canım olur öle bebek yapmaya kalkıs ve istekli sabırsız oldugunda basına daha neler gelir
regl günlerce gecebilir
günlerrrr öncesinden regl olabilirsin
tüm gebelik belirtileri vardır ama regl olursun
rüyalarına bebekler girer
herkez bu kadar üstüne düşme rahat ol der sen yapamazsın hatta onu diyenide reglye dogru gör acabalardan seni bile gecer
idrarda pozitifi görüp regl olursun
negatifi görüp hamile olursun
yada kanda negatifi görüp hamile olursun
yani burda herseyi görüyoruz canım inş tez zamanda hamile kalırsın hayatımmm tabi bizdeeee
caınm ne kadar var bata.5i geçmesi gerekiyor net olarak söylenmesi için.yeni oluşmuş olabilir
canım olur öle bebek yapmaya kalkıs ve istekli sabırsız oldugunda basına daha neler gelir
regl günlerce gecebilir
günlerrrr öncesinden regl olabilirsin
tüm gebelik belirtileri vardır ama regl olursun
rüyalarına bebekler girer
herkez bu kadar üstüne düşme rahat ol der sen yapamazsın hatta onu diyenide reglye dogru gör acabalardan seni bile gecer
idrarda pozitifi görüp regl olursun
negatifi görüp hamile olursun
yada kanda negatifi görüp hamile olursun
yani burda herseyi görüyoruz canım inş tez zamanda hamile kalırsın hayatımmm tabi bizdeeee
haklısın hersey kafada bitiyor kızlar dün haberlerde gördünüz mü kadının biri yanlış nefes aldığı için hamile kalamıyormuş nefes gitmiyormuş rahime o bile etkiliyomus sonra nefes egzersizi ile hamile kalab,lmiş
günaydın kızlarnasılsınız
bol bol hayırlı, güzel haberli bir gün diliyorum inşallahhhsiz de bana dua edin nolur şu günü güzel haberlerle atlatayım :26:
Günaydın kızlar
Var mı yeni hamileler :)))
yok artık bi yaşıma daha girdim
günaydın kızlar yeni hamişlerimiz var evet ama tam kesin belli değil kan testleri veriyolar
İnşallah kat kat artaaarrgünaydın kızlar yeni hamişlerimiz var evet ama tam kesin belli değil kan testleri veriyolar
günaydın kızlarnasılsınız
bol bol hayırlı, güzel haberli bir gün diliyorum inşallahhhsiz de bana dua edin nolur şu günü güzel haberlerle atlatayım :26:
Canım sende pembe akıntı mı oldu? Gittin mi doktora?hadi bakalım bekliyoruz
Selam arkadaşlar ben de bu ay çalışmalara başlıyorum.3.ay denememiz olacak. Yüce Allah'tan dileğim nasipse bana hayırlı bir evlat vermesi inşallah.
Günaydın canim nasilsin?günaydın kızlarnasılsınız
günaydın cnm,
dr kontrolun bugündü dimi? ne durumda lekelenmelerin devam ediyo mu?
Canım sende pembe akıntı mı oldu? Gittin mi doktora?
Günaydın canim nasilsin?
Bugun 3 teydi dimi randevun ins bisey yoktur gönlünü ferah tut
Canım oluyor böyle şeyler. Doktor progesteron diye bi ilaç veriyormuş. Geçenlerde okumuştum. Hatta belki gerek bile görmez. Güzel düşünelim. Hiçbir şey olmaz Allahım korur inşallah.bugün canım.. valla dün gece öyle kıpırdamadan uyumuşum azalmış hatta sabah namazından sonra hiç gelmemiş.. umarım böyle devam eder :)
oldu canım.. pazar akşam üzerinden beri kahverengiyle karışık hiç durmadı hem de :/ korktum baya bugün 3te gidiyorum doktora.. kendi doktorum da izne çıkmış heralde önemli birşey oldu, başka doktora gitcem bakalım ne olacak..
bugün daha iyiyim canım :)) sen nasılsın?
evet canım eşim de izin almış işten geliyor şimdi :)) karnımızı doyurup gideceğiz bakalım.. öyle yapmaya çalışıyorum, eşim de birşey yoktur korkma deyip içime su serpmeye çalışıyor :) zaten tek tesellim böyle akıntı olurken ağrım falan yok çok şükür.. neyse bakalım çıkacak birazdan ortaya :) hakkımızda ne hayırlıysa o olsun
Canım oluyor böyle şeyler. Doktor progesteron diye bi ilaç veriyormuş. Geçenlerde okumuştum. Hatta belki gerek bile görmez. Güzel düşünelim. Hiçbir şey olmaz Allahım korur inşallah.
mrb canlar size bişey danışsam yardımcı olurmusunuz çok ikilemlerdeyim karar veremiyorm
şimdi benm elmde hormon testlerm var bi doktor buldm kaynrcada şmdi ona bu cmrtesi gidemem misfrlerm var anck öbür cmrtesye gideblrm o cmrteside büyük ihtimal adetmn 2. Yada 3. Gününde olacağm sizce doktor bni o halde kontrol edermi?
Diğer sorumda o doktora gidene kadar bzm burdaki kadn doğmcuya bi görnsemmi testlermi göstersmmi süt hormonum yuksek çıktı acaba bna ilaç verirmi? Yardmcı olun napaym ben ??????????????? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?