Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Insallah. O kesenin ici bos oluyor di mi simdi? Senin bir dahaki randevun ne zaman?

kadının boş zamanı yok o yüzden 19 una verdi canım çok var daha.

evet sadece kese görünüyor içinde bişi görünmüyor. 4+5 4+6 da kese bile küçücük oluyor resimde.

karından görülebiliyor bilgin olsun. vajinal olması şart değil.

Son düzenleme:
belki randevun öncesinde olsaydı öncesinde bile görebilirmişsin :)

hayırlı ugurlu olsun oğluşun ismini düşündünüz mü?

Belki de ama erken ogrenenlerin cogunda tahminler degisti 16.hafta kontrollerinde,yani erken olsa da net olmuyo genelde.
Tesekkur ederim,insallah saglikla ogrenirsin sen de oglumun ismi Yavuz Selim olacak insallah

Belki de ama erken ogrenenlerin cogunda tahminler degisti 16.hafta kontrollerinde,yani erken olsa da net olmuyo genelde.
Tesekkur ederim,insallah saglikla ogrenirsin sen de oglumun ismi Yavuz Selim olacak insallah

Amin saol canım :) ismi de güzel kişilikli. şükürler olsun nasip edene bu mutlulugu yaşatana

2 hafta normal canim. Kalp atışı almak icin cok uygun bir zaman. Bence gec degil yani. Sanirim once yukardan bakar goremezse zaten ben derim alttan bakin diye cunku tirstim biraz. Onu da goremezse kana bakariz:26:

çok güzel ve manalı bir isim seçmişsiniz tebrikler..inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın canım..insanlar canının parçasına geleceğini düşünmeden abuk subuk isimler koyuyolar ya hiç hoşlanmıyorum..

2 hafta normal canim. Kalp atışı almak icin cok uygun bir zaman. Bence gec degil yani. Sanirim once yukardan bakar goremezse zaten ben derim alttan bakin diye cunku tirstim biraz. Onu da goremezse kana bakariz:26:

mm içimden kötü bişi gelmiyor inşallah ama senin için rahat etsin.

bu arada sana özelden yazdım dün akşam

bencede öyle yapayım üzerimden sorumluluk kalksın o zaman gideyim bebişme bi tulum alayım babacım yazılı ayy çok güzel

negatif kızlarrr ama neden adet olamadımm bennn

canım sökmeye çalışıyor demek ki. yumoşlarınla spermoşlar her seferinde biraz daha kaynaşıyorlar birbirlerine alışıyorlar. kaynaştıkça da vucudun tepkilerini farklılaştırıyor. inşallah bu ay senin için hayırlı aydır ve kavuşursun bebeğine. dualarımız seninle

Son düzenleme:
Amin saol canım :) ismi de güzel kişilikli. şükürler olsun nasip edene bu mutlulugu yaşatana

Tesekkur ederim kizlar. Allah isteyen herkese nasib etsin bu telaslari heyecanlari.
bencede öyle yapayım üzerimden sorumluluk kalksın o zaman gideyim bebişme bi tulum alayım babacım yazılı ayy çok güzel
Oyle yap canim cok guzel olurr. Ayy ben bi turlu cenemi tutamadigim icin supriz falan yapamiyorum hic:) bari sen yap

sagol canım.. doktor ilkindede git bişey olmaz dedi ama gittigim yerde kanamam başladı kanamayı durdurduk ilaçla ama bebegim gelişmedi boş gebelik oldu

o zaman hiçbişeyi düşünme canım sadece bebeğin ve kendini düşün güzelce yat dinlen seyahat faln etme

Tesekkur ederim kizlar. Allah isteyen herkese nasib etsin bu telaslari heyecanlari.

Oyle yap canim cok guzel olurr. Ayy ben bi turlu cenemi tutamadigim icin supriz falan yapamiyorum hic:) bari sen yap

hamileliğin nasıl geçti bu arada bulantın oldu mu olmadı mı olduysa kaçıncı haftada başladı kaçıncı haftaya kadar sürdü

ya da başka tepkiler belirtiler dikkatini çeken?

şimdi en güzel zamanların senin 16. haftadan sonra harika bir dönem 36. haftaya kadar. sonra ağırlaşıyorsun.

Son düzenleme:
ben geçen sormuştum ama arada kaynadı sanırım hamile kalan arkadaşlardan eşine sürpriz yapan varmı

negatif kızlarrr ama neden adet olamadımm bennn

geç yumurtlamışsındır canım tedirgin olma.. ben geçen ay 4 gün geç yumurtladım reglimde 4 gün geç geldi.. normalde olmazdı öyle.. üzülmemek elde degil ama üzülmek çözüm olmuyor hatta üzüntü hormonlarını mahfediyor düzenini bozuyor..

günaydın kızlar..ben dün regl oldum sonunda haftaya çarşamba gününe randevu aldım hsg çekilicem..:18:

isyan'cım üzülme demekki vakti değilmiş kaç gün geçti:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…