Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Bende de oldu 1-2 kez. Kaşıntı yanma çok çok kötü .. Soğan suyu iç ve buharına dur iyi geliyor .

evet bende soğan suyunu düşünüyorum ama şuan gebelik var mı yok mu bilmiyorum . soğan suyunun gebeliğe zararı var mıdır? düşürme gibi yoksa eğer hemen başlıyacam. bekarken annem bir kaç sefer içirmişti.

tedavisini oluyorum ama yeniliyor. sürekli temiz çamaşır giyiyorum kuru kalması için elimden geleni yapıyorum. ama ne zaman ilişki olsa eğer spermler içimde kalsın diye bekleyince biraz yatınca tekrar nüksediyor.
ooofffff kadınların derdi hiç bitmiyor

Son düzenleme:

Vardır belki sonuçta kisti falan bile söküyorsa.. Hamile olma ihtimalin varsa bir dahaki ay başla bence içmeye..

Kan şekerini hiç ölcturdün mu canim? Bu sekilde yenileyen idrar yolu ve mantar enfeksiyonları şekerden olabilir diyorlar.

Bol bol su iç temizliyor günde en az iki litre..Birde -açıkça yazıyorum kusura bakmayın - içini asla yıkama soğuk yada sıcak.. Gerçi doktor söylemiştir ama bilmiyosan uyariyim dedim ..

Hos geldin flam
Canim beyaznanin de 13ündeydi bati fakat bugün cikmis kan tahlilinde yani sende yaptirsan varsa eger cikacaktir diye düsünüyorum :) Hayirlisi insaAllah hamilesindir :) Belirsizlik insani cok kötü etkiliyor gercekten. Atesinin cikmasini iyiye yorumluyorum ben ama en güzel sonuc kan tahlili ile olur sanirim :)

Bende bu konuyu arıyordum bende isyorum bende bende bende:))))

Sende hos geldin sensizask Kac aydir istiyorsun yoksa daha yeni mi? Rabbim insaAllah aratmadan nasip eder :)

benim sistit - idrar yolu enfeksiyonu-- sorunum var arada tekrarlıyor bekarken de vardı. nasıl bir illetmiş .
acaba hamile kalmaya engel olur mu?

lili sende hos geldin net bir bilgim yok malesef jinekologuna danistin mi hic bu konuyla ilgili? batin ne zaman? eger yakinsa sende hcg ni ölctür ona göre dedigin sogan kürüne baslarsin olmaz mi? Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah :)

Listeye adini yazdirmak isteyen arkadaslar yasini ve batini da yazsin ekleyim :)

Bu arada acil gidip hamilelik testi yaptırmak istiyorum mu diyorsunuz? Ne kadar sürede çıkıyor sonuc? Devlet Hastaneleri de yapıyor mu?

hoşbuldum ilk defa bu ay istiyorum inşallah Rabbim aratmadan verir herkese.. :) 25 yaş bat emin olmamakla birlikte 17 ocak :))))

Bol bol su iç temizliyor günde en az iki litre..Birde -açıkça yazıyorum kusura bakmayın - içini asla yıkama soğuk yada sıcak.. Gerçi doktor söylemiştir ama bilmiyosan uyariyim dedim ..

suyu çok az içiyorum ondan sanırım bir türlü alışkanlık yapamadım.. vajina içini yıkamıyorum ama taharetimi ılık suyla alıyorum .

Kızlar selam benim de yaş 27 istenmeyen bat 17 hayırlısı inşallah son olur.

Hos geldin bananekbananek okumakta zorlandim adini :))
Rabbim aratmadan versin insaAllah..
Ne zamandir istiyorsunuz?
Senide ekliyorum o halde listeye?

suyu çok az içiyorum ondan sanırım bir türlü alışkanlık yapamadım.. vajina içini yıkamıyorum ama taharetimi ılık suyla alıyorum .

Bende suyu fazla içemiyordum şartladım kendimi birde az limon sıkıyorum yada bir dilim limon atıyorum içine o zaman sanki farklı birşey içiyormuşum gibi oluyor:))) su hayattırr

Canım bilinen bir zararı yok.ben de içmiştim yalnızca kisti erken sökmeye başlamıştı 10 gün sürmüştü hastalığım.gebelikte ise tasvip etmem.hiçbir şey almamak lazım.enfeksiyon benm de baş belam hep var meyilliyiz buna galiba

Haydi bakalim insaAllah hepimizin adinin yaninda hamile yazar

Hos geldin bananekbananek okumakta zorlandim adini :))
Rabbim aratmadan versin insaAllah..
Ne zamandir istiyorsunuz?
Senide ekliyorum o halde listeye?

Evet canım eşime hep bananek diyorum alışkanlıktan yazdım o benim yaptığım naz
İnşallah Rabbim muradımıza nail eder sağlıklı ve hayırlısını en önemlisi bu
Ben evleneli 1,5 sene oldu.2012 aralıkta taze gelinken 14 haftalık düşük oldu kalbi durmuş kuzumun.o günden sonra bekliyorum 1 sene olmadı düşükten sonra.tedaviye başladık bu ay ilk defa klomen kullandım inşallah kavuşuruz hasretimiz uzamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…