Tvye çıkıyor bazen bebekler atılıyor içim parçalanıyor vallahi.işte o da onların imtihanı diyorum.geçen yine bebek bulundu dışarda.Eşim cumaya giderken tembihledim etrafa iyi bak bulursan kap gel dedim ne yapayım istiyorum
Evet canim onu diyorum aynen..
Insanlik duygusunu zerre kadar tasimiyor bu kadin icinde..
Hadi tamam psikolojik hasta belki ama o bebegin hic mi anneannesi dedesi teyzesi amacsi yoktuda kimse sahiplenmedi?
Canim biz daha bu ay yeni basladik.
Zaten soranlara hep korundugumu söylüyordum.
Tek sebeb kaynim ve eltimin 5 senedir olmamasi.
Kaynimda sperm azinligi eltimde adet düzensizligi var.
Asilama yada tüp bebek düsünüyorlar.
Fakat suan durumlarini bende tam bilmiyorum.
Kaynim pek üzerine düsmüyor sanirim :26:
ayyy canım benim ya ben herkesin bebeğini severim daha sabi onlar melek ya bir sıcak kucağa hasretler.
ben de ogün rüyamda kedi yavrusu ve ördek yavrusu gördüm çok sevdim. eşime diyorum yolda falan yavru kedi görürsen getir diyorum sevmek istiyorum
Canım muhakkak kadın hastalıklarına görün ya da yumurta takibi yaptır.küçük bir sebep varsa hemen müdahale edilir.ben baktırmaya başladım bu ay bir yumurtam 26 diğeri 17 olmuştu.iğne vurmadı baktırdm kendiliğinden çatlamış kiste dönüşür sanıyordum.ben de bekliyorum en azından çatlama ve yumurta sorunumun olmadığını biliyorum.bi de gerçekten nasip meselesi annemin sebepsiz 14 sene olmamış 15.sene ablam olmuş.sonra sırayla biz.hayırlısı dua edelim birbirimize
inşallah rüyalarımız gerçek olur ben de habire test yapıyorum hamileyim ya bebek emziriyorum ya doğuruyorum :)))evde bir canlının bulunmasını istiyoruz seni anlıyorum geçen gidip kuş baktık eve bir tane alacam dedi eşim bari onu seveyim.Ben de bir rüya gördüm yılbaşı gecesi test yapmışız kan testi değerleri çok az çıkmış ama doktor demiş ki hamilelik olabilir bekleyin
iyi geceler :) sayfanızda samimiyetle karşıladığınız için teşekkür ederimCanim ben hapi biraktiktan sonra gittim kontrole.
Gebelige serbest demisti doktor.
Yarin aslinda randevum vardi ama vazgectim gitmekten dün adette olunca..
Bakalim biraz daha bekleyelim diyorum olmazsa mutalak gideriz..
Benim annemin de 3 sene sonra oldu ancak cocuklari..
Tabi annem 65 yasinda kücükken karnindan yanmis..
Doktorlar 'hic bir zaman cocugu olmayacak' demisler ona karni yandi diye :))
Nasip kismet..
Akrabalarimda 45 yasinda olup hic cocugu olmayanlarda var..
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah..
Anne olmak eger ki seneler sonra nasip olacaksada o zaman sarfinda bize dayanabilme gücü versin insaAllah..
Kizlar hepiniz tekrar hos geldiniz topicimize..
InsaAllah bir birimize moral ve destek olarak cift cizgiyi hepimiz görürüz..
Benim simdi cikmam lazim herifim bekler :))
Yarin görüsmek üzere hepinize hayirli geceler
inşallah rüyalarımız gerçek olur ben de habire test yapıyorum hamileyim ya bebek emziriyorum ya doğuruyorum :)))
tez zamanda eve bir canlı alacam . bak eşim nöbetçi evde tek soluk kaldım ailelerimizden de uzağız kimsemiz yok
Canim ben hapi biraktiktan sonra gittim kontrole.
Gebelige serbest demisti doktor.
