lili sende hos geldinnet bir bilgim yok malesef jinekologuna danistin mi hic bu konuyla ilgili? batin ne zaman? eger yakinsa sende hcg ni ölctür ona göre dedigin sogan kürüne baslarsin olmaz mi? Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah :)
Listeye adini yazdirmak isteyen arkadaslar yasini ve batini da yazsin ekleyim :)
Merhaba kizlar, herkese selamlar.
Beyaznane ye Tebrikler. Rabbim hayırsıyla kucağına almayi nasip etsin
Benim de bat 13u. Beklemek çok zor. Psikolojik mi olduğunu bilmediğim birkac belirtim de var. Göğüsleri dolgunluk, hafif bir baş ağrısı. Koku almada hassasiyet. Sürekli acikma, arada bir kulak cinlamasi. Ateşimi de oluyorum son birkaç gündür. Ateşimde de artış var . 36.4 ile başlamıştı. Düzenli olarak hergün artıyor. Bugün 36.7 ye çıktı.
Kan testi yaptırsam çıkar mı acaba? Daha çok erken biliyorum ama günler o kadar yavaş geçiyor ki. Burada okudukça da insan sabırsızlaniyor sanırım daha fazla. Rabbim aratmadan nasip etsin isteyen bekleyen herkes inş en hayırlı zamanda
Kan şekerini hiç ölcturdün mu canim? Bu sekilde yenileyen idrar yolu ve mantar enfeksiyonları şekerden olabilir diyorlar.
hoşbuldum :)1 hafta var batıma 11ocakta hatta dayanamadım sabah test yaptım yine negatif.
jinekologuma danışmadım daha evvelden ürolojide tedavi gördüm az buçuk oradan aldığım ilaç olan CİPRO ondan zor kalınca içiyorum
soğan suyuna hemen başlıyorum
Haydi bakalim insaAllah hepimizin adinin yaninda hamile yazar
Evet canım eşime hep bananek diyorum alışkanlıktan yazdım o benim yaptığım naz
İnşallah Rabbim muradımıza nail eder sağlıklı ve hayırlısını en önemlisi bu
Ben evleneli 1,5 sene oldu.2012 aralıkta taze gelinken 14 haftalık düşük oldu kalbi durmuş kuzumun.o günden sonra bekliyorum 1 sene olmadı düşükten sonra.tedaviye başladık bu ay ilk defa klomen kullandım inşallah kavuşuruz hasretimiz uzamadan
hoşbuldum :)1 hafta var batıma 11ocakta hatta dayanamadım sabah test yaptım yine negatif.
jinekologuma danışmadım daha evvelden ürolojide tedavi gördüm az buçuk oradan aldığım ilaç olan CİPRO ondan zor kalınca içiyorum
soğan suyuna hemen başlıyorum
Canım test için çok çok erken hatta hiç yapma ben ne zaman şüphelensem inadına çıkmıyor.uğursuz geliyor test.en iyisi geçmesini beklemek.senin belirgin bir sebebin var mı olmaması için
canımm inşallah herkesin yüzü gülerrr
az önce idrar testi yaptım silik çizgi cıktı kızlar düşünün daha batım a cok var yani 28 sürdüğünü varsaydıgımda 13 ocak oluyor(bazen 26-27 olabiliyor da) ama olsun yinede düşünün bugun daha 21.günüm.
arkadaslar sanırım ben adet bitiminde hemen yumurtlamısım
Kizlar benim regle 6 gun kala idrarda cikti. Ertesi gun de kan verdim. 43tu. Yani dogrusu beklemek tabi. Bazen boyle erken de cikabiliyor
Seni listeye eklemedim canim istermisin biliyorum yazmadin cünkü istersen ekleyim :)
Idrar testi icin henüz cok erken diye düsünüyorum canim?
Ama kan tahlilinde cikabilir sanirim :)
Sen ne zamandir bekliyorsun peki?
InsaAllah bu ay olmustur
Simdi ekledim canim :)
Senin adetin düzensiz mi geliyor?
Emin olmamakla beraber yazmissin ya o yüzden dedim..
InsaAllah 17sinde cift cizgiyi görürsün canim
Kizlar benim regle 6 gun kala idrarda cikti. Ertesi gun de kan verdim. 43tu. Yani dogrusu beklemek tabi. Bazen boyle erken de cikabiliyor
Düzensiz sayılmaz pek takip etmiyordum diyelim bu aydan itibareen edeceğim:)))
canım sence benim değer düşük mü.21.günüm bugun değer 19 cıktı
inşallah olmuştur. olur ekleyebilirsin çok sevinirim :) 11 ocak
biliyorum erken ama ilk hamile kaldığımda 4 gün kala çizgi çıkmıştı yine çıkar diye düşündüm
Canim sende mi hamilesin yoksa dogrumu anladim
Öylesi ise hemen listemizi tekrar güncelleyelim ve seni gönülden tebrik ediyorum
Saglicakla yavrunu kucagina al insaAllah..
Bizler icinde dua et olurmu
EfulimHaydi bakalim insaAllah hepimizin adinin yaninda hamile yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?