Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

hoşbuldum :)1 hafta var batıma 11ocakta hatta dayanamadım sabah test yaptım yine negatif.
jinekologuma danışmadım daha evvelden ürolojide tedavi gördüm az buçuk oradan aldığım ilaç olan CİPRO ondan zor kalınca içiyorum
soğan suyuna hemen başlıyorum

Akintinda varsa hamile olma ihtimalin yuksek umarim hamilesindir.kan testi sonuc verir idrar vermez ama.tavsiyem biraz sabir hamilelik varsa hsg artsin

Kan şekerini hiç ölcturdün mu canim? Bu sekilde yenileyen idrar yolu ve mantar enfeksiyonları şekerden olabilir diyorlar.

kan şekerim geçen ay tahlil yaptırmıştım normal çıkmıştı. Babam şeker hastası ama Allaha şükür şeker hastalığı şimdilik yok..

Canım test için çok çok erken hatta hiç yapma ben ne zaman şüphelensem inadına çıkmıyor.uğursuz geliyor test.en iyisi geçmesini beklemek.senin belirgin bir sebebin var mı olmaması için

Haydi bakalim insaAllah hepimizin adinin yaninda hamile yazar

canımm inşallah herkesin yüzü gülerrr

az önce idrar testi yaptım silik çizgi cıktı kızlar düşünün daha batım a cok var yani 28 sürdüğünü varsaydıgımda 13 ocak oluyor(bazen 26-27 olabiliyor da) ama olsun yinede düşünün bugun daha 21.günüm.
arkadaslar sanırım ben adet bitiminde hemen yumurtlamısım

Hihi anladim canim
Ayni zamanda evlenmisiz sanirim bende 2012 Temmuz geliniyim :)
Cok üzüldüm senin adina canim
InsaAllah Rabbim o aciyi bir daha yasatmaz.
Ben de elvenmeden bir ay önce dogum kontrol hapina basladim 13 ay kullandim.
Hapi biraktiktan bir sene sonra doktora gittim.
Gebelige serbest ama kansizlik hapima devam edip folik asite baslamami söyledi doktorum.
Bu ay ilk denememizdi Rabbim nasip etmedi :)
Umudumuz 1 Subat bakalim :)

Seni listeye eklemedim canim istermisin biliyorum yazmadin cünkü istersen ekleyim :)
Idrar testi icin henüz cok erken diye düsünüyorum canim?
Ama kan tahlilinde cikabilir sanirim :)
Sen ne zamandir bekliyorsun peki?
InsaAllah bu ay olmustur

Canım test için çok çok erken hatta hiç yapma ben ne zaman şüphelensem inadına çıkmıyor.uğursuz geliyor test.en iyisi geçmesini beklemek.senin belirgin bir sebebin var mı olmaması için

işte merakıma söz geçiremiyorum. geçen yıl evlendim hemen hamile kaldım ama 7 haftalıkken düştü o gün bugündür olmuyor.
doktor bir sorunun yok dedi ama bekliyorum işte canım ya . adetten sonraki ilk haftalar kafaya takmıyorum ama adete 1 hafta kala aklımdan çıkmıyor . bazen yıllarca evlat hasreti çekenleri görünce çok korkuyorum

Kizlar benim regle 6 gun kala idrarda cikti. Ertesi gun de kan verdim. 43tu. Yani dogrusu beklemek tabi. Bazen boyle erken de cikabiliyor

Oh ne güzel canim cift cizgiyi de gördün
Allahim saglikli bir gebelik nasip etsin canim.
Olabilir canim erken yumurtlamis olabilirsin

Canım çok erken çıkmış emin misin testin güvenirliğinden kan testi yaptın mı sen.eğer öyleyse ya erken döllenme ya da ikiz hayırlısı olur inşallah

Sizi anliyorum. Ben de baslarim 1 hafta kala test yapmaya. Ama muhtemelen cikmaz

inşallah olmuştur. olur ekleyebilirsin çok sevinirim :) 11 ocak
biliyorum erken ama ilk hamile kaldığımda 4 gün kala çizgi çıkmıştı yine çıkar diye düşündüm

Simdi ekledim canim :)
Senin adetin düzensiz mi geliyor?
Emin olmamakla beraber yazmissin ya o yüzden dedim..
InsaAllah 17sinde cift cizgiyi görürsün canim

Düzensiz sayılmaz pek takip etmiyordum diyelim bu aydan itibareen edeceğim:)))

İnşallah canım çok teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Kizlar benim regle 6 gun kala idrarda cikti. Ertesi gun de kan verdim. 43tu. Yani dogrusu beklemek tabi. Bazen boyle erken de cikabiliyor

Canim sende mi hamilesin yoksa dogrumu anladim
Öylesi ise hemen listemizi tekrar güncelleyelim ve seni gönülden tebrik ediyorum
Saglicakla yavrunu kucagina al insaAllah..
Bizler icinde dua et olurmu

inşallah olmuştur. olur ekleyebilirsin çok sevinirim :) 11 ocak
biliyorum erken ama ilk hamile kaldığımda 4 gün kala çizgi çıkmıştı yine çıkar diye düşündüm

Ekliyorum hemen :)
Kirmizilar gelmediyse ihtimal var demektir

Canim sende mi hamilesin yoksa dogrumu anladim
Öylesi ise hemen listemizi tekrar güncelleyelim ve seni gönülden tebrik ediyorum
Saglicakla yavrunu kucagina al insaAllah..
Bizler icinde dua et olurmu

Eskiyi soyluyorum canimmmm :) benim bat 31 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…