Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım bende gördüm nefes konusunda bende tam alamadıgımdan ameliyat oldum acaba kalabilirmiyim artıkın
yada alttan havamı bassam belki olur

ohh çk şükür geçmiş olsun canım dikkatli ol bundan sonra

canım bende gördüm nefes konusunda bende tam alamadıgımdan ameliyat oldum acaba kalabilirmiyim artıkın
yada alttan havamı bassam belki olur

Yazmak istedim canım benim astımım var nefes sıkıntısı yaşarım zaman zaman ama allaha şükür hamile kaldım

Bana soracak olursanız o spermin oraya ulaşması ve doğru zaman ben ilk yumurtlama takibimde çok şükür hamile kaldım ama her ilişki sonrası belden kendimi yükseltip bacaklarımı kitleyip 1 saat yattım ama en önemlisi rabbim nasip etti hepsi bahane

Son düzenleme:
hmm enteresanmış yaa. bunu kaçıncı ayda yaptırmak gerekiyo canım bi belirti falan oluyomu

hayır canım bir belirtisi falan olmuyor..
eğerki 1 yıl çocuk olmuyorsa eşinde falan problem çıkmıyorsa bu filmi doktorun senden istiyor kuzucumm

ayy hadii çok sevindim..dikkat et kendine.uzan öle ağır falan kaldırma..
ohh bebişinn çok şükür iyiii

bencede öle canım hersey bahanede bizde baska yöntemler arıyoruz kafayı yedikkk
Allahım tamamına erdirsin canım rabbim dogru zamanı bilir su ezan saati hepimize rabbim saglıklı uykucu ve hayırlı evlatlar nasip eylesin inş aminnn

Canim benim Allaha cok sukur cok sevindim:))) bol bol dinlen artik hic kalkma,benim 2.gebeligimde olmustu o kahve lekelenmeler sadece yemek ve wc icin kalkmama izin vermisti dr cok zordur bilirim ama tehlike gecene kdr ohh keyfine bakk:))

At at uğraşsınlar onlarda bizim gibi. Durmak yok :))

İnşallahh canım çünkü gerçekten ne kadar da olsa 3 ay veya 5 ay o hasret zor biliyorum rabbime inan ben her ilişki sonrası yasin okudum bide
Eşimle beraber 2 rekat şükür namazı kıldık dua ettik öyle beraber olduk canım

Gözün aydın canım, çok sevindim.. dikkat et kendine.

hayırlı olsun canım evde koltukta uzan aç tv yi kanal kanal gez.dinlen bol bol

hayır canım bir belirtisi falan olmuyor..
eğerki 1 yıl çocuk olmuyorsa eşinde falan problem çıkmıyorsa bu filmi doktorun senden istiyor kuzucumm
hmm benim için daha erken o zaman sağol kuzucumm sizler olmasanız dünyadan haberim olmucak

Canım benim çok sevindim yaa :122::122::122: bende cuma günü gidicem saat 3 te . 6+3 olucak inşallah allahın izniyle kalp atışını duyarız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…