Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Tesekkur ederim kizlar. Allah isteyen herkese nasib etsin bu telaslari heyecanlari.

Oyle yap canim cok guzel olurr. Ayy ben bi turlu cenemi tutamadigim icin supriz falan yapamiyorum hic:) bari sen yap

videomu izleticem size cuma günü perşembe inşallah deger katlanırsa akşamına söylerim gizliden kaydederim

negatif kızlarrr ama neden adet olamadımm bennn

ya hani üzülmücektin sonucu öğrenince sadece rahatlıcam ne olduğunu bilicem demiştin. üzülmek can sıkmak yok oluruna bırak tatlım yaa bak çok okudum ben olmuyo artık dedyip saldıktan sonra hamile kalan çok oluyomuş. stres yapıyosun kendine vücudun ister istemez etkileniyo

Genel olarak cok problemim olmadi simdiye kadar, 8.hafta baslayan bulanti koku hassasiyeti istahsizlik oldu o da 14.hafta gibi gecti. Simdi herseyden yiyebiliyorum arada halsizlik oluyor o kadar. Simdilik 2kilo aldim. Gobegim de bu hafta belli olmaya basladi yavastan bir hafta on gundur hareket ettigini de hissediyorum,bugun de aşı olmaya gidiyoruz. Simdilik bu kadar

Anaaamm 8. haftada da bulantı başlayabiliyor demek...
Bende hiç bulantı olmadı da, herhalde olmayacak diye düşünüyordum

o zaman hiçbişeyi düşünme canım sadece bebeğin ve kendini düşün güzelce yat dinlen seyahat faln etme

canım öyle ama varya ne görmemişligim kalır ne başka bişey.. hepimiz dogurduk böyle naza çekmedik derler.. arkandan tabi.. dura dura giderim kocuşta kımıl kımıl sürer Allaha emanet

Anaaamm 8. haftada da bulantı başlayabiliyor demek...
Bende hiç bulantı olmadı da, herhalde olmayacak diye düşünüyordum

Daha 5+lardasin bulanti cogunlukla kalp atisi olustuktan sonra basliyormus yani bulantim olmayacak demek icin 1-2 hafta beklemen gerekiyor insallah olmaz da rahat gecirirsin hamileligi

Günaydın kızlar..
Bugün doktora gidiyorum:)
Keseyi görmeye..
Allahım nasip ederse..

kesenin fotoğrafını çekerse bizimle paylaşsana görmek hepimizi mutlu eder :)

güzel haberlerle git gel

bulantın kusma vaziyetlerine geçecek kadar mıydı? sabahtan akşama mıydı?

şuandan itibaren iştahın fena açılacak ve hızla kilo almaya başlicaksın tecrübeyle sabittir :) meyveleri götürme o kadar çok :)

aşerdiğin neler oldu şuana kadar? canın neler istiyor :)

Son düzenleme:
Daha 5+lardasin bulanti cogunlukla kalp atisi olustuktan sonra basliyormus yani bulantim olmayacak demek icin 1-2 hafta beklemen gerekiyor insallah olmaz da rahat gecirirsin hamileligi
O zaman üçüncü aya girdiğimde bulantım olmazsa artık olmayacak demektir
Allahım sana da hayırlı doğumlar nasip etsin :)

Son düzenleme:
kesenin fotoğrafını çekerse bizimle paylaşsana görmek hepimizi mutlu eder :)

güzel haberlerle git gel
İnşallahhhhhh...

Kesenin fotoğrafını çeker herhalde çekmesi lazım. Çekmezse de çek derim ben
Buraya da akşama eklemeye çalışırım inşallah kısmetse..

benimde 8. haftada başlamıştı kızımda
Ooo desenize kişiden kişiye değişiyor her şey..
Kimisinde en başında başlıyor bulantılar, baş dönmeleri..

Benim ilk öğrendiğim zaman baş dönmem oldu birkaç kere.
Şimdi o da yok.

Ben hamile olduğumu adet görmediğimden anlıyorum zaten. Belli etmiyor kendini bebeğim

Evet bazen kusma da oluyodu ama hergun degil cok sukur sabahlari ve yemeklerden sonra daha cok oluyodu bulanti da:)) ayy kendimi anket cevapliyo gibi hissediyorum kilo sorun degil ya alirim veririm napim.
İki sey aserdim birini yedim birini daha yiyemedim. Soylemiim cok sasirirsinizz bi de caniniz cekmesinhee onlara ek olarak da dondurma yemek istiyorum ama cogunlukla esimden gizli yiyorum korkuyo hasta olcam diye
O zaman üçüncü aya girdiğimde bulantım olmazsa artık olmayacak demektir
Allahım sana da hayırlı doğumlar nasip etsin :)

Evet bak oyle diyebiliriz insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…