Canim testim silik cikmisti eski donemde iliskiye girdik hemen adet oldum.kadinlar bazen hamile olduklarini bilmeden cocuk dusuruyormus.kisiden kisiye degisir ben buna dikkat ettigim ay kaldim.yumurtlamam adetten bir hafta sonra erken yani.belki bundan olmustur.hamileligin ilk uc ayi yasak zaten iliski
Ben senden cok umitliyim canim bak bugune kadar gelmedi insaAllah bebegin tutunmustur sana
İkinci hamisimiz sen olacaksin insaAllah oyle geciyor icimden
Bizde pesinizden gelicez Allah nasip ederse
Canim hos geldin satlarimiz ayni seninle :)
Ama ben adet oldum bile :)
Hayirlisi olsun canim..
Belki gec dollenmedir o yuzden cikmamistir?
Olabilir degil mi
Bu ay olmadiysa da bir daha ki aya olacak insaAllah
Canim listede yoksan eklerim seni de tabii ki..
Suan telden baglaniyorum..
Ancak PC'den duzenleyebiliyorum listeyi :26:
canım ben pek güvenmiyorum bu kırmızılara bi ara 8 gün gecikmişti stresten adetim ...sonu hüsran oldu
oyuzden aynı sey olucak diye korkuyorum....
inş hamişimdir inş bebişim gelmiştir
canım ben pek güvenmiyorum bu kırmızılara bi ara 8 gün gecikmişti stresten adetim ...sonu hüsran oldu
oyuzden aynı sey olucak diye korkuyorum....
inş hamişimdir inş bebişim gelmiştir
Cnm adet olsam bende rahatlayacağım, beklemek ve belirsizlik canımı sıkıyor,birde ilk deneme ya bi hevesliyim sorma,
belki diğer ayı birlikte bekleriz, hayırlısı Allahtan cnmm
çok teşkkür ederim....:)
Cnm adet olsam bende rahatlayacağım, beklemek ve belirsizlik canımı sıkıyor,birde ilk deneme ya bi hevesliyim sorma,
belki diğer ayı birlikte bekleriz, hayırlısı Allahtan cnmm
çok teşkkür ederim....:)
tabi ki oyle olursa cok kotu olur :26:
ama iyi dusunelim iyi olsun oyle degilmi
yarin test yaparsin insaAllah korkularin yersiz oldugunu ogrenirsin
kızlar dün gece test yaptırdım. malesef hamile değilmişim. 1.20 çıktı değerim((
Kizlar bende nidan 2012 de evlendim ve eylul 2013ten beri korunmuyoruz. aslinda kisa bi sure stres yapmiyo gibi dursamda oldukca kafaya takiyorum. bide kimdeylede paylasmiyorum daha cok stres olurum diye. burda sizlerle olmak bana iyi gelecek ins. bu ay yumrtlama gunune ozellikle dikkat ettk. daha 10 gun var regl donemime. Hadi hayirlisi
valla banada öyle oluyor stres yapıyorum istemeden, yapmıyorum gibi geliyor ama....
biz neredeyse hergün deniyoruzz...
valla banada öyle oluyor stres yapıyorum istemeden, yapmıyorum gibi geliyor ama....
biz neredeyse hergün deniyoruzz...
Kizlar bende nidan 2012 de evlendim ve eylul 2013ten beri korunmuyoruz. aslinda kisa bi sure stres yapmiyo gibi dursamda oldukca kafaya takiyorum. bide kimdeylede paylasmiyorum daha cok stres olurum diye. burda sizlerle olmak bana iyi gelecek ins. bu ay yumrtlama gunune ozellikle dikkat ettk. daha 10 gun var regl donemime. Hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?