Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ah ah günler geçmiyor adete yakın olunca inş sürpriz yapar kuzun

aynen bendede durum aynı düşük yaptım nerdeyse 8 ay olacak tık yok

canım 12 ay olunca ki inş gerek kalmaz rahim filmine baktır.keşke daha erken gidip yaptırsaymışım.tüpler çok önemli.sonuçta bir operasyon geçirdik ve ondan sonra olmadı.benim bu ay son.hastalanayım tüpe koşacam

günde 1 tane mi kullanmıştın.bereketli olmuş maşallah senin.ben anlıyorum nerden büyüdüğü belli oluyor canım.daha adetken doktor çok büyümüş sağdaki demişti.boşa gitmiştir o.soldakiler de başladı.ama bu ay gitmedim takibe bir ay kullanıp bir ay beklemek daha iyi kist olmaması için

Kizlar herkese gunaydin. Benim regl olmama 2 3 gun kala ben dayanamadim dun gece gece kocisimle idrar testi almaya ciktik hemen yaptim allahim ne goriyim resmen 2. Cizgi var silik ama belli gozukuyo sonra inanamadik bende inanamadim. Bitane daha vardi test onuda yaptim oda ayni sekilde cikti. Birazdan kan testine gidicem dua edin banaa ama bu ay cok iyi calistim ilk denememiz bu arada 21 yasindayim

Son düzenleme:

gittim tatlım alında bu gün gidicektim bu gün matba işimiz vardı o yüzden dün gitmek zorunda kaldım ama bir sorun çıkma hormanlar her sey normal rahimde öleymiş kan testi yaptı onlarıda almaya gidice doktor onlarda normal çıkar dedi bende sorun düzensiz adet oluyorum ya adetini bekle kendiğinden gelsin dedi sonra 2 günü gel bide öle bakalım dedi

Sabah akşam 1er tane kullandm canm.

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz gözünüz aydın.

hakkında hayırlısı tatlım

Sabah akşam 1er tane kullandm canm.

günde 2 tane yani.ben bu ay gitseydim 2 taneye başlardı belki ama gidemedim.yumurtanın biri çok büyüdüğü için başlamazdı da kiste dönüşür diye.hayırlısı sabrediyoruz inş biz de hamileyiz deriz.benim annem her telefonda soruyor bebek yok mu bebek diyor torun istiyor.annemin 15.sene olmuş ablam.inş torunlarını çok beklemezler

ne kadar zamanda olabiliyor peki adetin hayırlısı canım.önemli olan adeti görmek.bu bile sağlıklı olmak aslında

Ewt hünde 2 tane.sabredelim bakalım allhım büyük çok bekletmez inş...15 sene çok ya ama allhım vermiş ya unutturmuştur bütün çektiklerini.

Ewt hünde 2 tane.sabredelim bakalım allhım büyük çok bekletmez inş...15 sene çok ya ama allhım vermiş ya unutturmuştur bütün çektiklerini.

unutturdu ama hala dillerinde annem ben 15 sene bekledim diyor sebep yokmuş hatta hemşire demiş ki eşinizi getirin belki onda sorun vardır.babam bu söze sinirlenmiş getirin o hemşireyi oluyor mu olmuyor mu görün demiş

sonra sırayla 5 kişi daha geliyor.kapanışı kız kardeşimle yapıyorlar kazayla olmuş okendiliğinden sonra olmadı

hiç aldırmadı annem isyan olmasın dedi.bu kadar bekledik

kızlar hepinize günaydın
sabah böbrek ağrısıyla uyandım sanırım kum döküyorummm ve doktorada gitmicem belki bebek vardır ilaç içersem bişey olur diye korkuyorum bat 12 şubat eğer adet olursam gidicem doktora böbreklerim için çünki ağrımm bayaa var ama olmazsam bebek vardır belkii dimii

bence yine de git baktır ağrısı eğer çoksa.gebelik beklediğini de söyle ilaç tavsiye edecekse.ilaçlarını adetten sonra alırsın olmazsa

Kızlar günaydın,

Dün doktora gittim. Sol yumurtalıkta biri katı biri de sıvı 2 kist var dedi. Bunları takip etmek için Nisan ayı başında gideceğim.
Bu takipten önce rahim filmi ve 2 hormon değeri için tahlil istedi. (Diğer hormon testlerini yaptırmıştım)Bir de en zor olanı eşim için spermiogramı tekrarlamamızı söyledi Ben ilkini zor yaptırmıştım , ikinciyi nasıl yaptırcam artık bilmiyorum
Rahim film için İstanbulda bildiğiniz uygun fiyatlı bir lab. var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…