Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

evet ya oyle oluyormus..
yumurta tutunamayip adet kanamasiyla sokuluyormus..
Ablamin komsusunda iki sefer olmus oyle..
test yapmasaydim hic anlamazdim zaten demisti..
ama test pozitif cikinca iki gun sonrada adeti gelince anlamis..

Canim kisiden kisiye ve gebelikte ki riske gore iliski yasagi degisir saniyorum..
4 ablam var ve hic birinde hamileliginde iliski yasak demediler..
Ama bir arkadasim ilk 3 ay kanamasi vardi dusuk tehlikesi vardi ve onda yasakti..
Simdi bebegi 4-5 aylik oldu masAllah :)

Darisi basimiza hayirlisiyla

Ben senden cok umitliyim canim bak bugune kadar gelmedi insaAllah bebegin tutunmustur sana
İkinci hamisimiz sen olacaksin insaAllah oyle geciyor icimden
Bizde pesinizden gelicez Allah nasip ederse

canım ben pek güvenmiyorum bu kırmızılara bi ara 8 gün gecikmişti stresten adetim ...sonu hüsran oldu

oyuzden aynı sey olucak diye korkuyorum....

inş hamişimdir inş bebişim gelmiştir

Cnm adet olsam bende rahatlayacağım, beklemek ve belirsizlik canımı sıkıyor, birde ilk deneme ya bi hevesliyim sorma,

belki diğer ayı birlikte bekleriz, hayırlısı Allahtan cnmm

çok teşkkür ederim....:)

canım ben pek güvenmiyorum bu kırmızılara bi ara 8 gün gecikmişti stresten adetim ...sonu hüsran oldu

oyuzden aynı sey olucak diye korkuyorum....

inş hamişimdir inş bebişim gelmiştir

tabi ki oyle olursa cok kotu olur :26:

ama iyi dusunelim iyi olsun oyle degilmi

yarin test yaparsin insaAllah korkularin yersiz oldugunu ogrenirsin

Cnm adet olsam bende rahatlayacağım, beklemek ve belirsizlik canımı sıkıyor, birde ilk deneme ya bi hevesliyim sorma,

Evet canim belirsizlik insani mahf ediyor..
Gectigimiz ay bizim calismamiz olmamasina ragmen adetim gecikti diye acaba diye dusunup durmustum..
Bu ay ilk denememizdi bize nasip olmadi..
Ama insaAllah sizin mucizeniz gelmistir

Bu ay olmadiysa da umidimizi kaybetmiyoruz :)
Yeni bir ay yeni umitler

Son düzenleme:

merhaba canım hakkımızda hayırlısı...beklemek cok zor ama napalım beklıcez....

adet gecicek mi bekle
kese görünmesi için bekle
kalbini duymak için bekle
cinsiyet bekle.....

ayyy annelik böyle bişey heralde ...inş hepimizin bebişi gelir

kızlar dün gece test yaptırdım. malesef hamile değilmişim. 1.20 çıktı değerim ((

kızlar dün gece test yaptırdım. malesef hamile değilmişim. 1.20 çıktı değerim ((

:26: Canim ya suan ne duruma oldugunu az cok tahmin edebiliyorum..
Ama inan ki gececek..
Yarin sabah kalktiginda bir an once adetim gelip gitsin de yeni calismalara baslayalim diyeceksin..
Umidin kirilmasin..
İnsaAllah onumuzde ki ay olacak..
Sanirim esinle birlikte gitmistin degil mi..
Oda sana destek olmaya calismistir eminim..
İnsaAllah bir an once toparlanirsin..

Kizlar bende nidan 2012 de evlendim ve eylul 2013ten beri korunmuyoruz. aslinda kisa bi sure stres yapmiyo gibi dursamda oldukca kafaya takiyorum. bide kimdeylede paylasmiyorum daha cok stres olurum diye. burda sizlerle olmak bana iyi gelecek ins. bu ay yumrtlama gunune ozellikle dikkat ettk. daha 10 gun var regl donemime. Hadi hayirlisi

valla banada öyle oluyor stres yapıyorum istemeden, yapmıyorum gibi geliyor ama....
biz neredeyse hergün deniyoruzz...

Hos geldin canim.
Evet malesef bir cogumuz bu konuyu herkesle paylasamiyoruz.
Bu yuzden insaAllah burada bir birimizin sirdasi oluruz.
Ve moral kaynagi oluruz.
İnsaAllah bu ay tutunmustur bebegin sana
Ve aynen dedigin gibi stres yapmamaya calis.
Biz kadinlar cok cabuk ve cok kolay etkileniyoruz.
Zor olsada kafamizin rahat olmasi gerekiyor.

üzülme herşeyde bir hayır vardır, Allah sana nasip ettiyse bebişin mutlaka bir gün gelecektir. sakın üzülme ve hevesin kırılmasın, bir dahaki aya neşe ile bekleeyelim beraber olur mu??

canım üzülme demicem üzül agla ama hemen toparlan adetin gecsin yeni sayfa yeni ümit yeni ay calışmalara devam....

bu hayırlısıymış demek kalıyo sadece bize ...inş bebişin çok bekletmeden gelir...

ilk denemen miydi?

Son düzenleme:
valla banada öyle oluyor stres yapıyorum istemeden, yapmıyorum gibi geliyor ama....

Canim sakin sakin..
Her gun iliski demek sperm kalitesini dusurmek demek..
En ideal olani 2 gunde bir yada 3 gunde bir iliski..
Ben simdiye kadar hep boyle duydum boyle okudum canim
Her gun hem seni daha cok strese sokar..
'oldumu olmadimi' dusuncesi yuzunden

canım stres hormonlarımızı etkiliyo...bende cok takardım oldu mu olmadı mı diye ama adetimi geciktirmekten baska bişey olmadı...

oyuzden kafanı dagıtacak hobi falan edin..ugrasınca bişeylerle zamanda geciyo streste azalıyo.....örgü örebilirsin ben örüyorum mesela

inş bebişin gelmiştir canım

kızlar ben kaçıyorum...koçişim ögle yemegine gelecek...hazırlanmam ve masayı donatmam gerek

öptüm herkesi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…