Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım normal test miydi yoksa erken gebelk testi mi yaptın ?

Son düzenleme:
Hayir benim 25. Gun 43tu. Siklusum 30du o zaman ama. Tebrik ediyorum hamilesin demek kiiiiiii :)))))
tesekkur ederim canım evet bugun tahlil yaptırdım deger 19 cıktı
ama henüz 21.günüm yani inş değer artar...
gönülden dua ediyorum buradaki herkeseeeee

Canım dertlerimiz aynı benim de 14 haftalık düştü.1 yıldır yok.ilk başlarda yoğun istek vardı.bu aralar dizginlendim sabrediyorum vardır geleceği zaman diyorum.inşallah bir an önce kavuşuruz.kiminki çabuk olur kiminki geç.biz geç olanlardanız.evlat hasreti oluyor.şifonyerin içinde hala ultrason resimleri var atamıyorum.olsaydı şimdi 7 aylıktı kucağımızdaydı.insanın elinde değil istiyor kokusunu duymak geceleri hatta uyumamak inşallah kavuşuruz artık onlara

kizlaaaar ben hamile degilim. Daha adetimin 3. Gunu bugun :) eskiyi anlatiyorum :) hamile arkadaslari tebrik ederim :)))

Canim ya ne kadar zordur sizin icin
Gecenlerde kv'dim komsusu anlatti 3,5 aylik kalbi durmus kürtaj olmasi gerekmis..
O kadar zor günler gecirdim ki diyor..
Rabbim yüzünü güldürdü ama suan yine hamile

kizlaaaar ben hamile degilim. Daha adetimin 3. Gunu bugun :) eskiyi anlatiyorum :) hamile arkadaslari tebrik ederim :)))

AAAAAYYYYYYYYYYYYYY KUSURA BAKMA YANLIŞ ANLAMISIM:26:

neyse bebişin gelince ay sonu ozaman sevinirim bende

Rabbim en tez zamanda nasip eder inşallah. Sağlıkla sıhhatle. Hepimiz için dua ediyorum, seni ayrıca anicam insallah

En ucuz gebelik testlerinden yapmistim. Bence gerek yok para harcamaya 😌

aynen ben de halen doğsaydı 6 aylık olacaktı diyorum o gün arkadaşımın biri hamile kalmış yeni evlenmişti ben eşler aracılığıyla duymuştum. ortak olan arkadaşlar bana söylemiyorlarmış meğer çok zoruma gitti. ben de herkesin kendi bebeği Allah kucağına almayı nasip etsin dedim. ne hallere geldim oysa kimsenin yanında yakınıp sızlanmam bana sorarlar bebek yok mu diye şimdilik yok deniyoruz falan diyorum ..

Bence de gerek yok. Bu arada ben geçen gün de ultra erken bu test vardı ondan da yaptım :) Sonra hassasiyetine baktım o da 5 ml olunca oran pozitif sonuç veriyormus diğerleri de öyle zaten genelde. Certain diye bir markaydı.

Canim ya ne kadar zordur sizin icin
Gecenlerde kv'dim komsusu anlatti 3,5 aylik kalbi durmus kürtaj olmasi gerekmis..
O kadar zor günler gecirdim ki diyor..
Rabbim yüzünü güldürdü ama suan yine hamile

Benim de öyle oldu canım cinsiyetini öğrenemeye gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim öleli 5 gün olmuş.hiç anlamadım hiçbir belirti olmadı aksine bütün belirtiler kalktı.1 sene geçti olmuyor.bekliyoruz ilk defa klomen kullandım inşallah Rabbim doktorlara muhtaç etmez artık bizi.bir an önce olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…