Bende de oldu 1-2 kez. Kaşıntı yanma çok çok kötü .. Soğan suyu iç ve buharına dur iyi geliyor .
Engel olacağını sanmıyorum ama hamilelikte zaten kan akışı yavasladigindan önce bi tedavi olman daha faydalı olur senin için. Normalde sorunu olmayanların bile enfeksiyonu çıkıyor çünkü hamileliklerinde. Ben Kum dokmustum mesela ilk hamileliğimde
evet bende soğan suyunu düşünüyorum ama şuan gebelik var mı yok mu bilmiyorum . soğan suyunun gebeliğe zararı var mıdır? düşürme gibi yoksa eğer hemen başlıyacam. bekarken annem bir kaç sefer içirmişti.
tedavisini oluyorum ama yeniliyor. sürekli temiz çamaşır giyiyorum kuru kalması için elimden geleni yapıyorum. ama ne zaman ilişki olsa eğer spermler içimde kalsın diye bekleyince biraz yatınca tekrar nüksediyor.
ooofffff kadınların derdi hiç bitmiyor
tedavisini oluyorum ama yeniliyor. sürekli temiz çamaşır giyiyorum kuru kalması için elimden geleni yapıyorum. ama ne zaman ilişki olsa eğer spermler içimde kalsın diye bekleyince biraz yatınca tekrar nüksediyor.
ooofffff kadınların derdi hiç bitmiyor
Merhaba kizlar, herkese selamlar.
Beyaznane ye Tebrikler. Rabbim hayırsıyla kucağına almayi nasip etsin
Benim de bat 13u. Beklemek çok zor. Psikolojik mi olduğunu bilmediğim birkac belirtim de var. Göğüsleri dolgunluk, hafif bir baş ağrısı. Koku almada hassasiyet. Sürekli acikma, arada bir kulak cinlamasi. Ateşimi de oluyorum son birkaç gündür. Ateşimde de artış var . 36.4 ile başlamıştı. Düzenli olarak hergün artıyor. Bugün 36.7 ye çıktı.
Kan testi yaptırsam çıkar mı acaba? Daha çok erken biliyorum ama günler o kadar yavaş geçiyor ki. Burada okudukça da insan sabırsızlaniyor sanırım daha fazla. Rabbim aratmadan nasip etsin isteyen bekleyen herkes inş en hayırlı zamanda
Bende bu konuyu arıyordum bende isyorum bende bende bende:))))
benim sistit - idrar yolu enfeksiyonu-- sorunum var arada tekrarlıyor bekarken de vardı. nasıl bir illetmiş .
acaba hamile kalmaya engel olur mu?
Hos geldin flam
Canim beyaznanin de 13ündeydi bati fakat bugün cikmis kan tahlilinde yani sende yaptirsan varsa eger cikacaktir diye düsünüyorum :) Hayirlisi insaAllah hamilesindir :) Belirsizlik insani cok kötü etkiliyor gercekten. Atesinin cikmasini iyiye yorumluyorum ben ama en güzel sonuc kan tahlili ile olur sanirim :)
Sende hos geldin sensizaskKac aydir istiyorsun yoksa daha yeni mi? Rabbim insaAllah aratmadan nasip eder :)
lili sende hos geldinnet bir bilgim yok malesef jinekologuna danistin mi hic bu konuyla ilgili? batin ne zaman? eger yakinsa sende hcg ni ölctür ona göre dedigin sogan kürüne baslarsin olmaz mi? Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah :)
Listeye adini yazdirmak isteyen arkadaslar yasini ve batini da yazsin ekleyim :)
Bol bol su iç temizliyor günde en az iki litre..Birde -açıkça yazıyorum kusura bakmayın - içini asla yıkama soğuk yada sıcak.. Gerçi doktor söylemiştir ama bilmiyosan uyariyim dedim ..
Ocak 2014'de dua ile umut ile bebegimize kavusmak istiyoruz insaAllah
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Anne Aday Adayi[/TD]
[TD]Yasi[/TD]
[TD]BAT :18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyaznane
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]HaMiLeee
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ChocolateChips
[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]03/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dgrpnr[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]08/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]listeria
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]13/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kirya
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]13/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]okulum
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]22/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nerisona
[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]31/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcutet[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]01/02/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]isyan[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]01/02/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eFuLim
[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]01/02/1014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar selam benim de yaş 27 istenmeyen bat 17 hayırlısı inşallah son olur.
suyu çok az içiyorum ondan sanırım bir türlü alışkanlık yapamadım.. vajina içini yıkamıyorum ama taharetimi ılık suyla alıyorum .
evet bende soğan suyunu düşünüyorum ama şuan gebelik var mı yok mu bilmiyorum . soğan suyunun gebeliğe zararı var mıdır? düşürme gibi yoksa eğer hemen başlıyacam. bekarken annem bir kaç sefer içirmişti.
Ocak 2014'de dua ile umut ile bebegimize kavusmak istiyoruz insaAllah
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Anne Aday Adayi[/TD]
[TD]Yasi[/TD]
[TD]BAT :18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyaznane
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]HaMiLeee
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ChocolateChips
[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]03/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dgrpnr[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]08/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]listeria
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]13/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kirya
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]13/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Flam
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]13/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sensizask
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]17/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bananekbananek
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]17/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]okulum
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]22/01/2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nerisona
[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]31/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcutet[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]01/02/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]isyan[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]01/02/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eFuLim
[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]01/02/1014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ben haniyim((
Hos geldin bananekbananek okumakta zorlandim adini :))
Rabbim aratmadan versin insaAllah..
Ne zamandir istiyorsunuz?
Senide ekliyorum o halde listeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?