Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tebriklerrrrr canım ah bizde böyle haykırabiliriz inş
cok sevindim rabbim kucagına almayı nasip eylesin inşşşş

iyi akşamlar kızlarr

ara ara girip okuyup çıkıyorum.uzak kalmak daha iyi olacak benim için.zaten iş sebebiyle oldukça stresliyim bi de buraları okuyup stres yapıyorum.

herkes iyidir umarım

Yani ne Kadar geçmiş üstünden ben yenı cevaplayabiliyorum almanyadayım cnm ben o yüzden Euro fiyatı paylaştım. Aldım testı 17 Ocak regl olmuştum29 Ocak test pozıtıftı ve 30 Ocak da pozıtıftı ama çizgi daha açıktır sadce 29 Ocak'ta çalışabildik bu ara yogun çalışıyoruz eşim de bu hafta geçici gecen haftada sabah erken başladı dolayısıyla akşam erkenden sızıp kaldı yani bu ay tek kurşunla vurduysam hedefi tamam ama bilemiyorum hiç sanmıyorum yani,sen ne yaptın durumlar nedir

Hamile sayımız kaç oldu kimler yeni geldi kimler beklemede hiç takip edemedim yoğunluktan, ben kendımı hatırlatayım, Ocak ilk denememi başarılı olamadık bu ay ovuluasyon testı yaptım 17 Ocak'ta regl oldum 29 ve 30 test pozitifti, sadece 29 akşamı çalısabıldık, bat 12 Şubat umut yok ama listenin yenilenmesi için söylemiş olayım, şimdi gecen ay deneyin başaramayan ama bu ay mutlu haberi alan var mı acaba

hayırlı olsun çok dikkat et kendine ilk aylarda.. seyehate falan çıkma sakın ağır kaldırma yaşadıklarımdan tecrübe ettiğim kadarıyla söyliyim de

önemli değil canım olsun ben de geç yazıyorum takip edemiyorum evde olmadığım için çoğunlukla.. çalışmalara devam bakalım bu ayın 17sinden itibaren ihtimalleri güner güner sayacağız heyecan var gibi yine. çünkü yumurtladığımı gördüm bu sefer akıntıdan. ama 2. deneme olduğu için rahatım şimdilik.. 3üncüdede olmazsa doktora gidicem.. ovülasyon testi almayı erteledim yani 1 ay daha..

günaydınn hanımlarrr...hala adet olamadımmm ama kahve akıntımm varrr...çok korkuyorumm çok...3 gün sürmesi normalmi bu akıntınınn yaaa:18::18::18: artık kan testini vereceğim..bebek varsa bile düşük tehlikesi varsa diye korkuyorummmm

Hanımlar benim kahve akıntım yine başladı ya neden acaba normalmidir ? pregestanda kullanıyorum her gün akşam bir tane. Anlamadım gitti ağırda kaldırmıyorum ki. Yalnız çalışıyorum ben memurum. Her gün sabah işe yürüyerek gidiyorum yürüyerek eve geliyorum. 15 dk filan sürüyor. Ondan mı acaba yaa üff sıkıldım şu kahve akıntıdan :26:

Günaydın canım kan testi yaptırsana inş hamilesindir.Bişi olmaz inşallah öyle birşey varsa ilaç verirler.

hayırlı olsun çok dikkat et kendine ilk aylarda.. seyehate falan çıkma sakın ağır kaldırma yaşadıklarımdan tecrübe ettiğim kadarıyla söyliyim de

ayyy ciddi misin canım ya doktor bilimsel olarak bişey olmaz dedi.. kayınvaldem umreden geldi bu cuma gitmem lazım kendi aracımızla gitcez.. eşime desem belki gitmem ama diyemem bu defada sevinci yarım kalsın istemiyorum iki kaybım oldu önce off ne yacam akıl verin lütfen.. kalp atışını duymadan eşime demek istemiyorum..

Denizcim ben hamile oldugumu bilmiyordum bayramda 7saat yol gittim ve orda piknikte ip atlamistim 9haftalikken yolculuk yapmam gerekiyodu hatirlarsin esim antalyaya egitime gitmisti. Doktora sordum 6-7saatlik yolu otobusle gitcem sorun olur mu dedim. Kanama lekelenme yoksa problem degil yalniz 2saatte bir kalkip 15dk yuru dedi. Tabiki karar senin ama kendi arabaniz oldugu icin gerekirse arkaya rahatca oturup ayaklarini uzat git. Rabbim korusun melegini de seni de

öyle mi diyosun canım ya aklım karıştı bak şimdi şükür seninki saglıklıymış sorun yok ama ben igne oluyorum progesteron coraspin falan yani riskli gruptayım ya canım ondan aklı karıştı yoksa Allahı korudugunu kimse koruyamaz ama .. olaki bişey olursa işte başta annem yer beni.. yanımdaydı ögrendigimde tek o biliyor..yola çıkacak olursan kocana söylerim diye tehdit ediyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…