Yarin aslinda randevum vardi ama vazgectim gitmekten dün adette olunca..
Bakalim biraz daha bekleyelim diyorum olmazsa mutalak gideriz..
Benim annemin de 3 sene sonra oldu ancak cocuklari..
Tabi annem 65 yasinda kücükken karnindan yanmis..
Doktorlar 'hic bir zaman cocugu olmayacak' demisler ona karni yandi diye :))
Nasip kismet..
Akrabalarimda 45 yasinda olup hic cocugu olmayanlarda var..
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah..
Anne olmak eger ki seneler sonra nasip olacaksada o zaman sarfinda bize dayanabilme gücü versin insaAllah..
Kizlar hepiniz tekrar hos geldiniz topicimize..
InsaAllah bir birimize moral ve destek olarak cift cizgiyi hepimiz görürüz..
Benim simdi cikmam lazim herifim bekler :))
Yarin görüsmek üzere hepinize hayirli geceler
Canım geçen aylarda hep test yapıyordum sürekli hep de belirtilerim ve umudum vardı yavaş yavaş teslimiyet gösteriyorum.rahat olmak lazım canım.inşallah rüyalarımız gerçekleşir kavuşuruz yavrularımıza.Aynı durumdayız aileden uzakta kimsemiz yok eşimizden başka sevgi hissini giderebileceğimiz bir canlı şart.
kızlar aeo iyi geceler inşallah yarın muhabbetimize devam ederiz çıkıyorum ben.
iyi geceler :) sayfanızda samimiyetle karşıladığınız için teşekkür ederim
hayırlı gecelr canım teşekkürler sayfanı ve yüreğini açtın
Beyaznanemmm bugün kirmizilari görerek simsiyah başlayan gün senin haberini alarak düzeldi..bana umut isigi oldunn coookkk cookkkk mutlu oldumm tebriklerrr sekerimmm
dünkü moral bozukluğunu atlattım..dün eşimde işteydi akşama kadar defresif takındım üzüldüm ama ağlamadım..
bugün iyiyimm..adet bitsinn yeni bir aya başlangı yapalımm bakalımmm
İste boyle olucaksin canimİlk soku atlattin mi bi an once calismalara baslamak istiyormus insan :) Rabbim hayirlisini nasip etsin.. stres sıkıntı baski yapmadan insaAllah bu ay guzel haberi aliriz bizde
Merhaba kizlar, herkese selamlar.
Beyaznane ye Tebrikler. Rabbim hayırsıyla kucağına almayi nasip etsin
Benim de bat 13u. Beklemek çok zor. Psikolojik mi olduğunu bilmediğim birkac belirtim de var. Göğüsleri dolgunluk, hafif bir baş ağrısı. Koku almada hassasiyet. Sürekli acikma, arada bir kulak cinlamasi. Ateşimi de oluyorum son birkaç gündür. Ateşimde de artış var . 36.4 ile başlamıştı. Düzenli olarak hergün artıyor. Bugün 36.7 ye çıktı.
Kan testi yaptırsam çıkar mı acaba? Daha çok erken biliyorum ama günler o kadar yavaş geçiyor ki. Burada okudukça da insan sabırsızlaniyor sanırım daha fazla. Rabbim aratmadan nasip etsin isteyen bekleyen herkes inş en hayırlı zamanda
Canım geçen aylarda hep test yapıyordum sürekli hep de belirtilerim ve umudum vardı yavaş yavaş teslimiyet gösteriyorum.rahat olmak lazım canım.inşallah rüyalarımız gerçekleşir kavuşuruz yavrularımıza.Aynı durumdayız aileden uzakta kimsemiz yok eşimizden başka sevgi hissini giderebileceğimiz bir canlı şart.
evde bir canlının bulunmasını istiyoruz seni anlıyorum geçen gidip kuş baktık eve bir tane alacam dedi eşim bari onu seveyim.Ben de bir rüya gördüm yılbaşı gecesi test yapmışız kan testi değerleri çok az çıkmış ama doktor demiş ki hamilelik olabilir bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?