Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım eğer varsa bi şekilde öğrenilir tabii.peki belirtilerin var mı şüphelendiğin

canım eğer varsa bi şekilde öğrenilir tabii.peki belirtilerin var mı şüphelendiğin

yarın tekrar test yapıcam bakalım canım...inanki ben havada bulut olsa belırtı saydıgımdan önemsememeye calısıyorum ...yanı vucudda degişik bişey varsada bılmıyorum kı...çay içemiyorum bikac gündür...artık ac oldugum zamana mı denk gelıyo yoksa bıseyler var mı,kasıklarımda cok hafıf sızılar oluyo ara ara yanı bunlarlar normalde olan seyler mı bende yoksa yenı mı cıktı ayır edemiyorum canım ya daha dogrusu kaptırmak ıstemıyorum kendımı belırtıye olmazsa üzülmeyeyim diye

evet ismini işliycem bi de cinsiyete göre bazı motifler işliycem kenarlara da kenar süsü geçerim

yaa ismi belli mı bebişin ama cınsıyet bellı deıl ya.ama aklında var mı bişeyler ayy baya güzel olcak desene canım

yaa ismi belli mı bebişin ama cınsıyet bellı deıl ya.ama aklında var mı bişeyler ayy baya güzel olcak desene canım

inşallah güzel olur :))) kız olursa elif ecrin erkek olursa yunus emre düşünüyorum eğer aklımı çelen başka isim olmazsa o zamana kadar

hadi bakalım sabah idrarı söyler az çok ne olduğunu hayırlısı canm

bende de tüm belirtiler oluyor ama sonuç hüsran.yalnız şundan anlıyorum adetimn geleceğini 2 gün önceden karnıma bi sancı giriyor.ve bel ağrım oluyor

inş çok beklemezsin sen de kuzunu birbirimize dua edelim

Allah'ım hayırlısından bizlere evlatlar nasip et,hasretiyle sınama yarabbi

amin canım Rabbim aratmasın ,doktor kapılarına düşürmesin bizi.herkesin bir derdi var kimi erken kavuşuyor kimi geç.bakalım bizimkinin çimlenme zamanına ne kadar var

doktor kapısından beri gelmiyoruz ki
cookk yoruldum rabbim güc verrr :2::2::2:

inşallah güzel olur :))) kız olursa elif ecrin erkek olursa yunus emre düşünüyorum eğer aklımı çelen başka isim olmazsa o zamana kadar

ayy güzel isimler bunlar canım hayırlısı olsun önünde aylar var bakalım fikrin neler olacak

sen ne dersin bu konuda mervecım...iki test yaptım birisinde silik çizgi vardı diğerinde yoktu

evet canım birbirimize dua edeli canım...allahım kabul eder inş

Allah'ım hayırlısından bizlere evlatlar nasip et,hasretiyle sınama yarabbi

aaaammmmmiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

chocolatechips bence kan tahlili yaptır sen bi silikse gebe olabilirsinn,ayyy insallahhhhhhh

doktor kapısından beri gelmiyoruz ki
cookk yoruldum rabbim güc verrr :2::2::2:

en umulmadık zamanda geliyor bazen kapımıza hayat.evliliğin hengamesinde çalmıştı kapımızı şaşırmıştık beklemiyorduk erken değil mi ? diyorduk.kapıyı açıp girdi içeri soluklandı,misafir ettik,arzuladıklarını eksiksiz yerine getirdik.sevindi ,sahiplendi.fakat misafir gitmek istedi,ziyaretin kısası makbuldür dedi. haber vermeden çekip gitti......ve bi daha geri dönmedi

:44::44::44::44::44:

slm cnm sana ne umutlan derım ne de umutlanma.. ayn ı seylerı bnde yasadım cunu benım de buı saatt sonra cıktı cızgım tamam dedım var evde bı test daha vardı sabah tahlıle gtmeden yaptm en son negatıftı kandada negatıf cıktı sonra ha dedımm demek bole oluomuss ama sok oldumm sartlandırmakta kotuuu sen haırlıklı ol herseye bncee :44::44::44:

ayy güzel isimler bunlar canım hayırlısı olsun önünde aylar var bakalım fikrin neler olacak

sen ne dersin bu konuda mervecım...iki test yaptım birisinde silik çizgi vardı diğerinde yoktu

canım gebelik testlerinde negatif çıkanların yanlış olma payı çok yüksek ama pozitif olanlarınki o kadar değil.. kaç gün var bata? bir de resmini çekip atsan biz de görelim

merhaba canım.haklısın,bende zaten diğerinde cıkmayınca yok diye düşünüyorum ama bı yandan da acaba mı diyorum o yuzden cokta umudum yok acıkcası..heralde olsaydı ikinci testte de cıkardı...hayırlısı artık canım

silik milik çıkmış vardır inşallah ya . sabah ilk idrarla yap ikinci çizgi şıp diye çıksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…