Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım medical parkın istanbulda ki hastanelerii çok güzel ama ablamın kendi doktoru var orda yani iki çocuğunda o hastaneye gittii aynı doktora ve haladdaaa ona giderr 10 yaşında büyük oğluu

hasatne çok iyi ondan değil çok kalabalık dr bekliyosun rndevun olsa bile dr tam ilgilenemiyo burdakinde drmda çok iyiydi ama kalabalık diye değiştirdim sahzen

çok şükür iyi olduğuna sevindim yat bari napıcannn

bayan doktorlara alışamadım sevemedim bi türlü.iyi bulamıyorum.medicalparkta birine gtmiştim tırnakları kırılır korkusuyla heralde alttan ultrasona bi baktı canım yandı.gözleri ekranda eli orada.uzaktan kepçe sallar gibi

farabidekine eylül gibi gitmiştim o zaman mühlet verdi ocakta gel dedi olmazsa.adetimi bekliyorum gidecem bakalım

vayyy ne kadar kalabalığız bugün bugün baya işler vardı sadece bir yandan okuyarak geçirdim bu gün zamanımı yok matbaacıya git yok onla ilgilen bazen sohbet istesem bile sizinle sohbet edemiyorum nasılsınız bakalım

evet utanıyomuş ben diyorum memnunmuyum sanki ben çatala çıkmaya diye ama erkekler işte ben hiç hamiş kalmadım cnm 17 ay oldu cnm evleneli 2 ay korundum sonradan bıraktım ama olmadı daha bekliyoruz nazlı bebişimizi

ben eşimle tanıştığımda 96 kiloydun kendi çabalarımla düdünde 73 kiloya indim istersen olmayan bişey yok yani yeter ki iste ne güzel bi kızın varmış allah ikinciyide nasip etsin inşallah

hamdolsun canım iyiyiz sen nasılsın bakalım

çalışıyoruz bol bol halı yıkıyoruz işte tatlım şükür işlerimiz açıldı biraz da olsa nazar değmesin bugün gittik eşimle matbaacıya yeni el ilanları bastırdık magnetler falan zaman geçti hadi o ader geldi onu ara derken sizinlerin ancak yazılarını okuyabildim ama cok fazla yazamadım doktora gitmiştim bişey yok dedi ama bazen sol kasımda böle saplantı şeklinde sancılar giriyor neden oluyor bu anlamadım ama neyse baktında her sey normal dedi bu aralar fazlalaştı

gebzedekine mi cnm ben burcu hanıma gidiyodum kadın kalabalıktan mı ne soktuğuyla çıkardığı bir oluyodu aynen allah iyi drlara düşürsün bizi çoğu para diye kudurmuş zaten

olur inş daha fazla uzamaz canım.

eşim gebze tıpta yaptı sperm testini.eline kap verdiler wc ye gönderdiler.o da gitmiş tuvalet pis dışardan çocuk ağlamaları sesi geliyor konsantre olamadım diyor.şehvete gelecek bi şey yok.telefonunda öyle şeyler yok özelliği yok

bu kendini anam nasıl sıkmış nasıl sıkmış.45 dk geçti yok.bi baktım geliyor.suratı kıpkırmızı kaba çok az gelmiş ama yeter dediler.çıktık ordan sinirini bana kustu

benim de soluma kramplar giriyor canım 9 gün var adete.iyi bakalım arada ben de giremiyorum.

hmmm ben merkez hastanesine çok yakınım cnm evim yakın veriyolarmış galiba dışarı al gel evde yapar gidersin diyorum yarın yolluycam bakalım giderse gitmessen sana tık yok dedim tehtit ettimmmm

hmmm ben merkez hastanesine çok yakınım cnm evim yakın veriyolarmış galiba dışarı al gel evde yapar gidersin diyorum yarın yolluycam bakalım giderse gitmessen sana tık yok dedim tehtit ettimmmm

kesinlikle öyle yapın.yarım saat içinde gelsin yeter diyorlar.bizim ev yakın değil ama araba altımızda verir gelirdik.

evde en azından sen varsın yardım edersin

bizimki perişan oldu

kesinlikle öyle yapın.yarım saat içinde gelsin yeter diyorlar.bizim ev yakın değil ama araba altımızda verir gelirdik.

evde en azından sen varsın yardım edersin

bizimki perişan oldu

hahahha bnm çok yakın hemen arkasında oturuyorum evde biz hallederiz cnm etmezmiyiz yeterki eşim yaptırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…