Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

benim adetim çok düzensiz fazla kilomda var maalesef buda daha çok düzensizleştiriyor
bugün başladım diyete kilo büyük porblem pkoda
ben istbuldayım şimdilik :)

anestezi olmadan mı çektrdin canım.benim adetlerim hep ağrılı geçer onun için korkuyorum

adetlerin ağrılı geçiyorsa alışkınsındır benm hiç sancılı geçmiyo cok az ağrı hissettim oda ilacı verirken ama rahattım bide şey diyolarya açık olunca acımıyo kapalı olunca acıyo diye bnm acıktı hissetmedim olabilir mi anestisiz oldum cnm

benim adetim çok düzensiz fazla kilomda var maalesef buda daha çok düzensizleştiriyor

bnde 6 ay önce gttğm bi doktorda öğrendm pko lu oldğmu hemen zayfla dedi 5 kg verdm ama hala olmadı inofolıc de kullndm fayda etmedi hngi hstane ve doktora gidiyosn

cnm bendede var pko ne yazıkki 14 kilo verdim 4 ayda kilo sorun pko için vermen lazım

tamam canım sağ ol bakırayım ben de hale hanıma ilk muayeneye mi gittin baktırdın

kişiden kişiye değişebiliyor gerçekten.kapalıysa tazyikli gelecek ilaç öyle mi.ama sevinirim kapalı olursa bundan olmuyormuş bebeğim derim

tamam canım sağ ol bakırayım ben de hale hanıma ilk muayeneye mi gittin baktırdın

cnm ben gebzede medical parka gidiyodum 3 ay gittim ppek memnun kalmadım sonra hale hanıma gittim ilk muayne oldum adet ol gel rahim filmi çekelim dedi onda devam edicem yani iyi kadın sevdim ben

bnde 6 ay önce gttğm bi doktorda öğrendm pko lu oldğmu hemen zayfla dedi 5 kg verdm ama hala olmadı inofolıc de kullndm fayda etmedi hngi hstane ve doktora gidiyosn
yeni bir doktor buldum henüz tam karar veremedim henüz
evime yakın huzur cerrahi tıp merkezi var orda bayan bir doktora gidiyorum
cnm bendede var pko ne yazıkki 14 kilo verdim 4 ayda kilo sorun pko için vermen lazım

evet canım vermem lazım geç bile kaldım
çok güzel vermişsin nasıl verdin benim de en az 15 kilo vermem lazım oda en az aslında 20 kilo fazlam var

cnm ben gebzede medical parka gidiyodum 3 ay gittim ppek memnun kalmadım sonra hale hanıma gittim ilk muayne oldum adet ol gel rahim filmi çekelim dedi onda devam edicem yani iyi kadın sevdim ben

canım medical parkın istanbulda ki hastanelerii çok güzel ama ablamın kendi doktoru var orda yani iki çocuğunda o hastaneye gittii aynı doktora ve haladdaaa ona giderr 10 yaşında büyük oğluu

kişiden kişiye değişebiliyor gerçekten.kapalıysa tazyikli gelecek ilaç öyle mi.ama sevinirim kapalı olursa bundan olmuyormuş bebeğim derim

canım ilaç acıyomuş ama bazılarını açmıyomuş ameliyatla acıyolarmış ben acık olmasına sevindim çünkü başka tedavi kaldıramam dedim zaten pko dendi yazıflamaya uğraştım 14 kilo verdim suan iyiyim bide kapalı çıkarsa napardım bilmem eşim hiç gitmedi onu yolluycam şimdi sen ne zamndır istiyosun bebiş

ben de şifaya gidiyorum ama hep klomen diyor rahim filmi çıkmadı ağzından Farabi devlette cemalettin bey ocağa kadar olmazsa bebek gel çekelim dedi.aklıma o fikri o getirdi.ona mı gitsem diyorum anestezisiz gideceksem:26::26:

cnm evde ne kadar yaparsan yap olmuyo ben diyetisyene gidiyorum bide 2 defa spora gittim haftada başardım yani 8 kilo daha vermek istiyorum inşallh onuda verriim dr bana kilo pkoyu seviyo bebiş istiyosan kilo alma hamilelik için kilo iyi değil dedi o gün bugün dikkat ediyorum bebişim için

canım medical parkın istanbulda ki hastanelerii çok güzel ama ablamın kendi doktoru var orda yani iki çocuğunda o hastaneye gittii aynı doktora ve haladdaaa ona giderr 10 yaşında büyük oğluu

kızıma Göztepe medical parkta doğum yaptım doktorum gökmen iyigündü çok memnundum
hastanede çok güzel ama biraz uçuk fiyatları 100 aylık muayne doğum ücretleri yüksek
ben 5 sene önce normal doğuma 1000 lira verdim şu anda 2500 civarıymış bütçeyi sarsar korkusuyla gidemedim yoksa
doktorumdan çok memnundum

hayır canım pek olmaz ama bugün sanırım adet olacam benmde leke geldi ama bildiğin kırmızı yani regl gibi çoğalmadı ama peçetede gördüm bende bakalım.sen ne zamn test yapmayı düşünüon

cnm bnm dr da iki ay klomen kullandım son ay gonal f verdi yumurtalıklarım buyüyo çatlıyo sorun yok hiç ağzından ben duymadın rahim filmini hale hanıma gittim ilk rahim filmini sordu çektirdinmi diye bide rahim filmini bence kadın çekmeli daha rahat olursun

evet doğru söylemiş doktor
ben kızımın doğumundan sonra baya kilo vermiştim ve hiçbir sorunum yoktu ne zamanki kilo almaya başladım adetlerim düzensizleşti diyetisyene gidemiyorum mevburen evde kendi çabalarımla ne kadar olursa olucak inşallah

hayırlısı canım inş artık bekletmez kuzun.

eşim spermiogram yaptı canım normal çıktı güç bela gitti geldiğinde test kağıdını yırttı sinirden.kaldıramıyor onlar bu işleri.erkeklik işte

benim kürtajdan sonra nerdeyse 14 ay olacak gebe kalamadım.hormonlarım normal çıktı.adetim düzenli.geriye film kaldı

senin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…