- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
canım medical parkın istanbulda ki hastanelerii çok güzel ama ablamın kendi doktoru var orda yani iki çocuğunda o hastaneye gittii aynı doktora ve haladdaaa ona giderr10 yaşında büyük oğluu
Kizlar simdi ciktim doktordan. Benim randevu saatinde ameliyati oldugundan erken gittik. Cok sukur duyduk kalp atisini :))) progeston verdi dinleneceksin dedi yolculuk yasak dedi. Kahve pembe lekelenmelerde 1 hafta 10 gun onemlidir dedi.. yaticam bol bol ama bebegimiz cok sukur iyi :))))
çok şükür iyi olduğuna sevindim yat bari napıcannn
cnm bnm dr da iki ay klomen kullandım son ay gonal f verdi yumurtalıklarım buyüyo çatlıyo sorun yok hiç ağzından ben duymadın rahim filmini hale hanıma gittim ilk rahim filmini sordu çektirdinmi diye bide rahim filmini bence kadın çekmeli daha rahat olursun
hayırlısı canım inş artık bekletmez kuzun.
eşim spermiogram yaptı canım normal çıktı güç bela gitti geldiğinde test kağıdını yırttı sinirden.kaldıramıyor onlar bu işleri.erkeklik işte
benim kürtajdan sonra nerdeyse 14 ay olacak gebe kalamadım.hormonlarım normal çıktı.adetim düzenli.geriye film kaldı
senin canım?
vayyy ne kadar kalabalığız bugün bugün baya işler vardı sadece bir yandan okuyarak geçirdim bu gün zamanımı yok matbaacıya git yok onla ilgilen bazen sohbet istesem bile sizinle sohbet edemiyorum nasılsınız bakalım
2-3 dk sürmesi onların makinlerinin yeni kaliteli olduğunu gösteryor iyi bakalım hayırlısı
evet doğru söylemiş doktor
ben kızımın doğumundan sonra baya kilo vermiştim ve hiçbir sorunum yoktu ne zamanki kilo almaya başladım adetlerim düzensizleşti diyetisyene gidemiyorum mevburen evde kendi çabalarımla ne kadar olursa olucak inşallah
hamdolsun canım iyiyiz sen nasılsın bakalım
15 şubat tam 3. günüme denk geliyor senin önerdiğin doktora gideceğim inşlh cnm
bayan doktorlara alışamadım sevemedim bi türlü.iyi bulamıyorum.medicalparkta birine gtmiştim tırnakları kırılır korkusuyla heralde alttan ultrasona bi baktı canım yandı.gözleri ekranda eli orada.uzaktan kepçe sallar gibi
farabidekine eylül gibi gitmiştim o zaman mühlet verdi ocakta gel dedi olmazsa.adetimi bekliyorum gidecem bakalım
evet utanıyomuş ben diyorum memnunmuyum sanki ben çatala çıkmaya diye ama erkekler işte ben hiç hamiş kalmadım cnm 17 ay oldu cnm evleneli 2 ay korundum sonradan bıraktım ama olmadı daha bekliyoruz nazlı bebişimizi
çalışıyoruz bol bol halı yıkıyoruz işte tatlım şükür işlerimiz açıldı biraz da olsa nazar değmesinbugün gittik eşimle matbaacıya yeni el ilanları bastırdık magnetler falan zaman geçti hadi o ader geldi onu ara derken sizinlerin ancak yazılarını okuyabildim ama cok fazla yazamadım doktora gitmiştim bişey yok dedi ama bazen sol kasımda böle saplantı şeklinde sancılar giriyor neden oluyor bu anlamadım ama neyse baktında her sey normal dedi bu aralar fazlalaştı
gebzedekine mi cnm ben burcu hanıma gidiyodum kadın kalabalıktan mı ne soktuğuyla çıkardığı bir oluyodu aynen allah iyi drlara düşürsün bizi çoğu para diye kudurmuş zaten
olur inş daha fazla uzamaz canım.
eşim gebze tıpta yaptı sperm testini.eline kap verdiler wc ye gönderdiler.o da gitmiş tuvalet pis dışardan çocuk ağlamaları sesi geliyor konsantre olamadım diyor.şehvete gelecek bi şey yok.telefonunda öyle şeyler yok özelliği yok
bu kendini anam nasıl sıkmış nasıl sıkmış.45 dk geçti yok.bi baktım geliyor.suratı kıpkırmızı kaba çok az gelmiş ama yeter dediler.çıktık ordan sinirini bana kustu
şifada renan hanımdan memnunum ama orası da çok yoğun ve sıranı alıyorlar.
hmmm ben merkez hastanesine çok yakınım cnm evim yakın veriyolarmış galiba dışarı al gel evde yapar gidersin diyorum yarın yolluycam bakalım giderse gitmessen sana tık yok dedim tehtit ettimmmm
kesinlikle öyle yapın.yarım saat içinde gelsin yeter diyorlar.bizim ev yakın değil ama araba altımızda verir gelirdik.
evde en azından sen varsın yardım edersin
bizimki perişan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?