Tesekkur ederim kizlar. Allah isteyen herkese nasib etsin bu telaslari heyecanlari.
Oyle yap canimcok guzel olurr. Ayy ben bi turlu cenemi tutamadigim icin supriz falan yapamiyorum hic:) bari sen yap
negatif kızlarrrama neden adet olamadımm bennn
hamileliğin nasıl geçti bu arada bulantın oldu mu olmadı mı olduysa kaçıncı haftada başladı kaçıncı haftaya kadar sürdü
ya da başka tepkiler belirtiler dikkatini çeken?
şimdi en güzel zamanların senin 16. haftadan sonra harika bir dönem 26. haftaya kadar. sonra ağırlaşıyorsun.
Canım gözün aydınnnnvideomu izleticem size cuma günüperşembe inşallah deger katlanırsa akşamına söylerim gizliden kaydederim
Anaaamm 8. haftada da bulantı başlayabiliyor demek...Genel olarak cok problemim olmadi simdiye kadar, 8.hafta baslayan bulanti koku hassasiyeti istahsizlik oldu o da 14.hafta gibi gecti. Simdi herseyden yiyebiliyorum arada halsizlik oluyor o kadar. Simdilik 2kilo aldim. Gobegim de bu hafta belli olmaya basladi yavastanbir hafta on gundur hareket ettigini de hissediyorum,bugun de aşı olmaya gidiyoruz. Simdilik bu kadar
videomu izleticem size cuma günüperşembe inşallah deger katlanırsa akşamına söylerim gizliden kaydederim
o zaman hiçbişeyi düşünme canım sadece bebeğin ve kendini düşün güzelce yat dinlen seyahat faln etme
Anaaamm 8. haftada da bulantı başlayabiliyor demek...
Bende hiç bulantı olmadı da, herhalde olmayacak diye düşünüyordum
Günaydın kızlar..
Bugün doktora gidiyorum:)
Keseyi görmeye..
Allahım nasip ederse..
Genel olarak cok problemim olmadi simdiye kadar, 8.hafta baslayan bulanti koku hassasiyeti istahsizlik oldu o da 14.hafta gibi gecti. Simdi herseyden yiyebiliyorum arada halsizlik oluyor o kadar. Simdilik 2kilo aldim. Gobegim de bu hafta belli olmaya basladi yavastanbir hafta on gundur hareket ettigini de hissediyorum,bugun de aşı olmaya gidiyoruz. Simdilik bu kadar
Anaaamm 8. haftada da bulantı başlayabiliyor demek...
Bende hiç bulantı olmadı da, herhalde olmayacak diye düşünüyordum
O zaman üçüncü aya girdiğimde bulantım olmazsa artık olmayacak demektirDaha 5+lardasinbulanti cogunlukla kalp atisi olustuktan sonra basliyormus yani bulantim olmayacak demek icin 1-2 hafta beklemen gerekiyor insallah olmaz da rahat gecirirsin hamileligi
İnşallahhhhhh...kesenin fotoğrafını çekerse bizimle paylaşsana görmek hepimizi mutlu eder :)
güzel haberlerle git gel
Ooo desenize kişiden kişiye değişiyor her şey..benimde 8. haftada başlamıştı kızımda
kızlarrrrrrrrr ben geldim :) nasılsınız ?
Canım gözün aydınnnn
Allahım kucağına almayı nasip etsin
Aminn cümlemize inşallahhsagol canımaminnnn sanada inşallahh
Evet bazen kusma da oluyodu ama hergun degil cok sukurkesenin fotoğrafını çekerse bizimle paylaşsana görmek hepimizi mutlu eder :)
güzel haberlerle git gel
bulantın kusma vaziyetlerine geçecek kadar mıydı? sabahtan akşama mıydı?
şuandan itibaren iştahın fena açılacak ve hızla kilo almaya başlicaksın tecrübeyle sabittir :) meyveleri götürme o kadar çok :)
aşerdiğin neler oldu şuana kadar? canın neler istiyor :)
O zaman üçüncü aya girdiğimde bulantım olmazsa artık olmayacak demektir
Allahım sana da hayırlı doğumlar nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?