isyann inş güzel haberler alırız senden nedir durumlar canm
inş tatlım haberlerini bekliyoruzTesekkurr ederim cok merak ediyorum gidicem biraz sonra insallah yanilmamistir testler
ne kadar zamanda olabiliyor peki adetin hayırlısı canım.önemli olan adeti görmek.bu bile sağlıklı olmak aslında
bence yine de git baktır ağrısı eğer çoksa.gebelik beklediğini de söyle ilaç tavsiye edecekse.ilaçlarını adetten sonra alırsın olmazsa
canı kahve lekelenmem var ama henüz sökülemedim galiba...adet olmayı bekliyorummm
canı kahve lekelenmem var ama henüz sökülemedim galiba...adet olmayı bekliyorummm
canım sen bat ne zamandı ki?
Kızlar günaydın,
Dün doktora gittim. Sol yumurtalıkta biri katı biri de sıvı 2 kist var dedi. Bunları takip etmek için Nisan ayı başında gideceğim.
Bu takipten önce rahim filmi ve 2 hormon değeri için tahlil istedi. (Diğer hormon testlerini yaptırmıştım)Bir de en zor olanı eşim için spermiogramı tekrarlamamızı söylediBen ilkini zor yaptırmıştım , ikinciyi nasıl yaptırcam artık bilmiyorum
Rahim film için İstanbulda bildiğiniz uygun fiyatlı bir lab. var mı?
2 şubattı canım ilk defa böle gecikmem oluyor..
sabah biraz kahve akıntım geldi..
şimdi yok heniz birşey..
geçerse eğer hastalanmazsam tabiki yaparım canım bakalım 2 gün kaldı
ama iki gün geçmiş sanırım acaba üstüne mi görüyosun canımm :44::44::44::44::44:
ki inşallahhhh hamilesindir
şu yerleşme kanamasımıdır nedir birisi sabah onu söledi isyan dikkat et ilaç falan alma yerleşme kanaması olabilir dedi..
annemde kardeşlerim ve bana hemile kalırken kahve akıntısı gelmiş adet oldu sanmış ama kesilmiş..
fakat benim adettten önce kahve akıntım gelirdi zaten fakat bat günümden bir gün önce gelir bat günümde de kesin adet olurdum hiç gecikmem olmazdı..
o yüzden bekliyorum yarın olsun hayır olsun bakalım..
Rabbim büyük o ne dedi ise o olacak
canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ve önce sağlığın önemli olan eşinde bence tekrar yaptırırı sonuçta beraber istiyorsunuz bebek olmasını ... ben ist. yaşıyorum bildiğim biryer var ama orası çok pahalı sanırım(((
şu yerleşme kanamasımıdır nedir birisi sabah onu söledi isyan dikkat et ilaç falan alma yerleşme kanaması olabilir dedi..
annemde kardeşlerim ve bana hemile kalırken kahve akıntısı gelmiş adet oldu sanmış ama kesilmiş..
fakat benim adettten önce kahve akıntım gelirdi zaten fakat bat günümden bir gün önce gelir bat günümde de kesin adet olurdum hiç gecikmem olmazdı..
o yüzden bekliyorum yarın olsun hayır olsun bakalım..
Rabbim büyük o ne dedi ise o olacak
canım annem 6 ayda öğrenmiş kardeşime hamile olduğunu ablamın olayını geçen gün yazmıştım hepsi üstüne gördü bi komşum 6 gün adet olmuş sonra kan testi verince öğrenmiş inşşşşallah sende üstüne görüyorsundurrr
canım bak bunu buldum az oku istersen
İmplantasyon Kanamasıyla Regl
Akış Özellikleri
Regl kanaması çok yoğundur ve normalde en az üç gün sürer. İmplantasyon kanaması sınırlıdır, neredeyse lekelenme gibidir. İmplantasyon kanamasının süresi kadından kadına değişiyor olsa da, genel olarak bir iki gün içerisinde geçer. Ama bazı nadir durumlarda kadınların 12 güne kadar süren uzun implantasyon kanamaları yaşadığı görülmüştür. Dolayısıyla, implantasyon kanamasına dair kesin bir süre vermek zordur.
