Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Tebrik ederim beykoz gerçekten çok iyi bir özet. Anafikir;akışına bırak :)))

haklısın hersey kafada bitiyor kızlar dün haberlerde gördünüz mü kadının biri yanlış nefes aldığı için hamile kalamıyormuş nefes gitmiyormuş rahime o bile etkiliyomus sonra nefes egzersizi ile hamile kalab,lmiş

yok artık bi yaşıma daha girdim

Nasılsıniz bende cok iyim bu arada test yaptım ama dayanamamistim ve negatif çıktı erken biliyorum ama dayanamadım:)

mrb canlar size bişey danışsam yardımcı olurmusunuz çok ikilemlerdeyim karar veremiyorm
şimdi benm elmde hormon testlerm var bi doktor buldm kaynrcada şmdi ona bu cmrtesi gidemem misfrlerm var anck öbür cmrtesye gideblrm o cmrteside büyük ihtimal adetmn 2. yada 3. gününde olacağm sizce doktor bni o halde kontrol edermi?
diğer sorumda o doktora gidene kadar bzm burdaki kadn doğmcuya bi görnsemmi testlermi göstersmmi süt hormonum yuksek çıktı acaba bna ilaç verirmi? yardmcı olun napaym ben ??????????????? :26:

Selam arkadaşlar ben de bu ay çalışmalara başlıyorum. 3.ay denememiz olacak. Yüce Allah'tan dileğim nasipse bana hayırlı bir evlat vermesi inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız
bol bol hayırlı, güzel haberli bir gün diliyorum inşallahhh siz de bana dua edin nolur şu günü güzel haberlerle atlatayım :26:
Günaydın canim nasilsin?
Bugun 3 teydi dimi randevun ins bisey yoktur gönlünü ferah tut

günaydın cnm,

dr kontrolun bugündü dimi? ne durumda lekelenmelerin devam ediyo mu?

bugün canım.. valla dün gece öyle kıpırdamadan uyumuşum azalmış hatta sabah namazından sonra hiç gelmemiş.. umarım böyle devam eder :)

Canım sende pembe akıntı mı oldu? Gittin mi doktora?

oldu canım.. pazar akşam üzerinden beri kahverengiyle karışık hiç durmadı hem de :/ korktum baya bugün 3te gidiyorum doktora.. kendi doktorum da izne çıkmış heralde önemli birşey oldu, başka doktora gitcem bakalım ne olacak..

Günaydın canim nasilsin?
Bugun 3 teydi dimi randevun ins bisey yoktur gönlünü ferah tut

bugün daha iyiyim canım :)) sen nasılsın?
evet canım eşim de izin almış işten geliyor şimdi :)) karnımızı doyurup gideceğiz bakalım.. öyle yapmaya çalışıyorum, eşim de birşey yoktur korkma deyip içime su serpmeye çalışıyor :) zaten tek tesellim böyle akıntı olurken ağrım falan yok çok şükür.. neyse bakalım çıkacak birazdan ortaya :) hakkımızda ne hayırlıysa o olsun

Canım oluyor böyle şeyler. Doktor progesteron diye bi ilaç veriyormuş. Geçenlerde okumuştum. Hatta belki gerek bile görmez. Güzel düşünelim. Hiçbir şey olmaz Allahım korur inşallah.

Canım oluyor böyle şeyler. Doktor progesteron diye bi ilaç veriyormuş. Geçenlerde okumuştum. Hatta belki gerek bile görmez. Güzel düşünelim. Hiçbir şey olmaz Allahım korur inşallah.

evet canım, hayırlısı bakalım.. zaten bu bebeğin yiyecek lokması varsa Allahım her şartta korur, yoksa da gider yani elden birşey gelmez.. napayım canım Rabbime bıraktım :) hakkımda hayırlısı neyse o olsun :) söylerim gelişmeleri doktordan gelince..

beni duyan varmı????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…