aminn inşallahh canımmmm
canım benim kendi doktorum var orda ben bebek için değilde genel muayene için gidiyorum izmitte merkezde ama daha detaylı bilgiyi sana yarın versem olurmu çünki aramam gereken yerler olucak onuda akşam arıyabılırım eve gidince
aynen devlette çok süründüm 1 yıl olcak bu ayla beraber adet düznszlğm vardı her ay olurm ama geckmeli yani 3-5-10 gün falan gecikirdi hep ama son 3aydr düznli oluyorm hep aynı gün. kilom vardı 5 kg verdm sen nerdensin cnm
anestezi olmadan mı çektrdin canım.benim adetlerim hep ağrılı geçer onun için korkuyorum
benim adetim çok düzensiz fazla kilomda var maalesefbuda daha çok düzensizleştiriyor
bugün başladım diyete kilo büyük porblem pkoda
ben istbuldayım şimdilik :)
benim adetim çok düzensiz fazla kilomda var maalesefbuda daha çok düzensizleştiriyor
bugün başladım diyete kilo büyük porblem pkoda
ben istbuldayım şimdilik :)
hmmm özlemiştim onu yukarıda yazdım cnm görmedin galiba ben gebzeliyim kaynarcada çektirdim dr hale hanım kendisi çekti zaten çok rahat geçti korkmuştum ama hiç değilmiş bişey çıkmadı açıkmış tüplerim 250 tl verdim cnm gidersen tavsiye ederim
adetlerin ağrılı geçiyorsa alışkınsındır benm hiç sancılı geçmiyo cok az ağrı hissettim oda ilacı verirken ama rahattım bide şey diyolarya açık olunca acımıyo kapalı olunca acıyo diye bnm acıktı hissetmedim olabilir mi anestisiz oldum cnm
tamam canım sağ ol bakırayım ben de hale hanıma ilk muayeneye mi gittin baktırdın
yeni bir doktor buldum henüz tam karar veremedim henüzbnde 6 ay önce gttğm bi doktorda öğrendm pko lu oldğmu hemen zayfla dedi 5 kg verdm ama hala olmadı inofolıc de kullndm fayda etmedi hngi hstane ve doktora gidiyosn
cnm bendede var pko ne yazıkki 14 kilo verdim 4 ayda kilo sorun pko için vermen lazım
cnm ben gebzede medical parka gidiyodum 3 ay gittim ppek memnun kalmadım sonra hale hanıma gittim ilk muayne oldum adet ol gel rahim filmi çekelim dedi onda devam edicem yani iyi kadın sevdim ben
kişiden kişiye değişebiliyor gerçekten.kapalıysa tazyikli gelecek ilaç öyle mi.ama sevinirim kapalı olursa bundan olmuyormuş bebeğim derim
kızlar ideal kilonun üstünde olmak hamileliği etkiler miiii kiii:44::44::44::44::44::44::44:
cnm ben gebzede medical parka gidiyodum 3 ay gittim ppek memnun kalmadım sonra hale hanıma gittim ilk muayne oldum adet ol gel rahim filmi çekelim dedi onda devam edicem yani iyi kadın sevdim ben
yeni bir doktor buldum henüz tam karar veremedim henüz
evime yakın huzur cerrahi tıp merkezi var orda bayan bir doktora gidiyorum
evet canım vermem lazım geç bile kaldım
çok güzel vermişsin nasıl verdin benim de en az 15 kilo vermem lazım oda en az aslında 20 kilo fazlam var
canım medical parkın istanbulda ki hastanelerii çok güzel ama ablamın kendi doktoru var orda yani iki çocuğunda o hastaneye gittii aynı doktora ve haladdaaa ona giderr10 yaşında büyük oğluu
dur canım kötüye yorma hemen..adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı zaten genelde..
öle kendini şartlama canım..
benim kahveler sabahki gibi olmasada peçeteye büyük nokta haline geliyor..
canım benim ilk kez adetim gecikti..ama kahve lekelenmem var..bugün sabah biraz yoğun gibi oldu yine kesildi..sadece peçeteye geliyor ama çamaşırıma geçmiyor..
inşş seninde gelmez şekerim..daha önce hhiç gecikmişliği olmuşmuydu
ben de şifaya gidiyorum ama hep klomen diyor rahim filmi çıkmadı ağzından Farabi devlette cemalettin bey ocağa kadar olmazsa bebek gel çekelim dedi.aklıma o fikri o getirdi.ona mı gitsem diyorum anestezisiz gideceksem:26::26:
cnm evde ne kadar yaparsan yap olmuyo ben diyetisyene gidiyorum bide 2 defa spora gittim haftada başardım yani 8 kilo daha vermek istiyorum inşallh onuda verriim dr bana kilo pkoyu seviyo bebiş istiyosan kilo alma hamilelik için kilo iyi değil dedi o gün bugün dikkat ediyorum bebişim için
canım ilaç acıyomuş ama bazılarını açmıyomuş ameliyatla acıyolarmış ben acık olmasına sevindim çünkü başka tedavi kaldıramam dedim zaten pko dendi yazıflamaya uğraştım 14 kilo verdim suan iyiyim bide kapalı çıkarsa napardım bilmem eşim hiç gitmedi onu yolluycam şimdi sen ne zamndır istiyosun bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?