aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ikisinede gideyim dmi burdaki doktor yakın h.içi gideblirm ama ordaki uzak çalştğm için anca h.sonu gidebilirm saol cnm sende inşlh ii haberlerle dönersn
mervecim hayırlı haberlerle gel inşallllllahh
Çok şükür :)
Ben sana dedim:)
Dinlen evdesin zaten:)
gözün aydın çok sevindim :) eşine çok iş düşüyor artık bir elini sıcak sudan soguk suya sokmasın :) onu da götürseydin yanında çanta gibi :)
Gözün aydın canım çoook sevindim hadi inşallah bende duyarım kalp atışını pazartesi randevum var keseyi görücez muhtemelen günler geçmiyoooo tüm kan tahlillerim iyi çıktı bu arada
ohh çk şükür geçmiş olsun canım dikkatli ol bundan sonra
ayy hadii çok sevindim..dikkat et kendine.uzan öle ağır falan kaldırma..
ohh bebişinn çok şükür iyiii
Canim benim Allaha cok sukur cok sevindim:))) bol bol dinlen artik hic kalkma,benim 2.gebeligimde olmustu o kahve lekelenmeler sadece yemek ve wc icin kalkmama izin vermisti dr cok zordur bilirim ama tehlike gecene kdr ohh keyfine bakk:))
Gözün aydın canım, çok sevindim.. dikkat et kendine.
hayırlı olsun canım evde koltukta uzan aç tv yi kanal kanal gez.dinlen bol bol
Canım benim çok sevindim yaa :122::122::122: bende cuma günü gidicem saat 3 te . 6+3 olucak inşallah allahın izniyle kalp atışını duyarız inş.
inş aklımda var 4 sene oradaydık sonuçta.ah konya ah ayrılırken özlemicem sanıyordum o buğday tarlalrından geçerek trenle ayrıldım oralardan ağladım.alaaddin tepesi,zafer,sille oralarda mekik dokurdum
burada üniversite hastanesi yok canım.izmite gitmek gerekiyor.bakacam hayırlısı
Kizlar simdi ciktim doktordan. Benim randevu saatinde ameliyati oldugundan erken gittik. Cok sukur duyduk kalp atisini :))) progeston verdi dinleneceksin dedi yolculuk yasak dedi. Kahve pembe lekelenmelerde 1 hafta 10 gun onemlidir dedi.. yaticam bol bol ama bebegimiz cok sukur iyi :))))
Kizlar simdi ciktim doktordan. Benim randevu saatinde ameliyati oldugundan erken gittik. Cok sukur duyduk kalp atisini :))) progeston verdi dinleneceksin dedi yolculuk yasak dedi. Kahve pembe lekelenmelerde 1 hafta 10 gun onemlidir dedi.. yaticam bol bol ama bebegimiz cok sukur iyi :))))
masallah masallah cok sevindim canımmmmm
canım yaaaa çok sevindimmmmm inan kiii rabbim korusun ikinizide sen duanıda ett bol bolll olurmu rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım izmitte ki hastaneler hakkında sana yardımcı olabilirim fikir verebilirim yani güzel hastaneler var çünki
evet yardımcı ol bana
canım rahim filmini nerde çekeblrz ve fiyatlaı nasıl gebze lokal anestezi 350 diyor.bi de hangi doktoru önerrsn
sağolasın canım darısı başınıza
çook teşekkür ederimRabbim size de nasip etsin tez zamanda inşallah
evet yardımcı ol bana
canım rahim filmini nerde çekeblrz ve fiyatlaı nasıl gebze lokal anestezi 350 diyor.bi de hangi doktoru önerrsn
slm kızlar ben girmeyeli baya kalabalıklaşmışız maşallah valla merve senn adına sevindim cnm dinlen yorma kendini beni sorarsanız bugün rahim filmi çektirdim evdeyim dinleniyorum şimdi dr ikiside açık dedi sorun yokmuş allahtan eşimde sıra inşallh ondada bişey çıkmaz efulim nerde hiç göremedim geçmişi biraz okudumda
evet yardımcı ol bana
cnm ben bugün çektirdim kaynarcada nene hatun da 250 çok rahat geçti hafif ağrın oluyo ama abartacak kadar değil anesteziye hiç gerek yok bence 5 dk sürüyor sürmüyor
devlet umusamıyorki bende devlete gidiyordum 9 aydır bir halt yaptığı yok ilaç vermesi lazımdı
merak etme ilaçtan sonra düzene girer ne zamandır istiyorsun bebek adet düzensizliğin kilon varmı
ben en son 5 ay önce adet gördümşimdi söktürücü kullanıyorum adetin 3. günü gel dedi
canım birde hani gebzede yaşıyorsa şişli taraflarında da çok iyi hastaneler var onlarıda araştır istersen gebze uzak değil okadar çünki
canım nerede kaça çektrdin filmi:26::26:nasıl geçti anlat bakalım.efulim girmiyor bu aralar gebelik düşüncesinden uzak durmak için biraz galiba
merhaba kızlar.
ocakta olmadı ama şubatta bende hamile kalmak istiyorum sizler gibi.
inşallah rabbim dualarımızın karşılığını hemencecik verir
Bende hep adet bitiminde gitmek için ayarlardım ama tahliller için hep 3. günü beklemem gerekiyordu.
Doktor bana 3. günü gel tahlil gerekirse zaman kaybetmezsin dedi. Ayrıca regl bile olsan alttan muayene ediyorlar kaygılanma.
Bir de yumurtaların oluşması da görülüyor. Bana sorarsan özellikle 3. günü sabahı git ve aç git. Tahlil isterse onu da yaptırabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?