Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ikisinede gideyim dmi burdaki doktor yakın h.içi gideblirm ama ordaki uzak çalştğm için anca h.sonu gidebilirm saol cnm sende inşlh ii haberlerle dönersn

mervecim hayırlı haberlerle gel inşallllllahh

Çok şükür :)
Ben sana dedim:)
Dinlen evdesin zaten:)

Allah razı olsun kızlar :)) Allah hepinize nasip etsin inşallah :) güzel haberi aldık çok şükür hatta bebeğim önden bile gidiyor gelişimi 7+3 aslında bugün ama ölçümlere göre 7+5 gelişmiş bebek olacak sanırım

gözün aydın çok sevindim :) eşine çok iş düşüyor artık bir elini sıcak sudan soguk suya sokmasın :) onu da götürseydin yanında çanta gibi :)

götürdüm canım o da yanımdaydı öğleden sonra izin almıştı işten. geldi yanımda duydu miniğimizin pıtpıtlarını yazık o da ne yapsın çalıyor ama yardımcı olmaya gayret ediyor :) benden çok beklentisi olmaması bile yardımdır bana :)) yavaş yavaş halledeceğim işlerimi artık :)

Gözün aydın canım çoook sevindim hadi inşallah bende duyarım kalp atışını pazartesi randevum var keseyi görücez muhtemelen günler geçmiyoooo tüm kan tahlillerim iyi çıktı bu arada

ohh çk şükür geçmiş olsun canım dikkatli ol bundan sonra

ayy hadii çok sevindim..dikkat et kendine.uzan öle ağır falan kaldırma..
ohh bebişinn çok şükür iyiii

Canim benim Allaha cok sukur cok sevindim:))) bol bol dinlen artik hic kalkma,benim 2.gebeligimde olmustu o kahve lekelenmeler sadece yemek ve wc icin kalkmama izin vermisti dr cok zordur bilirim ama tehlike gecene kdr ohh keyfine bakk:))

Gözün aydın canım, çok sevindim.. dikkat et kendine.

hayırlı olsun canım evde koltukta uzan aç tv yi kanal kanal gez.dinlen bol bol

Canım benim çok sevindim yaa :122::122::122: bende cuma günü gidicem saat 3 te . 6+3 olucak inşallah allahın izniyle kalp atışını duyarız inş.

hepinizden Allah razı olsun kızlar çok sağolun dinleneceğim bol bol evde. Allahım bu güzel duyguları yaşamayı hepinize nasip etsin inşallah.. ben kalbini duyar duymaz ağlamaya başladım zaten.. çok korkmuştum çünkü bebeğime birşey olmuştur diye :) Allaha emanetiz..

canım izmitte ki hastaneler hakkında sana yardımcı olabilirim fikir verebilirim yani güzel hastaneler var çünki

masallah masallah cok sevindim canımmmmm

canım yaaaa çok sevindimmmmm inan kiii rabbim korusun ikinizide sen duanıda ett bol bolll olurmu rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

slm kızlar ben girmeyeli baya kalabalıklaşmışız maşallah valla merve senn adına sevindim cnm dinlen yorma kendini beni sorarsanız bugün rahim filmi çektirdim evdeyim dinleniyorum şimdi dr ikiside açık dedi sorun yokmuş allahtan eşimde sıra inşallh ondada bişey çıkmaz efulim nerde hiç göremedim geçmişi biraz okudumda

kızlar böbreğim ağrıyor ama dayanıyorumm yinede
ve bat 12 şubat ben yumurtlama felan dinlemicem başlıcam hemencikkk çalışmalara sonuçta hep ben şöyle duymuştım adetinden bir hafta öncesi ve bir hafta sonrası hamile kalman çok yüksek diyeee ee bende başlıcam 8 gün var zaten
veee bu kum mu döküyorm yada herneyse miğde bulantısıda yapıyor zatenn bu sefer eşim bak hamilesin benden mi saklıyosun yoksa diyorr miğdem bulandığı içinnn

evet yardımcı ol bana

canım rahim filmini nerde çekeblrz ve fiyatlaı nasıl gebze lokal anestezi 350 diyor.bi de hangi doktoru önerrsn

cnm ben bugün çektirdim kaynarcada nene hatun da 250 çok rahat geçti hafif ağrın oluyo ama abartacak kadar değil anesteziye hiç gerek yok bence 5 dk sürüyor sürmüyor

merhaba kızlar.
ocakta olmadı ama şubatta bende hamile kalmak istiyorum sizler gibi.
inşallah rabbim dualarımızın karşılığını hemencecik verir

sağolasın canım darısı başınıza

çook teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin tez zamanda inşallah

aminn inşallahh canımmmm

evet yardımcı ol bana

canım rahim filmini nerde çekeblrz ve fiyatlaı nasıl gebze lokal anestezi 350 diyor.bi de hangi doktoru önerrsn

canım benim kendi doktorum var orda ben bebek için değilde genel muayene için gidiyorum izmitte merkezde ama daha detaylı bilgiyi sana yarın versem olurmu çünki aramam gereken yerler olucak onuda akşam arıyabılırım eve gidince

canım nerede kaça çektrdin filmi:26::26:nasıl geçti anlat bakalım.efulim girmiyor bu aralar gebelik düşüncesinden uzak durmak için biraz galiba

aynen devlette çok süründüm 1 yıl olcak bu ayla beraber adet düznszlğm vardı her ay olurm ama geckmeli yani 3-5-10 gün falan gecikirdi hep ama son 3aydr düznli oluyorm hep aynı gün. kilom vardı 5 kg verdm sen nerdensin cnm

canım nerede kaça çektrdin filmi:26::26:nasıl geçti anlat bakalım.efulim girmiyor bu aralar gebelik düşüncesinden uzak durmak için biraz galiba

hmmm özlemiştim onu yukarıda yazdım cnm görmedin galiba ben gebzeliyim kaynarcada çektirdim dr hale hanım kendisi çekti zaten çok rahat geçti korkmuştum ama hiç değilmiş bişey çıkmadı açıkmış tüplerim 250 tl verdim cnm gidersen tavsiye ederim

15 şubat tam 3. günüme denk geliyor senin önerdiğin doktora gideceğim inşlh cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…