Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ayyy canım benim ya ben herkesin bebeğini severim daha sabi onlar melek ya bir sıcak kucağa hasretler.
ben de ogün rüyamda kedi yavrusu ve ördek yavrusu gördüm çok sevdim. eşime diyorum yolda falan yavru kedi görürsen getir diyorum sevmek istiyorum

Evet canim onu diyorum aynen..
Insanlik duygusunu zerre kadar tasimiyor bu kadin icinde..
Hadi tamam psikolojik hasta belki ama o bebegin hic mi anneannesi dedesi teyzesi amacsi yoktuda kimse sahiplenmedi?

bide öğretmenmiş millet çocuğunu ona emanet ediyor . yazık vallahi Allah akıl fikir birazcıkta vicdan versin

Canım muhakkak kadın hastalıklarına görün ya da yumurta takibi yaptır.küçük bir sebep varsa hemen müdahale edilir.ben baktırmaya başladım bu ay bir yumurtam 26 diğeri 17 olmuştu.iğne vurmadı baktırdm kendiliğinden çatlamış kiste dönüşür sanıyordum.ben de bekliyorum en azından çatlama ve yumurta sorunumun olmadığını biliyorum.bi de gerçekten nasip meselesi annemin sebepsiz 14 sene olmamış 15.sene ablam olmuş.sonra sırayla biz.hayırlısı dua edelim birbirimize

evde bir canlının bulunmasını istiyoruz seni anlıyorum geçen gidip kuş baktık eve bir tane alacam dedi eşim bari onu seveyim.Ben de bir rüya gördüm yılbaşı gecesi test yapmışız kan testi değerleri çok az çıkmış ama doktor demiş ki hamilelik olabilir bekleyin

Canim ben hapi biraktiktan sonra gittim kontrole.
Gebelige serbest demisti doktor.
Yarin aslinda randevum vardi ama vazgectim gitmekten dün adette olunca..
Bakalim biraz daha bekleyelim diyorum olmazsa mutalak gideriz..
Benim annemin de 3 sene sonra oldu ancak cocuklari..
Tabi annem 65 yasinda kücükken karnindan yanmis..
Doktorlar 'hic bir zaman cocugu olmayacak' demisler ona karni yandi diye :))
Nasip kismet..
Akrabalarimda 45 yasinda olup hic cocugu olmayanlarda var..
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah..
Anne olmak eger ki seneler sonra nasip olacaksada o zaman sarfinda bize dayanabilme gücü versin insaAllah..

Kizlar hepiniz tekrar hos geldiniz topicimize..
InsaAllah bir birimize moral ve destek olarak cift cizgiyi hepimiz görürüz..
Benim simdi cikmam lazim herifim bekler :))
Yarin görüsmek üzere hepinize hayirli geceler

inşallah rüyalarımız gerçek olur ben de habire test yapıyorum hamileyim ya bebek emziriyorum ya doğuruyorum :)))
tez zamanda eve bir canlı alacam . bak eşim nöbetçi evde tek soluk kaldım ailelerimizden de uzağız kimsemiz yok

iyi geceler :) sayfanızda samimiyetle karşıladığınız için teşekkür ederim

Canım geçen aylarda hep test yapıyordum sürekli hep de belirtilerim ve umudum vardı yavaş yavaş teslimiyet gösteriyorum.rahat olmak lazım canım.inşallah rüyalarımız gerçekleşir kavuşuruz yavrularımıza.Aynı durumdayız aileden uzakta kimsemiz yok eşimizden başka sevgi hissini giderebileceğimiz bir canlı şart.

hayırlı gecelr canım teşekkürler sayfanı ve yüreğini açtın

aynen her ay çok çok çok belirtilerim oldu bence tamamen psikolojik ne düşünürsek beynimiz onu olduruyor ben belirti aradıkça hergün yeni belirtilerim çıkıyodu. bu ay hiiiiiiç belirtim yok . yine de her ay umutluyum. ikiz kızlarım olur inşallah :)

Beyaznanemmm bugün kirmizilari görerek simsiyah başlayan gün senin haberini alarak düzeldi..bana umut isigi oldunn coookkk cookkkk mutlu oldumm tebriklerrr sekerimmm

iyi geceler :) sayfanızda samimiyetle karşıladığınız için teşekkür ederim

hayırlı gecelr canım teşekkürler sayfanı ve yüreğini açtın

Estagfirullah kizlar burasi hepimizin zaten
Zor bir surec hepimiz icin.
Hepimizin morale ihtiyaci oluyor.
İnsaAllah burada bir birimize o destegi veririz :)

Yalniz listeyi daha yeni olusturduk daha once yapmiyordum..
Telefondan baglandigim zaman listede duzenleme yapamiyorum o yuzden simdiden kusuruma bakmayin :)
PCden baglaninca guncellemeyi yaparim hemen..

Beyaznanemmm bugün kirmizilari görerek simsiyah başlayan gün senin haberini alarak düzeldi..bana umut isigi oldunn coookkk cookkkk mutlu oldumm tebriklerrr sekerimmm

Gelindasim Dugun gununu beraber bekledigimiz gibi insaAllah bebislerimizin dogum gunlerinide beraber bekleriz.. Yalniz degilsin

Herifimi ise gonderdim simdi yatiyorum hadi hayirli geceler hanimlar

Dukkani kapattigim gibi aciyorum

Herkese hayirli sabahlar bol bebisli haftalar

dünkü moral bozukluğunu atlattım..dün eşimde işteydi akşama kadar defresif takındım üzüldüm ama ağlamadım..
bugün iyiyimm..adet bitsinn yeni bir aya başlangı yapalımm bakalımmm

Son düzenleme:
dünkü moral bozukluğunu atlattım..dün eşimde işteydi akşama kadar defresif takındım üzüldüm ama ağlamadım..
bugün iyiyimm..adet bitsinn yeni bir aya başlangı yapalımm bakalımmm

İste boyle olucaksin canim İlk soku atlattin mi bi an once calismalara baslamak istiyormus insan :) Rabbim hayirlisini nasip etsin.. stres sıkıntı baski yapmadan insaAllah bu ay guzel haberi aliriz bizde

İste boyle olucaksin canim İlk soku atlattin mi bi an once calismalara baslamak istiyormus insan :) Rabbim hayirlisini nasip etsin.. stres sıkıntı baski yapmadan insaAllah bu ay guzel haberi aliriz bizde

ama yinede kalbim sızlıyor içim yanıyor yaa...sanki hiç olmıcakmış gibi geliyor artık bana

Arkadaslar cokta oluruna birakmayi.bir bakarsinizki aylar gecmis.insanin sabretmesini saglayan her ay acaba hamilemiyim duygusu.TEdbirinizi alin derim hergun kadinlar sogan kuru yapsin esinizede keciboynuzu kuru yapin gercekten ise yariyor.

Tedbirinizi alin arkadaslar cokta oluruna birakmayin.kadinlarin sabretmesini saglayan bu ay sanirim hamileyim duygusu.donup baktigimizda aylarin gectigini farkediyoruz.kadinlar sogan kuru yapsin edinizede keci boynuzu kuru yapin gercekten ise yariyor.bir sene kalamadim bu kuru yaptigim ay hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…