Akış Rengi
Akışın rengine bakarak implantasyon kanaması mı yoksa regl mi olduğunu ayırt edebilirsiniz. İmplantasyon kanamasındaki kanın rengi pembemsi veya kahverengimsidir. Bunun sebebi, implantasyon kanının vücuttan çıkmasının biraz zaman alması ve dolayısıyla tazeliğini yitirmesidir. Normal regl kanamasındaki kan rengiyse kırmızıdır ve içinde bol miktarda pıhtı bulunur. İki kanama türü kolaylıkla ayırt edilebilir.
Gerçekleşme Zamanı
İmplantasyon kanaması veya regl arasında ayrım yapmanın diğer bir yoluysa, hesap yaparak ne zaman implantasyon kanaması gerçekleştiğini bulmaktır. 28 günlük bir menstrual döngüyü ele alırsak yumurtlama 14. günde gerçekleşir. İmplantasyon kanaması ortalama olarak yumurtlamadan 9 gün sonra görülür. Bir kadının menstrual döngüleri 24 günlük bir döngüyle 32 günlük bir döngü arasında değişmekle beraber, implantasyon kanaması normalde reglden bir hafta kadar önce olur. Eğer merak ediyorsanız, lekelenmenin hemen arkasından gelen yoğun kanama büyük olasılıkla menstrüasyondur.
Regl sırasında kadınlar kramp, karın ve bacak ağrısı, baş ağrısı ve göğüste rahatsızlık yaşayabilir. Ama bu belirtilerin hiçbiri regl sonrasında devam etmez. İmplantasyon kanaması belirtileri hafif kramp, meme hassasiyeti ve mide şişkinliği içerir. İmplantasyon kanamasının belirtilerinden biri olan kramplar ilk birkaç ay, hatta hamileliğin tamamı boyunca devam edebilir. Diğer hamilelik belirtileri arasında 14 günden uzun süre bulantı, kusma, ruh hali değişiklikleri, meme hassasiyeti, yorgunluk, aşerme ve bazal vücut ısısında yükselme yer alır. Hamilelik testi yaptırmak için en iyi zaman, implantasyon kanamasının 3-4 gün sonrasıdır.
İmplantasyon kanamasının bazı belirtileri kadından kadına değişiklik gösterse de çoğu zaman aynıdır. Doğrulanmış bir hamilelik sırasında yoğun bir kanamanız olursa ve implantasyon kanaması mı yoksa regl mi olduğundan emin olamazsanız, bu bir düşük belirtisi de olabileceğinden, zaman kaybetmeden bir doktora gitmelisiniz. Dolayısıyla, menstrual döngünüzden bağımsız herhangi bir kanamanız olursa, teşhis edilmemiş bir sağlık sorunu olması ihtimaline karşı bir doktora danışın.
canım komşulara acıyorum ben.sesten uyuyamayacaklar
ovulsyonu salla hiç bakma gerek yok adete günler kala çatlayan yumurta oluyor
yo aslında hem erken hemde neden böyle oldu anlamadım :S
canım olur öle bebek yapmaya kalkıs ve istekli sabırsız oldugunda basına daha neler gelir
regl günlerce gecebilir
günlerrrr öncesinden regl olabilirsin
tüm gebelik belirtileri vardır ama regl olursun
rüyalarına bebekler girer
herkez bu kadar üstüne düşme rahat ol der sen yapamazsın hatta onu diyenide reglye dogru gör acabalardan seni bile gecer
idrarda pozitifi görüp regl olursun
negatifi görüp hamile olursun
yada kanda negatifi görüp hamile olursun
yani burda herseyi görüyoruz canım inş tez zamanda hamile kalırsın hayatımmm tabi bizdeeee
Kizlar gunaydinnnn
Tahlil sonuclarimi aldim ama daha doktora gosteremedim sonuc 313 cikmis durumu h yaziyo hamileyim demi acayip heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?