haklısın hersey kafada bitiyor kızlar dün haberlerde gördünüz mü kadının biri yanlış nefes aldığı için hamile kalamıyormuş nefes gitmiyormuş rahime o bile etkiliyomus sonra nefes egzersizi ile hamile kalab,lmiş
canım bende gördüm nefes konusunda bende tam alamadıgımdan ameliyat oldum acaba kalabilirmiyim artıkın
yada alttan havamı bassam belki olur
Kizlar simdi ciktim doktordan. Benim randevu saatinde ameliyati oldugundan erken gittik. Cok sukur duyduk kalp atisini :))) progeston verdi dinleneceksin dedi yolculuk yasak dedi. Kahve pembe lekelenmelerde 1 hafta 10 gun onemlidir dedi.. yaticam bol bol ama bebegimiz cok sukur iyi :))))
canım bende gördüm nefes konusunda bende tam alamadıgımdan ameliyat oldum acaba kalabilirmiyim artıkın
yada alttan havamı bassam belki olur
hmm enteresanmış yaa. bunu kaçıncı ayda yaptırmak gerekiyo canım bi belirti falan oluyomu
Kizlar simdi ciktim doktordan. Benim randevu saatinde ameliyati oldugundan erken gittik. Cok sukur duyduk kalp atisini :))) progeston verdi dinleneceksin dedi yolculuk yasak dedi. Kahve pembe lekelenmelerde 1 hafta 10 gun onemlidir dedi.. yaticam bol bol ama bebegimiz cok sukur iyi :))))
Yazmak istedim canım benim astımım var nefes sıkıntısı yaşarım zaman zaman ama allaha şükür hamile kaldım
Bana soracak olursanız o spermin oraya ulaşması ve doğru zaman ben ilk yumurtlama takibimde çok şükür hamile kaldım ama her ilişki sonrası belden kendimi yükseltip bacaklarımı kitleyip 1 saat yattım ama en önemlisi rabbim nasip etti hepsi bahane
Canım bende yasadım bunları oyuzden keske hemen hamile kalabilsekte böle belirtilerle bogusmasak ama rabbim en dogrusunu en güzelini bilir bizede nasip eder inş
ben 2aydır reglye yakın pozitif görüp regl oluyorum bu ay yumurtlama falan dinlemicem sürekli adamı atcam odaya banane ben ugrasıyorum oda ugrassın
bencede öle canım hersey bahanede bizde baska yöntemler arıyoruz kafayı yedikkk
Allahım tamamına erdirsin canım rabbim dogru zamanı bilir su ezan saati hepimize rabbim saglıklı uykucu ve hayırlı evlatlar nasip eylesin inş aminnn
burası hakkında yorumları okudum herkez çok memnun kalmış inş sende memnun kalırsınnn
Fındıkzadedeki radyomar dan fiyat aldım. Ağrısız ve 2-3 dk süren bir işlemmiş. 400 tl . Sanırım daha iyisini bulamıycam
hmm benim için daha erken o zaman sağol kuzucumm sizler olmasanız dünyadan haberim olmucakhayır canım bir belirtisi falan olmuyor..
eğerki 1 yıl çocuk olmuyorsa eşinde falan problem çıkmıyorsa bu filmi doktorun senden istiyor kuzucumm
Canım benim çok sevindim yaa :122::122::122: bende cuma günü gidicem saat 3 te . 6+3 olucak inşallah allahın izniyle kalp atışını duyarız inş.
allahım hepimize nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?