ama yinede kalbim sızlıyor içim yanıyor yaa...sanki hiç olmıcakmış gibi geliyor artık bana
Tedbirinizi alin arkadaslar cokta oluruna birakmayin.kadinlarin sabretmesini saglayan bu ay sanirim hamileyim duygusu.donup baktigimizda aylarin gectigini farkediyoruz.kadinlar sogan kuru yapsin edinizede keci boynuzu kuru yapin gercekten ise yariyor.bir sene kalamadim bu kuru yaptigim ay hamile kaldim
canım yaş 27 ,,,bat 03/01
yaş 24 bat 12/01/2013
Hosbulduk canim.beb bir sene bekledim her ay umitlendim herkes bebek varmi diye soruyordu cok uzuluyordum.esimle doktora gittik bende sorun cikmadi esimin spermi azdi hic isyan etmedik deneniyoruz dedik.ben bu siteyi takip ediyordum ama yazmiyordum.en sondedimki herkesin nasil oluyirsa benimde olacak bir gece resmen yatagimda icimden allaha lutfen diye yalvardim sonra esime hergun keciboynuzu yaptim bende sogan suyu ictim ay boyunca ara ara kasigim agridi suphelenince adete bir hafta kala kesinlikle iliskiye girmedik.sonra adet gunumde agrim vardi off dedim yemek yaparken akinti hissettim baktim pembemsi lekeler.saatlerce agladim.hic aglamazdim eskiden sonra baktim hic kan gelmiyor bitmis test yaptim pozitif allah bu mutlulugu herkese yasatsin yedi haftaligim.yeni oldugu icin hersey aklimda merak ettiginiz varsabyardimci olabilirim
Allahim ne büyük iste :) ol diyince oluyor iste :)
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Bizde kafamizi rahat birakip insaAllah ayni sonuca variriz
Canlarım allah hepinize yeni yılda bebişler nasip etsin ...umutsuz mutsuz olmayın lütfen hiç beklemediğiniz bir ayda size merhaba diyecek bebeğiniz ...görüceksiniz öpüyorum herkesi
Amin canim insallah unutmayin ama supheniz varsa adete bir hafta kala iliskiyi birakin doktor tavsiywsi
Canlarım allah hepinize yeni yılda bebişler nasip etsin ...umutsuz mutsuz olmayın lütfen hiç beklemediğiniz bir ayda size merhaba diyecek bebeğiniz ...görüceksiniz öpüyorum herkesi
efulim beni de ekler misin yaş 28 bat 09/01/2014
günaydın hanımlarnasılsınız ne var ne yok
yeni gelen arkadaslar olmus hoşgelmişler
Canim bunu bir arastirmam gerekDusmesin tutunabilsin diye garantiye alin .onuda yasadim cunku
merhaba günaydın arkadaşlar
listede ismimi göremedim, 29 yaş, bat 8 ocak, 1. deneme
3 ocak hcg 0,100 çıktı
aslında tam batımıda bilmiyorum çünkü geçen ay doğum kontrol hapı kullanıyordum, sat 8 aralık
bakalımm nolcakkk
Hos geldin canimTest yaptin miii
merhaba günaydın arkadaşlar
listede ismimi göremedim, 29 yaş, bat 8 ocak, 1. deneme
3 ocak hcg 0,100 çıktı
aslında tam batımıda bilmiyorum çünkü geçen ay doğum kontrol hapı kullanıyordum, sat 8 aralık
bakalımm nolcakkk
yok canım yapmadım....korkudan yapamıyorum ya:18::18::18: ya negatif cıkarsa:18:
yarın sabah yapıcam inş bakalım,tabi kırmızılar gelmezse:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?