Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Bende coraspin kullaniyordum ama anladim ki senin icin rahat etmeyecek canim, sen en iyisi yarin tekrar kan ver degerin insallah yuksek cikacak ve aksam da esine supriz yaparsin .sonra birlikte karar verirsiniz yola cikip cikmamaya. Hem rahatlamis olursun sende.

Canım bütün hamılelerde kahve akıntı gelirmi normalmidir? Bende oluyorda progestan her akşam bı tane atıyorum ama 2 ye cıkarsam acaba

Gunaydin hamisler ve adaylari
Benim akintim yok ama bulantim sak diye kesildi 3 gun once. Giderek artardi eskisinde. Ben de onu taktim

canım tebrik ederim öncelikle ama dr sormadan sakın bi yere gitme dikkatli ol olurmu

Canım bütün hamılelerde kahve akıntı gelirmi normalmidir? Bende oluyorda progestan her akşam bı tane atıyorum ama 2 ye cıkarsam acaba

Bende olmadi hic akinti ama olan arkadaslar da az degil. İlk 3ay bazi hamilelerde olabiliyormus,ilacin dozunu arttirmayi doktoruna sor canim burdan biz ne desek bos

canım doktoruna mutlaka danış ihmal etme kahverengi akıntı kanın beklemiş hali olabiliyor o yüzden ihmal etme progestanı 2 ye çıkarmanı önerir belki inşallah sıkıntısızca atlatırsın canım
verdim canım kanı saat 11 de çıkacakkk :18::18:

heyecanlı bekleyiş senin için hayırlısı inşallah canım. yerleşme kanaması bat zamanı da olabiliyor ve 2-3 gün kadar sürüyor canım bilgine.

Gunaydin hamisler ve adaylari
Benim akintim yok ama bulantim sak diye kesildi 3 gun once. Giderek artardi eskisinde. Ben de onu taktim

bugün doktor randevun vardı senin saat kaçta ? doktorun bebişi gösterince için rahatlar. 3 gündür hiç mi yok bulantın? aniden mi kesildi..

Bende olmadi hic akinti ama olan arkadaslar da az degil. İlk 3ay bazi hamilelerde olabiliyormus,ilacin dozunu arttirmayi doktoruna sor canim burdan biz ne desek bos

canım benim de bu hamileliğimde hiç akıntım yok hatta battan 1-2 gün önceden itibaren bat dönemi bitene kadar kupkuruydum. bat dönemi bittikten sonra çok ufacık belli belirsiz akıntım oluyor.

aaa canım cinsiyeti belli olmuş seninkinin baya da büyümüş seninki maaşallah. kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetini hemen gösterdi mi ufaklık

Gun icinde gelip gidiyordu. Hic gelmiyor simdi. Randevum 1de. Cuma gunu gorustugumuzde lekelenme olursa mutlaka ara demisti. O da olmadi. Bilmiyorum valla. Senin bulantin var mi?

Evet cinsiyetimiz belli oldu bugun 19+0 iz. Cinsiyet de 16+4te gittigimiz kontrolde belli olmustu. 12.haftada ogrenenler oluyo ama bizimki gostermedi o zaman

Gun icinde gelip gidiyordu. Hic gelmiyor simdi. Randevum 1de. Cuma gunu gorustugumuzde lekelenme olursa mutlaka ara demisti. O da olmadi. Bilmiyorum valla. Senin bulantin var mi?

insan bir anda kesilince de ne oluyor diyor anlıyorum. ama olumlu düşün belki de bundan sonrasını bulantısızca geçirirsin. lekelenme ile ilgili neden böyle bişi söyleme ihtiyacını duydu bi risk mi gördü? öylesine mi söyledi?
bende yok canım daha 6. hafta ama belli olmaz. inşallah olmasın çok zor oluyor iş yerinde (

Evet cinsiyetimiz belli oldu bugun 19+0 iz. Cinsiyet de 16+4te gittigimiz kontrolde belli olmustu. 12.haftada ogrenenler oluyo ama bizimki gostermedi o zaman

ben hep şey diye düşünmüşümdür erkekler hep erkenden 12. haftada falan belli olur eğer göstermediyse muhtemelen kızdır gibi gelir hep de o yüzden sordum demek edepli erkeklerde olabiliyormuş :)) 16+4 iyi bir süre. 12. haftadan sonra ilk randevunuz muydu 16+4 peki?

Son düzenleme:

Yok muayene etmedi. Degerlere bakti. Hatta senin dedigin gibi ikiden fazlaya katlanmis cok iyi dedi. Lekelenme hamilelikte istemediğimiz bir gelisme. Oldugunda tedbir almamiz lazim dedi. Oylesine yani. Tarcincim 6. Haftada olsam cok korkardim cunku o siralarda boguruyordum cok iyi hatirliyorum da bu haftalari pek hatirlayamadim ama mutlaka söyleyeceğim canim

Tamamen bebegin ultrason gunu olan keyfine durusuna bagli bizim 12.haftada poposu dönük yatiyordu doktor dürttü dürttu donmedi bize gecen yil dogum yapan arkadasimin oglu 6.aya kadar gostermedi mesela bu arada evet 12den sonra ilk kontrolumdu ayda bir gidiyorum

ayy onun poposunu sevsinler maşallah

hım hımm bakalım 1 de neler dicek :)) kesenin fotoğrafını verir şimdi sana :))

belki randevun öncesinde olsaydı öncesinde bile görebilirmişsin :)

hayırlı ugurlu olsun oğluşun ismini düşündünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…