Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

henüz gecikmedi canım batım şubat 6 normalde 3 günüm var

4 günde tatlım gebelik testi yap kanaman gelmezse eger testte var yok arası bile cokkkkkkkkkk silik bir cizgi cıkmıssa hamilesin demektir bunu unutma ama günün cok erkendir 2 gün sonra birda daha yap biraz daha koyuysa kesin hamilesindir tatlım aynı belirtileri bende yaşasım günlük pet kullandımda bile kaç kere değiştiriyordum zaten o akıntı belli zamana ait sürüyor tatlım 1 aylıkken falan yavaş yavaş kesiliyor hadi hayırlısı bakalım

ya çok kötü bi yerde çalışıyorum merkeze çok uzaktayım canım eve dönüşte çarşıda inmem lazım falan çok uzun iş eşimin bilmesini istemiyorum şu anda varsada sürpriz yapmak istiyorum. inş dediğin gibi vardır

madem 1 gün gecikmen olur o zaman yarın yapabilirsin dimi:))
evet canım yarında gelmezse sabah kan testi vericemmm..

hadi sende bi test yap yaa çok umutluyum niyeyse bugün sende de bu ay ümitliyim açıkçası hadi yap bekliyoruz burdaaa
yok canım elim gitmiyor testlere...yarın sabahı bekleyeceğimmm kesin kararım bu..

kuzum yumurtlama falan yalan yaa..adetine 1-2 gün kala hamile olanlar var..Rabbimin işi bu..ol diyecek olacak..

yarın yaparım şekerimm..

yaklaşık 3 veya 4 gün daha adet olmazsan tatlım bir adet testi yapmanda bence fayda var

aynen bende öyle düşünüyorum bide ilki dış gebelik oldu ya riske girmesin çünkü 1 kere 4ünde olmuştu belki gene öle olur dua et benm için tmm mı olmasınnn..

Selam kizlar
Ya cok heyecanliyim kimseye de soradim daha erken diye
Ben genelde 28 gunde bi adet olurum yani cumaetesi olcakti olmadi
Bugun dayanamadim test yaptm ve sanirim pozitif
Ama cizgilerden biri digerine gore birazcik soluk cikti bu ne demek sizce bebisim benimle mi

içinden gelmiyosa yapma canım dediğin gibi yarın sabahtan kan verirsin ondan sonra kesin belli olur direk en azından bende beklesemmi test yapsammı bilemedim merak sardı beni bugün Allah ımın işi bu tabiki belli olmaz nasip ettiyse ki inş sana da bana da bu ay nasip etmiştir inşşş

ben yine idrar testi yaptım bat tan 5 gün önce pozitif hemen çıktı..silik elbette.. acaba bu defa gerçekten hamilemiyim bu defa bende karnı burnunda gezebilecek miyim,kocuşuma tekmelerini dinletebileccek miyim.. yaaa ben çok kötüyüm

hamişsin canım hayırlı olsun 2. çizgi silik çıkar ilki kadar belirgin çıkmaz

aaa öyle yapma ama rabbim ol demişse olur üzme sakın kendini hemen kan testi yaptır canım

hamişsin canım hayırlı olsun 2. çizgi silik çıkar ilki kadar belirgin çıkmaz

arkadaşın (Mouse) cevabı sana da cevap olur canım sanırım..

canım testler genelde yalnış çıkmaz hamilesinn neden ağlıosunnn...

tatlım yapma ilk ayda kendini böle kaptırma..bekle biraz daha..

canımm tebrikk ederimm hamilesinnnnn

hadi bakalım canım inş.olmayız 2mizde benimde öle arada karnım ağrıo ama inş.adetten değildir ne zamndır beklion sen.

bu 7 yada 8.denememm...
bayadır bekliorum yanii tatlımmm..
benim çok ama çok şiddetli bel ağrım var belim kopacakkk...

bu 7 yada 8.denememm...
bayadır bekliorum yanii tatlımmm..
benim çok ama çok şiddetli bel ağrım var belim kopacakkk...

7 yada 8 nedir ki inş.olur acele etmeee bak belinde ağrıo inş.hamişsindir inş.bu ay bebişlerimiz bizimleeedirr bu ay

için kararmış senin şapşik bu ay olmazsa ben üzülmem ki merakım giderilsin amacım o canım olursa çok mutlu olurum tabi olmazsada üzülmem

arkadaşın (Mouse) cevabı sana da cevap olur canım sanırım..

Ayy insallah canlarim ya
Tarif edilemez bi duygu icindeyim
O zamn hemn kan testi yaptirayim
Bebegim hep benimle kalir insallah cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…