan testi vericemmm..madem 1 gün gecikmen olur o zaman yarın yapabilirsin dimi:))
yok canım elim gitmiyor testlere...yarın sabahı bekleyeceğimmm kesin kararım bu..hadi sende bi test yap yaa çok umutluyum niyeyse bugün sende de bu ay ümitliyim açıkçası hadi yap bekliyoruz burdaaa
aşkolsun söylemene bile gerek yok yaniolmazsa üzülmem canım daha ilk ay yani zaten ihtimalim düşük. yumurtlama dönemini yakalayabildikmi bilmiyorum bile eşimin diş durumundan dolayı biliyosun ama insan yine de merak ediyo işte
inş tatlım
aynen bende öleyim büroda utanmasam sobanın içine giricem
test yapmalısın bence tatlım
benim sol agrıyodu ve acayip yogunlukta kokulu akıntım geliyordu bence doktora gidicektim şüphelenmiştim ama gidemedim doktora ankaraya gittim orda bana eşimin bir yakın dostuna danısmıstım hamile olabilirsin demişti benimde gögüslerimde hassaslık sol tarafımda agrılar varda ve akıntım cok yogun ve cok geliyordu test yaptımda hamile cıkmıstım sok olmustum
yaklaşık 3 veya 4 gün daha adet olmazsan tatlım bir adet testi yapmanda bence fayda var
evet canım yarında gelmezse sabah kan testi vericemmm..
yok canım elim gitmiyor testlere...yarın sabahı bekleyeceğimmm kesin kararım bu..
kuzum yumurtlama falan yalan yaa..adetine 1-2 gün kala hamile olanlar var..Rabbimin işi bu..ol diyecek olacak..
yarın yaparım şekerimm..
benimde batım dündü gelmediiiibekliyorum ama olcak gibiyimmm
Selam kizlar
Ya cok heyecanliyim kimseye de soradim daha erken diye
Ben genelde 28 gunde bi adet olurum yani cumaetesi olcakti olmadi
Bugun dayanamadim test yaptm ve sanirim pozitif
Ama cizgilerden biri digerine gore birazcik soluk cikti bu ne demek sizce bebisim benimle mi
ben yine idrar testi yaptım bat tan 5 gün önce pozitif hemen çıktı..silik elbette.. acaba bu defa gerçekten hamilemiyim bu defa bende karnı burnunda gezebilecek miyim,kocuşuma tekmelerini dinletebileccek miyim.. yaaa ben çok kötüyüm
Selam kizlar
Ama cizgilerden biri digerine gore birazcik soluk cikti bu ne demek sizce bebisim benimle mi
hamişsin canım hayırlı olsun 2. çizgi silik çıkar ilki kadar belirgin çıkmaz
ben yine idrar testi yaptım bat tan 5 gün önce pozitif hemen çıktı..silik elbette.. acaba bu defa gerçekten hamilemiyim bu defa bende karnı burnunda gezebilecek miyim,kocuşuma tekmelerini dinletebileccek miyim.. yaaa ben çok kötüyüm
içinden gelmiyosa yapma canım dediğin gibi yarın sabahtan kan verirsin ondan sonra kesin belli olur direk en azından bende beklesemmi test yapsammı bilemedim merak sardı beni bugünAllah ımın işi bu tabiki belli olmaz nasip ettiyse ki inş sana da bana da bu ay nasip etmiştir inşşş
Selam kizlar
hadi bakalım canım inş.olmayız 2mizde benimde öle arada karnım ağrıo ama inş.adetten değildir ne zamndır beklion sen.
bu 7 yada 8.denememm...
bayadır bekliorum yanii tatlımmm..
benim çok ama çok şiddetli bel ağrım var belim kopacakkk...
canım testler genelde yalnış çıkmaz hamilesinn neden ağlıosunnn...
tatlım yapma ilk ayda kendini böle kaptırma..bekle biraz daha..
canımm tebrikk ederimm hamilesinnnnn
arkadaşın (Mouse) cevabı sana da cevap olur canım sanırım..
canım testler genelde yalnış çıkmaz hamilesinn neden ağlıosunnn...
tatlım yapma ilk ayda kendini böle kaptırma..bekle biraz daha..
canımm tebrikk ederimm hamilesinnnnn
aaa öyle yapma ama rabbim ol demişse olur üzme sakın kendini hemen kan testi yaptır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?