- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
canımm inşallah herkesin yüzü gülerrr
az önce idrar testi yaptım silik çizgi cıktı kızlar düşünün daha batım a cok var yani 28 sürdüğünü varsaydıgımda 13 ocak oluyor(bazen 26-27 olabiliyor da) ama olsun yinede düşünün bugun daha 21.günüm.
arkadaslar sanırım ben adet bitiminde hemen yumurtlamısım
tesekkur ederim canım evet bugun tahlil yaptırdım deger 19 cıktıHayir benim 25. Gun 43tu. Siklusum 30du o zaman ama. Tebrik ediyorum hamilesin demek kiiiiiii :)))))
işte merakıma söz geçiremiyorum. geçen yıl evlendim hemen hamile kaldım ama 7 haftalıkken düştü o gün bugündür olmuyor.
doktor bir sorunun yok dedi ama bekliyorum işte canım ya . adetten sonraki ilk haftalar kafaya takmıyorum ama adete 1 hafta kala aklımdan çıkmıyor . bazen yıllarca evlat hasreti çekenleri görünce çok korkuyorum
Sensizaşk aynıymış seninle batımız.inşallah hiç gelmez
Efulim
24 yasindayim bitek bende eksik yaş :)
Eskiyi soyluyorum canimmmm :) benim bat 31 ocak
Ekliyorum hemen :)
Kirmizilar gelmediyse ihtimal var demektir
kizlaaaar ben hamile degilim. Daha adetimin 3. Gunu bugun :) eskiyi anlatiyorum :) hamile arkadaslari tebrik ederim :)))canım normal test miydi yoksa erken gebelk testi mi yaptın ?
ooooolllleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bir hamiş daha hayırlı olsun canım bebişin
canım seninde mı normal yada erken gebelik testi hangisini yapmıstın?
InsaAllah cok fazla takip etmene gerek kalmadan gelir bebegin :)
EstaGfurullah canimmmTamam canim ekleyim yasini da
Hmm tamam canim kusura bakma yanlis anlamisiz
Canım dertlerimiz aynı benim de 14 haftalık düştü.1 yıldır yok.ilk başlarda yoğun istek vardı.bu aralar dizginlendim sabrediyorum vardır geleceği zaman diyorum.inşallah bir an önce kavuşuruz.kiminki çabuk olur kiminki geç.biz geç olanlardanız.evlat hasreti oluyor.şifonyerin içinde hala ultrason resimleri var atamıyorum.olsaydı şimdi 7 aylıktı kucağımızdaydı.insanın elinde değil istiyor kokusunu duymak geceleri hatta uyumamak inşallah kavuşuruz artık onlara
çok teşekkür ediyorum :)
kizlaaaar ben hamile degilim. Daha adetimin 3. Gunu bugun :) eskiyi anlatiyorum :) hamile arkadaslari tebrik ederim :)))
Canım dertlerimiz aynı benim de 14 haftalık düştü.1 yıldır yok.ilk başlarda yoğun istek vardı.bu aralar dizginlendim sabrediyorum vardır geleceği zaman diyorum.inşallah bir an önce kavuşuruz.kiminki çabuk olur kiminki geç.biz geç olanlardanız.evlat hasreti oluyor.şifonyerin içinde hala ultrason resimleri var atamıyorum.olsaydı şimdi 7 aylıktı kucağımızdaydı.insanın elinde değil istiyor kokusunu duymak geceleri hatta uyumamak inşallah kavuşuruz artık onlara
En ucuz gebelik testlerinden yapmistim. Bence gerek yok para harcamaya 😌
Canim Estağfurullah . Ben anlatamadim demek ki😅AAAAAYYYYYYYYYYYYYY KUSURA BAKMA YANLIŞ ANLAMISIM:26:
neyse bebişin gelince ay sonu ozaman sevinirim bende
Canim ya ne kadar zordur sizin icin
Gecenlerde kv'dim komsusu anlatti 3,5 aylik kalbi durmus kürtaj olmasi gerekmis..
O kadar zor günler gecirdim ki diyor..
Rabbim yüzünü güldürdü ama suan yine hamile
Rica ederim canim senin yasini da ekleyim mi yoksa kalsin mi böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?